Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFredag och Cashbackshopping
 
I samarbete med Cashbackshopping
 
 
Hej hopp, hoppas ni mår bra. Gud vilket härligt väder det är ute. Mannen är hemma och nu är vi lediga i 11 dagar tillsammans. Om en stund ska vi ut till orangeriet och plantera om lite växter. Har haft tokmycket jobb idag och sedan skulle vi till logopeden visade sig fast de glömt skicka kallelse. Men nu så är det helg och semester. 
 
 
Det där med att få återbäring på det man handlar är ju hur bra som helst. tex. så köpte jag en hel del till Philips rum och nu har jag fått pengar tillbaka på kontot. tex Nelly och Ellos har det och en massa andra butiker. Cashbackingshopping innebär att du handlar på någon av de butiker som är anslutna så sätts det tillbaka pengar på ditt konto som du sedan kan ta ut i riktiga pengar eller presentkort när du kommit upp i 100 kr. Du loggar in för bli medlem först och det är helt kostandsfritt. 
 
Dessa solsänger på Ellos liknande de vi har innan skulle sitta fint vid poolen när vi byggt om, då blir det återbäring på pengarna. Hur snygga är inte dessa. 
 
 
 
Sedan är det inte bara återbäring på kläder och inredning utan även resor. Så ska du iväg på en semester så smart att boka genom cashbackingshopping. Vi ska tex. till New York snart och då har vi bokat vår resa på Expedia och även på Booking där vi ofta bokar hotell. Det blir pengar tillbaka om man tänker på att gå genom denna sidan. Extra pengar till annat är ju toppen. Just nu har Hotels 7% återbäring här 
 
 
 
Om du vill kika vilka butiker som har Cashbackshopping så hittar du dessa HÄR  I helgen får man tex. 20 % rabatt+ återbäring på Halens här 
 
 
Okej, nu ska jag ta på trädgårdskläder och gå ute en stund innan det är dags att hälla upp ett glas bubbel och ta fredagkväll. 
 
Ha det fint!
 
P.s hörde nyss om Stockholm, vad är det för hemskt som händer, blir så ledsen....
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0