Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerKök på landet
 
Det regnar utanför och jag tycker det är så skönt. Vi har inte haft mycket regn i sommar och regn för mig är lite återhämtning, stillhet. Då tar jag mig tid att jobba inne vid datorn. Idag ska jag både till stora återvinningen och på fotvård. En stund för mig själv. Har haft barnen hemma hela sommaren, Elin som haft det lite tufft både med med biverkningar på kroppen och mycket tankar som kommer. Vi jobbar på det och det blir skönt när skolan kommer igång igen och bara tre månader kvar med tabletter nu. Längtar att se henne slippa prickar, svullnad, att ständigt vara förkyld och nedsatt osv. Tänk att kroppen har fått mediciner länge nu, snart 2.5 år. 
 
Men idag blir det lite egentid för mig, ska nog åka och köpa lite växter också. Ska fylla igen den stora rabatten som varit grus innan. Kommer gå åt massor av blommor och träd men jag tar lite i taget.
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta
...................
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Frida G Svensson

Vilken styrka och kraft det finns i dig och i din familj! <3

2017-08-16 // 10:29:58
URL: http://www.fridagsvensson.se
Agneta

Jag önskar av hela mitt hjärta din fina, tappra tjej en underbar framtid! Såå skönt att behandlingen är i slutfasen.

2017-08-16 // 11:04:41
Karina

Precis som för mig, regn ger verkligen ett lugn :)

2017-08-16 // 13:18:51
Anonym

Min son har gått igenom samma cancer behandling som din dotter. Han är klar sen ett år. Men känner så väl igen mig hur du känner dig. Han är färdigbehandlad sen ett år. Men det är tufft, han är fortfarande väldigt trött. Man tror det är bara att fortsätta tutta på. Men så är det inte för min son i varje fall. Så förberedd i lite för att hon kommer vara trött sen också

Svar: Ja det kommer vara en lång tid och man kommer få känna på många tuffa dagar, precis som du skriver får man tutta på och ta en dag i taget. Vad skönt att ert första år varit efter behandlingen, de säger att det är de farligaste året för att det kan komma tillbaka. Jag längtar jättemycket nu till november och längtar att Elin ska få se ut som hon vill inte och inte en kropp som är svullen, med prickar osv . Stor kram och tack för du skrev. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-16 // 23:10:36

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0