Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFina fötter och vad vi handlat
  
Det var å skönt att sticka iväg en stund själv idag. Blev först en tur till Blomstertorget och köpa en växt som jag visar imorgon när jag ska fixa rabatten och efter det blev det fotvård. Det regnade och var kallt när jag åkte men när jag åkte hem sken solen igen. 
 
 
 
Jag brukar göra fotvård på P.A.U.S en gång om året, fötterna blir så fina. I år fanns det mycket förhårdnar m.m att ta bort på mina fötter efter att jag byggt ute hela sommaren i foppatofflor. Behandlingen avslutades med lackning och titta så fina, vilken skillnad det blev.
 
 
 
 
När jag kom hem var det dags att laga mat till mina killar. Försöker hjälpa till med matlagningen lite mer nu när Kalle börjat jobba, ikväll blev det panerad rödspätta och blomkålsmos. 
 
 
Det var några som var nyfikna vad vi köpt i stan häromdagen. Det blev kläder till barnen, Philip hittade äntligen två par byxor dessa svarta ett par jeans och så skorna. Trasiga byxor ska det visst vara och jag bryr mig inte om det hål i byxorna, bara det är trevliga och förståndiga. Ja inte byxorna då utan barnen:) Nu har den här killen fart bort igen på moppen så nu är vi själva ikväll. 
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Annika

Härligt med fina fötter!! Unna dig det oftare kanske ...
I sommar har jag fått lära mig av min dotter som är veterinär, att liljor är extremt giftiga för katter. Dessutom dras katterna extra till just liljeväxter. Så håll ett öga på katten.
Kram Annika

Svar: Hej, min katt är utekatt och äter inga växter men tack för du tänker på oss. Liljorna är från paus i Linköping , inte hemma hos mig 😘 Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-17 // 07:04:27
URL: http://gylleboannika.blogg.se
Sara

Å, vilket citat! <3

"Trasiga byxor ska det visst vara och jag bryr mig inte om det hål i byxorna, bara det är trevliga och förståndiga. Ja inte byxorna då utan barnen:)"

Kan ju tillämpas för att t.ex. välja bort strider kring vad barnen ska ha på sig, eller fungera som en hjälp att fokusera på det som är viktigt och betydelsefullt.

Det kommer jag bära med mig. Tack!

Svar: Vad roligt Sara, hur man ser ut har inte med att göra hur man är som person tänker jag. Jag tycker att hål i byxorna är ganska coolt . Precis som du skriver, man får välja sina strider och hål i byxorna är en världslig sak skulle Karlsson på taket säga :) Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-21 // 14:12:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0