Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFörsta dagen på 1 år och 4 månader
 
 
 
 
Jag svänger in på vår gård ensam och ska vara hemma idag utan Elin som är i skolan. Första dagen på 1 år och 4 månader som jag är hemma en stund och hon är i skolan, annars har jag alltid spenderat tid i stan på ärenden för det har inte varit någon ide att åka hem och vänta. Vi har fått en vardag igen, jag ska börja jobba med mina bilder. Det känns fantastiskt. Idag slutar pappan i huset tidigt och tar med Elin hem så snart är de här igen. Men ändå. Tre timmar hemma och vardag. På riktigt. 
 
 
När man är i det där jobbiga så kan det vara så svårt att förstå att den här dagen kommer komma igen. Förra året i september hade Elin nervsmärtor nu är hon i skolan. Nu är varje person är på rätt ställe där man ska vara och vill vara. Det är dags för mig att ta tag i lite jobb framöver. Nu har ju bloggen också blivit mitt jobb när hon varit sjuk, men jag längtar efter mina resor och fotografera reportage igen. Numera så görs all försäljning genom mina agenter. Jag fotar och de säljer. Nu ska jag bara komma igång. 
 
Jag har tappat fart och självförtroende och det kommer snart komma tillbaka. Det får ta lite tid att hitta inspiration igen, jag har inte bråttom. Igår satt jag med bokföring och jobb på datorn så idag ska ut igen och jobba i min köksträdgård. Solen lyser, det känns höst i lutften och jag är så otroligt tacksam just nu. Vi har vardag och alla är på rätt ställe och jag är på gång. Nu ska jag dricka klart mitt kaffe.
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Annette L

Vad skönt när vardagen kommer igång igen för er alla, trevlig helg på er!

Svar: Tack detsamma ❤️ Kram Lotta
Fyra årstider

2016-09-09 // 22:42:50

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0