Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerPlantera om tomater
 
För ett tag sedan var det också dags att skola om tomaterna till större krukor. Även dessa frön satte jag först i pluggbox med såjord och perlit och när de fått första bladparet stack upp var det dags att skola om dem. Sedan blev det dessa små krukor med såjord.
 
 
Sedan satte jag om mina tomatplantor i lite större krukor med P-jord och perlit. Tomatplantor ska man däremot när man skolar om dem sätta ner till första bladparet. Så här såg det ut när jag var klar. Nu har det gått ett tag så nu har det växt upp och blivit riktigt stora igen. 
 
 
 
Jag tänker på Mandelmanns när jag är ute i orangeriet och när de berättade på tv hur mycket jobb det är med att driva upp en liten planta. Kan bara hålla med. Det tar tid att vattna, skola om och sköta plantor och just nu passar det bra i mitt liv. Allt har sin tid och man kan köpa färdiigt i affären om man inte har den tiden. För mig är det terapi när jag får pyssla med detta och samtidigt kan jag fota bilder som jag kan sälja. Känns himla roligt att få dela allt med er. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0