Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMin dag och än är den inte slut
 
 
Jag trodde jag skulle slippa skjutsa Elin till skolan tre dagar i veckan men då kommer hon försent 10 min , så trist. Jag som hann så himla mycket och kände mig så avslappnad när jag slapp köra till tåget på morgonen. Ja.ja. Nu blir det att skjutsa varje dag till tåget men hon kan åka med sin pappa hem. Det blir bra det med. Jag är så tacksam att jag får vara med mina barn varje morgon, det är guld. 
 
Idag på morgonen kokade jag fler betor, de blir supergoda att göra egna och receptet har du HÄR
 
 
 
Sedan skulle jag ju visa att jag tagit bort mina hairtalk. Mitt egna hår har blivit ganska långt och lite tjockare men topparna är väldigt slitna och håret är solblekt och om några veckor är det dags att fixa till det igen. 
 
 
Jag hade lite ärenden till stan idag så jag lämnade soliga landet. På morgonen ösregnade det men när jag skulle iväg sken solen. 
 
 
 
På morgonen dricker jag oftast bara kaffe så när jag kom till stan var det dags för lunch, var inne på Simons rosteri och köpte en laxsallad. Såååå god! Det är så mysigt där nu när de har öppnat upp innergården.
 
 
 
Sedan var jag förbi Boomerang som jag jobbar för ibland och hämtade lite kläder. De har så fint i butiken nu med alla höstfärger som kommit. 
 
 
När jag kom hem hade hönsen värpt massor av ägg och katten kom och gjorde mig sällskap. Nu har jag tagit mig en kaffe och ska plantera några ute och inneväxter och sedan fortsatta jobba lite vid datorn innan de andra kommer hem. 
 
Ha det fint! 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Cecilia

Du har en helt ljuvlig blogg. Du är fin både på ytan o känns genomfin o familjär i hjärtat. Stort👍på att du mixar familjeliv med äkta känslor o hem trädgård.. fortsätt i samma anda. Jag har fölt dig dagligen i 2 1/2 år nu o gillar stort dina inlägg.

Svar: Å vad fint skrivit av dig 💗💗 tack snälla. Kram
Fyra årstider

2017-08-22 // 21:48:25
Rebecca

Följer din blogg regelbundet och länkar från min hälsosajt. Verkligen inspirerande med alla fina bilder och att följa familjens äventyr.
www.stund.se

2017-08-23 // 11:25:07
URL: http://www.stund.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0