Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt få fina vårfötter
 
För ett tag sedan gjorde jag fotmask, den är ju så himla bra. Efter den här årstiden när de varit instängda i skor och jag som jobbat ute mycket i trädgåren så behövdes fötterna fixas ordning till våren nu när man kommer gå i nättare skor. 
 
 
Inte är det så så vackert med fotbilder men det blir bra resultat. Så här såg de ut när jag började.
 
 
Man får som två sockar i förpackningen, men först så sätter man sina fötter i ett fotbad för att mjuka upp dem lite. Bara det är ju så skönt så det borde man göra oftare. Jag hade bara en hink men det går ju toppen. Ett fotbad borde man kanske önska sig. Sedan torkar man av fötterna och sätter på sig de små sockorna som man fäster med den tejp. Jag tog en kaffe under tiden. För att fomasken ska göra extra nytta så kan man sätta på strumpor över sockorna så kan man gå omkring med dem när man väntar. Fotmasken ska sen sitta på i 2 timmar sedan sköljer man av den med vatten och torkar fötterna torra.
 
 
Efter ca 5 dagar börjar den gamla huden att flagna av och det hårda försvinner. Fötterna blir mycket lenar, mjukare och finare efter behandlingen och man får vårfina fötter. Det funkar verkligen toppen. Avsluta gärna med en mjuk fotkräm.

Vill ni också testa? I samarbete med MayBeauty har ni 30% rabatt. Koden ni ska ange är  Lottafoot (rabatten dras i kassan) och hela erbjudandet och mer om masken kan ni läsa HÄR

Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Janne

Oi slik må jeg få tak i meg neste gang jeg kommer til Sverige. Eller se om vi har noe lignende her hjemme. Ser ut som det har gitt full effekt på deg👍🏼

Ønsker deg fortsatt en fin tirsdag🌺

2017-04-04 // 12:22:29
URL: http://frklangard.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0