Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerPacka lätt och rabattkod
I samarbete med Country Dreams 
 
Har du också en resa att längta till där du vill känna dig fin men ändå packa lätt i resväskan. Det ska jag snart göra när vi åker till Barcelona. Tjohooo vad jag längtar! Här kommer här ett tips i samarbete med Country Dreams på ett en outfit som är fin men inte tar så mycket plats i resväskan. 
 
 
Man brukar ju säga att den lilla svarta är den klassiska klänningen att ta med sig och jag håller med. Denna här klänningen har lite drapering på magen vilket gör att man döljer lite om man nu känner att man har lite på magen som man vill inte vill ska synas för mycket. Ja den är snygg vilket fall. 
 
 
Till klänning så kan det vara skönt att ha en liten poncho att kunna dra över sig till kvällar när det är lite kyligt, även nu när man åker utomlands så blir det lite kyligare på kvällen innan den riktiga värmen kommer.
 
 
Jag är förtjust i skor utan klack, tycker det är supersnyggt med höga klackar men har lite svårt att gå i dem. Skorna Hannah kommer med en liten påse och man kan vika ihop dem om man vill. De passar även fint till kortbyxor och byxor.
 
 
För det lilla extra så passar en elegant liten väska från Marlene Birger som man även kan ha som plånbok.
 
I samarbete med Country Dreams 
 
Ha en härlig lördag!
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagemblas.se

Vilken fin poncho :) <3
kram
Emma

2017-04-08 // 09:47:29
URL: http://www.emblas.se
Susanna

Snygga skor :-) hur är dom i strl?

Svar: De är som vanligt, jag har 36 😘 Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-08 // 11:11:54
Maria

Hej!
Vad jag förstår har du behandlat dina trädäck både med Sioox och nitor. Vilken av produkterna skulle du rekommendera. Problemet med sioo är ju att det helst ska regna på det för att få rätt yta och delar av vårt däck ligger under en stor balkong.
Vilken produkt tycker du är enklast att lägga på? Nitor är väl betydligt billigare, men är der värt pengarna för slutresultate med att använda Sioo? På vår balkong har vi lagt ett nytt golv med breda impregnerade brädor i höstas och vill gärna sätta dit våra möbler och matta och då fungerar det väl inte så bra att lägga på Sioo innan sommaren men det kanske även gäller Nitor. Vill gärna komma igång men kan inte bestämma mig vad jag ska använda🤔
Mvh Maria

Svar: Hej, jag gillar båda men min man säger att Nitor är lite lättare att använda. Sioo behöver vatten så man kan använda en vattenslang. Jag tänker att i ditt fall är nog Nitor bättre och resultatet blir det samma. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-08 // 12:31:04
Maria

Tack så mycket för ditt svar!

2017-04-08 // 21:58:21

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0