Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED

MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Korgmöbler
 
Vi tog kaffet ute när vi vaknade idag. Min man har varit lite sjuk så vi satt länge och åt frukost och funderade på om vi skulle göra något. Jag tog upp bordet som jag målat och ställde vid poolen och så stolarna från Ikea. Vi kom fram till att uteplatsen vid stora rabatten kommer vi inte använda nu när vi fått så fint vid poolen så vi ska sätta växter där istället och så en fontän. 
 
 
Glasögon Eyerim  här, kopp här och bordsunderlägg här  (adlinks) 
 
 
Filt här (adlinks) och korgstol Ikea
( stolen rekommenderas att ha inne, men vi har hört att den går att ha ute med så vi provar) Kuddar gamla
 
Har beställt ett plankbord av en vän som bygger det till mig och det ska stå vid sidan av poolen där golvet inte är klart ännu. Jag kanske köper till några fler stolar så behåller vi det här bordet här som det står nu. Det blir många sittplatser och det är bara trevligt att ha när man ska ha gäster. 
 
 
I slutet av poolen kommer vi bygga det lilla huset där vi kan ha alla dynor. Det kommer underlätta mycket på sommaren för det blir så mycket spring annars om det kommer regn. Just nu regnar det här och det är så mysigt. Jag finner sådant härligt lugn när det regnar och jag ska fixa lite här och jobba en stund med min bokföring. Idag har jag trimmat med stora trimmern och sågat ner träd så det blev lite gjort idag med. Nu ska jag kolla in Country Dreams som fått in nya vinterjackor från Parajumper, så fina. Helst den som går ner vid stjärten HÄR (adlinks) 
 
Tack alla som skrivit så mycket gulligt när jag berättat hur jag mått ett tag. Livet är lite upp och ner, men just nu är det bättre igen men era ord värmer.
 
 
Kram Lotta

KOMMENTERA


Kristin

Så moro å følge med på alle prosjektene deres! Og når det gjerder dette med cancer kjenner jeg meg så godt igjen.! Jeg hadde det for fire år siden, er frisk i dag, men den første tida etterpå var ikke lett, og din reaksjon er både vanlig og helt naturlig! Har fortsatt perioder der jeg helst vil være hjemme og ikke treffe masse mennesker... Viktig å ta hensyn til deg selv, bare du kjenner hva du behøver. Styrkeklem fra meg 😍 - og alle gode ønsker for dere alle fire!

2017-08-03 // 22:15:11
Camilla

Hej. Jag har länge läst din blogg och ditt Instagram och funderat hur ni verkligen kämpar med hem och trädgård... hur orkar ni? Och hur har ni råd till allt med nya projekt och inköp och resor?
För mig känns det lite overkligt... men jag antar att det din firma betalar en del...
hur som helst, så är det intressant attläsa om allt och man får en del inspiration... 😉

Svar: Hej, den här gången har vi betalt med sparade pengar. Jag har köpt växter och möbler och min man betalt virket. När vi gjort stora projekt som kök och badrum har vi lånat och husets värde har också höjt. Mitt företag går bra och det är lite skillnad mot att ha en förskolelön som jag haft innan. Min man gillar aktier :) men nu är det dags att spara igen till nästa dröm och det blir nog en resa. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-03 // 23:16:25
Blomkattis

Kram på dej❤
Ni gör det så mysigt

2017-08-04 // 04:05:45
Renoveringshuset

Ni gör så himla fint!! Ska bli kul att se slutresultaten!! :-)

Kraam Therese

2017-08-04 // 14:08:49
URL: http://renoverings-huset.blogspot.se/
Tina

Hej Lotta,
Tittar in här varje dag och tittar på allt fint - tack för allt du delar med dig av till oss följare! Jag vill tipsa dig om en nyöppnad blomsterhandel och café som jag tänker kanske vore en trevlig utflykt för er när ni behöver pausa från era projekt; Hagebyhöga som ligger mellan Motala och Vadstena. Öppnade idag med nya ägare och de hade mycket fint till bra priser. Ett litet tips bara😀

Kram

Svar: Å tack för ett jättebra tips! Det ska jag kolla in någon dag. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-04 // 15:09:25

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0