Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerOmskola gurka
 
Jag har fått lite frågor på om jag inte kan berätta mer om det vi odlar och hur vi gör. Detta är första året som vi har sått så här mycket frön och därför så tycker jag att det är lite svårt att tipsa. Jag lär mig fortfarande mycket och kommer göra länge. Nu har vi alla fall skolat om gurkorna. Vi ska ha gurka i drivbänken å slanggurka i orangeriet. 
 
Först så sådde jag fröna i pluggboxar en och en och då använde jag såjord med perlit för att få jorden lite luftig. Sedan satte jag över dem i mindre kurkor när de fått två bladpar då använde jag fin P-jord med perlit och efter detta har jag satt över dem i en stor kruka med P-jord och perlit nu är de tre i varje. På toppen har jag strött vermiculite som bevarar fukten bättre i jorden. Nästa gång blir det en i varje stor kruka och så ska vi köpa lite finare större krukor som de ska hamna i när de växt klart. När man sätter om gurkan så vill de inte att man trycker plantan för långt ner i jorden och de gillar heller inte att få vatten på sina blad. Ja lite så gör jag med gurkan :)
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Annika

Hejj😊Vill bara säja att man blir på så gott humör, när man tittar in här! Alla härliga vårbilder! Ni har de så fint! Tack för härlig inspiration!🤗

Svar: Å tack vad glad jag blir du tycker det. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-06 // 17:49:27

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0