Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt få fina vårfötter
 
För ett tag sedan gjorde jag fotmask, den är ju så himla bra. Efter den här årstiden när de varit instängda i skor och jag som jobbat ute mycket i trädgåren så behövdes fötterna fixas ordning till våren nu när man kommer gå i nättare skor. 
 
 
Inte är det så så vackert med fotbilder men det blir bra resultat. Så här såg de ut när jag började.
 
 
Man får som två sockar i förpackningen, men först så sätter man sina fötter i ett fotbad för att mjuka upp dem lite. Bara det är ju så skönt så det borde man göra oftare. Jag hade bara en hink men det går ju toppen. Ett fotbad borde man kanske önska sig. Sedan torkar man av fötterna och sätter på sig de små sockorna som man fäster med den tejp. Jag tog en kaffe under tiden. För att fomasken ska göra extra nytta så kan man sätta på strumpor över sockorna så kan man gå omkring med dem när man väntar. Fotmasken ska sen sitta på i 2 timmar sedan sköljer man av den med vatten och torkar fötterna torra.
 
 
Efter ca 5 dagar börjar den gamla huden att flagna av och det hårda försvinner. Fötterna blir mycket lenar, mjukare och finare efter behandlingen och man får vårfina fötter. Det funkar verkligen toppen. Avsluta gärna med en mjuk fotkräm.

Vill ni också testa? I samarbete med MayBeauty har ni 30% rabatt. Koden ni ska ange är  Lottafoot (rabatten dras i kassan) och hela erbjudandet och mer om masken kan ni läsa HÄR

Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagJanne

Oi slik må jeg få tak i meg neste gang jeg kommer til Sverige. Eller se om vi har noe lignende her hjemme. Ser ut som det har gitt full effekt på deg👍🏼

Ønsker deg fortsatt en fin tirsdag🌺

2017-04-04 // 12:22:29
URL: http://frklangard.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0