Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Fina fötter och vad vi handlat
  
Det var å skönt att sticka iväg en stund själv idag. Blev först en tur till Blomstertorget och köpa en växt som jag visar imorgon när jag ska fixa rabatten och efter det blev det fotvård. Det regnade och var kallt när jag åkte men när jag åkte hem sken solen igen. 
 
 
 
Jag brukar göra fotvård på P.A.U.S en gång om året, fötterna blir så fina. I år fanns det mycket förhårdnar m.m att ta bort på mina fötter efter att jag byggt ute hela sommaren i foppatofflor. Behandlingen avslutades med lackning och titta så fina, vilken skillnad det blev.
 
 
 
 
När jag kom hem var det dags att laga mat till mina killar. Försöker hjälpa till med matlagningen lite mer nu när Kalle börjat jobba, ikväll blev det panerad rödspätta och blomkålsmos. 
 
 
Det var några som var nyfikna vad vi köpt i stan häromdagen. Det blev kläder till barnen, Philip hittade äntligen två par byxor dessa svarta ett par jeans finns här och så skorna finns här. (adlinks) Trasiga byxor ska det visst vara och jag bryr mig inte om det hål i byxorna, bara det är trevliga och förståndiga. Ja inte byxorna då utan barnen:) Nu har den här killen fart bort igen på moppen så nu är vi själva ikväll. 
 
Kram Lotta
 
 

KOMMENTERA


Annika

Härligt med fina fötter!! Unna dig det oftare kanske ...
I sommar har jag fått lära mig av min dotter som är veterinär, att liljor är extremt giftiga för katter. Dessutom dras katterna extra till just liljeväxter. Så håll ett öga på katten.
Kram Annika

Svar: Hej, min katt är utekatt och äter inga växter men tack för du tänker på oss. Liljorna är från paus i Linköping , inte hemma hos mig 😘 Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-17 // 07:04:27
URL: http://gylleboannika.blogg.se
Sara

Å, vilket citat! <3

"Trasiga byxor ska det visst vara och jag bryr mig inte om det hål i byxorna, bara det är trevliga och förståndiga. Ja inte byxorna då utan barnen:)"

Kan ju tillämpas för att t.ex. välja bort strider kring vad barnen ska ha på sig, eller fungera som en hjälp att fokusera på det som är viktigt och betydelsefullt.

Det kommer jag bära med mig. Tack!

Svar: Vad roligt Sara, hur man ser ut har inte med att göra hur man är som person tänker jag. Jag tycker att hål i byxorna är ganska coolt . Precis som du skriver, man får välja sina strider och hål i byxorna är en världslig sak skulle Karlsson på taket säga :) Kram Lotta
Fyra årstider

2017-08-21 // 14:12:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0