Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Ryggsäcken fylls på och vi måste lära oss att hantera det
 
 
Elin är fortfarande sjuk i förkylning och lite feber och nu har det övergått till hosta. Det är segt för henne och hon drabbas lätt av mindre sjukdomar för hon äter så mycket cytostatika. Annars så har hon varit stark länge och det har gått superbra i skolan med allt, fina betyg väntar tex. A i gymnastik. Tänk vad kroppen klarar av mycket. Så i grunden är jag väldigt lycklig över vårt liv just nu. Ändå måste jag stanna upp ofta och fråga mig meningen med livet, hitta glädje osv. Livet påverkar oss hela tiden med allt som händer och jag måste jobba på hur jag ska möta både det som är jobbigt och glädjefyllt.
 
Imorgon är det spruta i ryggen för henne (samma som man får när man ska föda barn och vill ha bedövning, nålen är lååååång ) och nedsövning och det blir lite ont några dagar. Jag är inte så glad att åka till sjukhuset längre, det är faktiskt ganska jobbigt att åka dit för det känns som ett annat liv. Jobbigt att se henne sövas ner och ligga där i den där sängen igen. Jag måste helt enkelt jobba med mina tankar och när man väl är där så går det bra. På lördag ska vi ha kalas och då vill jag ju att hon ska må bra. Philip jobbar på att få moppekörkort, ny skrivning nästa vecka och allt blir inte som man vill. Så är det. Bryta ihop och komma igen och hitta glädjen i livet även när det blir tuffare.
 
Min ryggsäck fylls på hela tiden av erfarenheter och allt jag lär mig och är med om. Jag måste lära mig att hantera det. Jag måste bestämma de val som jag vill med livet och jobba på hur jag ska må. Jag väljer glädje. Det finns mycket jag kan påverka som min egen väg i livet. Ryggsäcken kommer alltid vara fylld med saker som jag måste lära mig att hantera. 
 
Så nu ska jag gå ut och fortsätta jobba på mina projekt, skriva en lista på alla jobb som måste ta tag i. Solen lyser och även om det är kallt och snöade nyss kan jag välja att se att värmen är på väg och att jag fått möjligheten att ännu en dag finans här och kunna styra mitt liv mot rätt riktning. Det går så fort så fort och jag vill ha en hjärna som ger mig glada tankar och livsglädje. Hoppas ni också får en fin dag.
 
Kram Lotta

KOMMENTERA


Emschen

Du är så klok Lotta och du har så rätt.
Just nu är jag i en svacka på många sätt. Jag försöker acceptera att det är så och låta mig ta den tid det tar för att komma ur svackan igen, jag vet att svackan tar slut en dag.
Jag väljer också att se det bra, det positiva, det ljusa. Annars hade jag förgåtts av det mörka och kalla.
Kram på er

2017-04-18 // 09:41:05
URL: http://Emschen.se
Camilla

Har du läst om ACT? De tankegångarna präglar och inspirerar mig mycket just nu.

2017-04-18 // 10:05:50
URL: http://aktivadagar.com
Fia

Ni är riktiga kämpar!

Kämpar mig vidare efter en utmattning, det går åt rätt håll. Gäller att tänka rätt och styra själv över våra liv, så gott det går.
Vår son har gjort teoriprovet minst 5 ggr.. tufft när man är dyslektiker .. lycka till P och krya på Elin!

Ha en fin dag 🌻

2017-04-18 // 10:40:42
Mia

Jag tycker du är en sån inspiration när det gäller att se det ljusa i livet! Jag jobbar på det i mig själv. Älskar livet, men har ibland lite för mycket mörka tankar kring mig själv.... Många tack för att du bjuder på allt i livet, både ljust och mörkt! Varma kramar💕 Mia

2017-04-18 // 10:44:45
URL: http://nouw.com/mittlivharochnu
emblas.se

Mycket bra och inspirerande skrivet <3
kram
Emma

2017-04-18 // 11:10:54
URL: http://www.emblas.se
eva fridström

lycka till ni är starka önska jag var lika stark men försöker leva som vanligt men hela tiden finns tomheten saknar frippen så .Men försöker att hitta på saker hela tiden så sáknanden inte ska vara så stor .

2017-04-18 // 13:20:01
URL: http://pysseliten.blogg.se
Elna

En annan får sitta på sitt kontor utan minsta lilla att göra... Tänk om man hade råd att jobba med likn det du gör. Då skulle jag skatta mig lycklig, men får sitta här och ha tråkigt för barnen måste ha nya vårskor :(

Svar: Hej, då kanske det är dags att du utbildar dig i 3.5 år som jag fick göra, jobba på helgerna , läsa på Komvux . Sedan lära sig ett nytt jobb som foto och våga sluta en fast anställning för att driva eget företag och kunna ta ut lön. Börja med det så kanske du också kan ha det som jag efter 10 år . Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-18 // 13:48:11
Elna

Har inte råd att plugga, dels har jag studielån efter 7 år på uni. Dels kam jag inte jobba helg iom att jag är ensamstående med barn som jag inte kan få barnvakt till... är helt ensam.

Svar: Hej, det jag vill att du ska veta är att allas väg är inte lätt. Jag har också varit arbetslös, jobbat skitjobb, fått plugga, jobbat dubbla jobb osv. Att jag är här nu har tagit tid. Önskar dig all lycka och kämparglöd. En dag kan ditt liv se ut som du drömmer om. Min dotter går ju på en cancerbehandling och att hon överlevde är min största glädje. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-18 // 20:45:29
Anette

Kloka ord! Det är bara att acceptera att livet är en berg och dalbana. Har själv en ryggsäck som ibland känns alldeles för tung och ibland märker jag inte av den. Om man väljer att försöka fokusera på positiva saker så finns det flera om än små varje dag
Starka kramar till er!

2017-04-18 // 21:44:00
Jenny

Så kloka och tänkvärda ord! Ja, alla har vi vår ryggsäck att bära genom livet. Ibland fylls den på och ibland töms den ur. Ibland är den tung att bära och ibland är den fjäderlätt...
Stor varm kram till dig och de dina!
Jenny

2017-04-18 // 21:44:19
URL: http://jennysvitavillervalla.blogspot.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.com

Allmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014RSS 2.0