Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSöderströms fruktplockare och fler bra trädgårdsredskap
I samarbete med Söderströms
 
Det finns så mycket bra redskap att använda i trädgården, jag försöker varje år att investera i några nya. Nu har jag fått fota bilder och prova några produkter från Gardena genom Söderströms och jisses vilka bra grejer. Om man tex. har massor av fallfrukt så finns en suverän äppleplockare. Har ni testat den? Man snurrar den på marken där äpplena ligger och så fångas de in i  gallret. Trodde inte det skulle funka men den var suverän. Vill man få ner äpplena från träden så finns även fruktplockare med tygpåse. 
 
 
Om man rullar fruktplockaren på äpplena så de fångas upp så kan man bara hälla ut äpplena i en korg eller skottkärra sedan så slipper man böja sig ner och plocka. Du hittar fruktplockaren HÄR eller paketpris HÄR . Kan verkligen rekommenderas. 
 
 
Gardena har utvecklat ett combisystem där man köper skaftet och sedan kan köpa till olika redskap som tex. fruktplockare, räffsa, kratta, borste osv . Finns hur många delar som helst. För att visa dem lite tydligare satte jag en liten ståltråd på mina och hängde upp dem på dörren. 
 
 
 
De var väldigt lätta att sätta fast på skaftet, man skruvar lite på en orange skruv så sitter de fast hårt. Du hittar alla Söderströms trädgårdsredskap HÄR , det finns många fler än de på bilden. Kika på det får du se vad som passar dig och dina behov i trädgården. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Ta tag i saker direkt
 
 
Tack för alla rara ord här på bloggen, insta , fb osv . Ibland måste man få ur sig saker för det ska kännas bättre sådan är jag i alla fall. Jag vill ha med er men ändå behålla vissa saker privat. 
 
Idag har jag haft en jättebra dag. Börjat att ha rutiner här hemma, tagit tag i min träning osv Varit ute och sprungit och hunnit massor jobb. Jag mår så bra när jag tar tag i saker direkt när jag vaknar, både jobb och allt plock som man behöver göras och det är skönt. Ett tag så var jag mästare på att skjuta på saker för energin fanns inte, men nu är det så härligt att komma upp på morgonen och sätta fart. Imorgon ska jag överraska Elin med en sak som jag vet hon kommer bli glad över. Nej nu ska jag fixa mina barns sängar. De brukar få bädda själva men idag känner jag för att skämma bort dem :) 
 
Min farfar odlade alltid krasse på gammal julgran, det gör jag med nu för då finns han i min köksträdgård. 
 
Kram Lotta

Jag vill stötta henne och vara positiv så jag måste göra det jag mår bra av
Bilder i smarbete med Sprudla
 
Hon har nyss vaknat och orkar inte skolan. Förkylning i 5 mån, svullnad i kropp och ansikte, ont i halsen och rinnande näsa lika länge gör att Elin är trött. Energin är inte så hög och ingen skola. Det är inte meningen att jag ska dela allt som händer omkring Elins behandling längre men de här månaderna påverkar mig, påverkar mitt liv och det jag delar med er så jag måste få skriva. Inte om Elin utan om mig. Elin måste ha sitt liv och sina tankar för sig själv. 
 
 
På morgonen när jag vaknar måste jag varje dag pusha mig att komma igång. Att jobba hemma är det bästa jag vet, det och att göra reportage har varit och är min glädje men nu när Elin varit sjuk så har jag varje dag fått hitta på saker att göra här hemma och dela med er. Vissa dagar har jag haft mycket att göra, saker jag kan göra i min trädgård, på huset , jobb till bloggen och så bilder som ska fotas till företag och till Tyskland men ibland har jag inte vetat hur dagen ska se ut. Ska jag orka ur sängen? Man hittar inte vad felet är med Elin, varför hon är som kronisk förkyld och svullnad som hon avskyr. Att inte få se ut som man vill och inte orka göra saker tar hennes glädje och även min. Vi har gjort massor av undersökningar och tagit prover men inget visar något , tack och lov. Snart väntar röntgen på hjärta och hjärna.  
 
 
Jag vill stötta henne och vara positiv så jag måste göra det jag mår bra av för att kunna ge. En tjejhelg i Skåne som var underbar för själen,  igår startade jag min träning igen med x-fit 2 dagar i veckan. Jag ska försöka få rörelse i mitt liv så mycket jag kan. Att jobba aktivt och att ha driv ger mig också massor energi. Jag älskar ju vara igång, ha bollar i luften osv men allt är inte så lätt. Jag är inte utmattad längre, har haft tendenser till det. Jag blir trött av att åka till stan eller vara i stora folksamlingar men annars går det bra. 
 
 
Nu är jag inne i en spiral och känner glädje i allt det tunga. Vi kämpar tillsammans, min man oroar sig såklart också. Vi ringer till varandra, skriver meddelande , vi kramas, gråter och kämpar på. Vad är det som gör Elin sjuk? Känslan nu är detsamma innan vi visste att Elin hade leukemi. Oron som vill sätta sig överallt och "cancerdjävulen" som vill ta över din hjärna. Men jag har lyckas vända det. Jag mår bra och dricker mitt kaffe i sängen och tänker att det här blir en bra dag. Nu har jag hunnit massor och ska ut och fota bilder till olika företag. Jag måste välja glädje för att orka, även om jag gråter en del men mest väljer att skratta. 
 
P.s det underbara kopparna och brickan kommer från Sprudla HÄR och HÄR och jag fotar bilder till dem. 
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0