Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt få tänka klart en tanke
 
Det är dags nu för mina ungar att åka till skolan igen. Den minsta börjar 9:an och man känner verkligen hur fort tiden går och så stora de blivit. Själv är jag 43 år och har många fina och bra år framför mig, jag älskar faktiskt att vara 40+ och de klarar sig själva mer och mer.
 
När jag skjutsat till tåget på morgonen tar jag mitt kaffe i solen och sätter mig en stund i mina egna tankar. Sommaren blev inte riktigt som tänkt oss, cancern kom lite ifatt oss och själv har jag känt mig trött i hjärnan. Inte i kroppen för jag är ganska stark och har inga problem att jobba hårt, utan den är hjärnan som inte klarat så mycket intryck. Det är bättre nu, men jag tänker mig för så jag ska orka med. Elin har haft biverkningar hela sommaren som hon inte ska behöva ha nu. Det blir inte som man tänkt sig, men det kan bli bra ändå. 
 
Jag älskar verkligen att få jobba med mitt här hemma eller vara iväg på jobb som jag får som fotograf och bloggare. När alla andra i familjen är hemma så blir det lite svårare, så dessa dagar nu som kommer och alla är på sitt är guld för mig. Jag känner mig så glad när jag får sitta och dricka mitt kaffe och känna tacksamhet och glädje. Att fylla sin hjärna med glada och postiva tankar och ha den här stunden att få tänka klart i sin ensamhet vad jag ska göra i framtiden. Jag ser verkligen fram emot hösten med glädje, det är min årstid det. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Anna-Karin

Augusti till oktober är absolut också min årstid. Älskar att få åka tåg under den årstiden, se alla färger som passerar som man ser genom fönstret. Ljungen som blommar, äpplen, röda vinbär, hallon, blåbär att plocka lite närsomhelst är livskvalite för mig. Att vandra i skogen med en ryggsäck som är packad med kaffe och goda smörgåsar. Däremot är jag inte förtjust i att plocka svamp, bara med någon som är duktig på det.
Ha en fin kväll.
Kram
Anna-Karin

2017-08-21 // 16:44:35
Erika Hultman

Så fint skrivet! 🌼🍃🍂

2017-08-21 // 22:46:37
Hanna

Vad fint skrivet! 💕💕

2017-08-24 // 11:46:36
URL: http://hannafialotta.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0