Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerJag vill stötta henne och vara positiv så jag måste göra det jag mår bra av
Bilder i smarbete med Sprudla
 
Hon har nyss vaknat och orkar inte skolan. Förkylning i 5 mån, svullnad i kropp och ansikte, ont i halsen och rinnande näsa lika länge gör att Elin är trött. Energin är inte så hög och ingen skola. Det är inte meningen att jag ska dela allt som händer omkring Elins behandling längre men de här månaderna påverkar mig, påverkar mitt liv och det jag delar med er så jag måste få skriva. Inte om Elin utan om mig. Elin måste ha sitt liv och sina tankar för sig själv. 
 
 
På morgonen när jag vaknar måste jag varje dag pusha mig att komma igång. Att jobba hemma är det bästa jag vet, det och att göra reportage har varit och är min glädje men nu när Elin varit sjuk så har jag varje dag fått hitta på saker att göra här hemma och dela med er. Vissa dagar har jag haft mycket att göra, saker jag kan göra i min trädgård, på huset , jobb till bloggen och så bilder som ska fotas till företag och till Tyskland men ibland har jag inte vetat hur dagen ska se ut. Ska jag orka ur sängen? Man hittar inte vad felet är med Elin, varför hon är som kronisk förkyld och svullnad som hon avskyr. Att inte få se ut som man vill och inte orka göra saker tar hennes glädje och även min. Vi har gjort massor av undersökningar och tagit prover men inget visar något , tack och lov. Snart väntar röntgen på hjärta och hjärna.  
 
 
Jag vill stötta henne och vara positiv så jag måste göra det jag mår bra av för att kunna ge. En tjejhelg i Skåne som var underbar för själen,  igår startade jag min träning igen med x-fit 2 dagar i veckan. Jag ska försöka få rörelse i mitt liv så mycket jag kan. Att jobba aktivt och att ha driv ger mig också massor energi. Jag älskar ju vara igång, ha bollar i luften osv men allt är inte så lätt. Jag är inte utmattad längre, har haft tendenser till det. Jag blir trött av att åka till stan eller vara i stora folksamlingar men annars går det bra. 
 
 
Nu är jag inne i en spiral och känner glädje i allt det tunga. Vi kämpar tillsammans, min man oroar sig såklart också. Vi ringer till varandra, skriver meddelande , vi kramas, gråter och kämpar på. Vad är det som gör Elin sjuk? Känslan nu är detsamma innan vi visste att Elin hade leukemi. Oron som vill sätta sig överallt och "cancerdjävulen" som vill ta över din hjärna. Men jag har lyckas vända det. Jag mår bra och dricker mitt kaffe i sängen och tänker att det här blir en bra dag. Nu har jag hunnit massor och ska ut och fota bilder till olika företag. Jag måste välja glädje för att orka, även om jag gråter en del men mest väljer att skratta. 
 
P.s det underbara kopparna och brickan kommer från Sprudla HÄR och HÄR och jag fotar bilder till dem. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Chatrin

Kram på dej💞
Kram på er💞

2017-08-30 // 12:33:32
Ekenäsliv

Ja du Lotta... nog kan man känna att det bara kan vara nog nu...
Till mig sa de ungefär så här: "Immunförsvaret är så kört i botten, så det är som at börja om från början, med en bebis immunförsvar"
Så antagligen kommer Elin var ainfektionskänslig ett bra tag framöver, men visst vill man veta vad det är och vad man kan göra..
Hoppas verkligen verkligen att Elin får må bättre snart nu <3
Varm kram Anna
Underbara bilder som alltid hos dig <3

2017-08-30 // 12:46:02
URL: http://www.ekenasliv.se
Caroline

Fina bilder, älskar din blogg! Skickar ett helt fång styrkekramar till dig och familjen <3

2017-08-30 // 13:00:20
Helena

Dina tankar och ord berör ända in i hjärtat. All styrka till er! Vilka kämpar ni är! 💜💜💜

2017-08-30 // 13:46:04
Katarina

Hallå vännen..
Ni är så starka allihop om man förstår nog egentligen int ehur ni orkar...även fast du skriver hur ni gör det..
Det är olustigt att de inte hittar något och orättvis att hon ska behöva ha det så här efter allt hon gått igenom. Lilla Elin...
Snart snart vänder det ska ni se <3
Ni finns i mitt hjärta varje dag...
Vilken underbar helg du haft och det är faktiskt balsam för själen..
Att få skratta och vara glad, umgås med fina vänner och int minst vistas i fina miljöer...Anne har det otroligt vackert där nere...

Ta hand om er gumman!
Kraaaam

2017-08-30 // 14:35:56
URL: http://sallyshus.se
Maria

Vilken mamma hon har din Elin! 💕💖💞
Kram till er alla!

2017-08-30 // 17:55:27
Annika

Hej!❤️
Oj vad det tär även på de runtomkring när någon blir sjuk i familjen. Borde räcka mer än väl nu! Jag tänker såhär som den lekman jag är..Kroppen har varit med om så mycket och nu är ni nära mål. Tror du att kroppen/immunförsvaret då lite som "klappar ihop" ett tag innan den bygger upp sig igen?
En tanke men bra att ni kollar upp. Stor kram 🙏😘

2017-08-30 // 18:53:04
Mickan

Hon kan inte ha utvecklat en allergi under behandlingen o är extra känslig för tex katten? Jag önskar så att det vänder o att hela familjen får må bra. Kram❤️

2017-08-30 // 21:10:32
Karina

Du skriver så fint! <3

2017-08-31 // 13:07:43
Nina

Hej Lotta!
Jag blir så ledsen för Elin och er alla. Tänkte bara dela med mig av "förkylnings-erfarenheter". Virus kan vara fruktansvärt eländigt och segdraget, sitta i hur länge som helst nästan. Vi i vår familj har haft två år nästan med långa förkylningar som inte riktig vill ge sig. Började med att min man kom hem med en influensa som gav mig en öroninflammation, och sen höll i sig i nästan 6 månader. Sen efter det så hoppar varenda liten förkylning som kommer på mig(oss). Idagens läge(med t.ex allt resande som sker runt globen) så kommer vartenda litet virus till oss på ett helt annat sätt än förr. Man blir ju tyvärr inte immun mot virus, och de muterar dessutom lite hela tiden så då får man det på nytt om och om igen.
Då kan man ju tänka sig hur det blir för någon som fått sitt immunförsvar nedbrutet, som Elin...
Jag har ju under vår långa sjukperiod varit i kontakt med sjukhusvärden, och de sa att det har varit VÄLDIGT mycket olika virusar i omlopp de senaste åren.
HATAR förkylningar och virus, det kan vara mycket tuffare än vad många förstår. "Det är ju bara en liten förkylning" har många som devis.
Hoppas hon blir bättre snart, man är ju så rädd om sina små(stora) ungar...
STOR KRAM

Då kan man ju tänka sig hur det blir för en som har fått sitt immunförsvar nedbrutet som Elin....

Svar: Hej, det är tyvärr inte virus som Elin har. Detta hade varit väldigt skönt om det varit så enkelt . Det är mer komplicerat än så när man har cancerbehandling , vi hoppas att läkarna snart ska veta. Kram Lotta 💗💗
Fyra årstider

2017-09-01 // 12:48:56
Nina

Jag håller alla tummar för er, Elin verkar vara en riktigt kämpe! Med de vackraste ögonen....
KRAM

2017-09-01 // 16:38:13
Mia

Styrkekram till dig. Man kan ha tjejhelger i Norrbotten oxå 😊

2017-09-01 // 23:05:42
URL: http://studsarheden.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0