Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHelt underbara handtvålar
 
I samarbete med Glamazon
 
Önskar bloggen hade doft för dessa tvålar skulle jag vilja ni kunde känna doften på, de luktar så gott. De heter Crabtree & Evelyn Garderners och finns i fyra olika dofter.  Låt mig presentera carrot soap, lettuce soap, tomato soap och cucumber soap. Har ni testat dessa innan, om ni inte har så rekommenderar jag det starkt. 
 
 
 
Denna handtvål skiljer sig lite från vanliga tvålar då de passar just för kök och trädgård och har egenskaper som gör att de tar bort odör direkt som tex. hackad lök. Kommer passa perfekt för en trädgårdsmänniska som mig. I köket är det ju mest mannen som håller på så det blir tvål i köket med. 
 
 
 
Den är också skonsamma och ger ett härligt lödder och förpackningarna i serien är så vackra och fina och passar utmärkt att ta med som present. I serien Crabtree & Evelyn finns många fler produkter som du kan spana in. Ett litet tips till er mina fina bloggvänner. 
 
Hoppas solen lyser på er idag och ni som också gillar trädgård för många fina stunder för nu kommer allt vackert på en gång.
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagAnita

Åh :D

2017-04-11 // 08:28:13
URL: http://siliiins.blogg.se/
emblas.se

Jag använder också handtvålar! mest för att dom räcker i typ 100 år... ^^
kram
Emma

2017-04-11 // 08:44:15
URL: http://www.emblas.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0