Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerBeställa växter på nätet
 
I samarbete med Odla.nu
 
Kommer ni ihåg förra året när jag gjorde min stora rabatt då beställde jag hem många olika växter på nätet. Det finns ett stort utbud på nätet och vill man ha en speciell planta osv så går det oftast fortare och lättare att beställa på nätet. Ja jag tycker utbudet blir bättre på nätet för omkring där jag bor finns inte så mycket att välja på om man letar efter lite ovanliga sorter. Sedan när plantorna har kommit kan man med lugn och ro plantera och utforma sin trädgård. 
 
Titta här så mycket fint som jag planterat nu till våren som kommit från Odla.nu.
 
 
Perenner och växter nerpackade i speciella plastförpackningar som gör att de inte skadas. 
 
 
Citrusväxt
 
Men först tänkte jag vi skulle se hur det ser ut när plantorna kommer. De ligger så fint förpackade med papper, papperlådor och i plastförpackningar. I min låda så fanns det krukade vårväxter, perenner och citrusträdet kalamondin.
 
 
Nu ska vi kika på vad jag gjorde med dessa.Vårblommorna satte jag ner i en korg tillsammans. Det är välkomnande tex. en entre. Min korg fick stå vid orangeriet. I korgen blev det jordviva, tiarella och pärlhyacint tillsammans. 
 
 
Perennerna däremot grävde jag ner för vi har ingen snö här i Östergötland. De är små när de kommer för ännu är det tidigt på säsongen och det kan fortfarande komma en del frostnätter men nu går det bra att plantera perenner där jag bor. I min rabatt blev det pioner, liljekonvalj, backsippa och löjtnatshjärta. De ser så små ut när de kommer men oj,oj vad de växer fort.
 
 
Citursträdet kalmondin fick en kruka och passar fint på ett bord så här till påsken. Den måste man ju ha inne men i sommar kan man ställa ut den och så kan man övervintra den som vi brukar göra med alla våra citrusväxter.
 
Visste ni att alla växter, fröer och lökar skickas från Odlas växthus i Sösdala i Skåne. De märks att de tagit väl hand om växterna och jag haft en varsam hand med dessa. 
 
Hoppas detta gav er lite inspiration att våga köpa växter på nätet. Tiita in på odla.nu så får du inspiration till din trädgård. Just nu får du dessutom 10% rabatt med koden fyraårstider i kassan.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


emblas.se

Så häftigt! önskar att man hade lite grönare fingrar... men det kanske är dags! ^^
kram
Emma

Svar: Ja ibland kommer det senare i livet eller så har man andra intressen. Tack för du alltid kommenterat så gulligt. Kram Lotta 💗🌸
Fyra årstider

2017-04-10 // 08:40:06
URL: http://www.emblas.se
Jenneli

Häftigt att kunna beställa växter via nätet. Trodde inte det var möjligt utan att riskera att de gick av.

Svar: Hej, det går toppen. Har beställt mycket växter genom nätet. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-10 // 12:20:35
URL: http://www.nouw.com/Jenneli
Linda

Hallå! Undrar om någon av era citrusträd får ätbara frukter? Har hör att en de ej ska ätas, men jag vill kunna det om man får mycket frukt o för att få skörd hemma?!

Svar: Hej, vi äter inte så mycket av det som kommer. Har några citroner möjligtvis men inte mer än så. Mest för prydnad. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-12 // 16:00:46
Linda

Hej o tack! Är det de citrusträden hos Odla som de nu sålde för 84:- (99:-)? Stammat o jättefint!🌱💛

Svar: Hej, jag tror denna kostade runt 300 kr om jag inte minns fel 😘 Kram Lotta
Fyra årstider

2017-04-12 // 20:37:52

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0