Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVinterlådor
 
Jag hörde att det skulle bli kallt och snö så mina jättefina och stora plättar i luften behövde tas bort från blomlådorna för att övervintras. Jag gjorde istället lite vinterfint i lådorna. Har fortfarande så svårt att förstå att imorgon är vi redan i november. 
 
 
 
I år valde jag ris från kungsgran, gillar den lite mer silvriga färgen. Det blev grönkål, svartkål, rödlök, någon blomma och brysselkål.
 
 
 
 
 
Att göra en blomlåda fint till vintern behöver inte kosta så mycket, det kan räcka med bara granris och rödlök så blir det dekorativt. Jag använder små grillpinnar som jag sätter löken på.
 
Hoppas det gav lite inspiration till era vinterlådor.
 
Kram Lotta
 

Fågelbad
Bilder för Stenbolaget
 
Borta vid orangeriet har jag gjort fint med olika sorters sten. Älskar att inreda med sten och det är något jag vill göra mer i framtiden. När jag fick förfrågan att fota bilder åt Stenbolaget så passade det extra bra nu när vi fixat borta vid orangeriet. 
 
 
Den här fågelbadet som du hittar här  tycker jag är så vackert. Hönsen gillar det extra mycket och går och dricker upp vattnet. 
 
 
Stenbolaget säljer massor av olika produkter i sten och det här är en liten del av deras sortiment. Jag får ofta frågor hur jag får hem stenen och vi beställer alltid från en firma på nätet så betalar man för frakten och får det hemkört till dörren. Att hämta själv behövs både släpkärra och muskler :) så att beställa på nätet kan jag rekommendera. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 

Morgon i soffan
 
Godmorgon så skönt att få en extra timme. Jag har gått upp och satt mig i soffan för att mysa en stund. Ska kika lite på vilka julklappar barnen önskat sig och surfa runt lite. 
 
 
Kopp här
 
Philip sover hos mormor och bonuspappa så vi är tre som ska äta frukost sedan. Idag ska jag städa våran källare. Vi har en källare under huset som är riktigt fin med stora stenblock och vita fina rum. Där nere ska jag plocka lite ordning. Det är där nya vinkällaren ligger. I veckan som kommer ska vi åka och köpa släpkärra tillsammans med våra föräldrar och hittar vi en bardisk så kan vi bara åka och hämta den. En egen släpkärra kommer undelätta så mycket. Vi har dricka i källaren som har en perfekt tempratur för vin, men vi har inte inrett den ännu. Det är min mans projekt och då går det inte så fort för han får betala själv :)
 
 
Jag också frågor på vart vi beställt julbord. Jag fick tips om Ombergs turisthotell så det ska vi prova. Jag tar med min familj och bjuder dem för jag får aldrig äta julbord med något jobb eftersom jag är min egen chef. Någon som varit där? Jag blir bjuden varje vecka på massor av roliga event och luncher m.m i Stockholm men dit kan jag inte åka så ofta för det är så långt. Jag har tackat nej till nästan allt genom åren. 
 
 
Nej nu ska jag som sagt kolla in julklappar. Har tänt mitt nya ljus här som har en mild doft. De är lite känsliga med dofter i detta hus, men detta går toppen. Ska ta mig en till kopp kaffe och vänta att de andra vaknar och sedan ska vi fånga dagen. Kalle ska byta vatten i spabadet och krypa i den och fixa. Det är jag glad jag slipper :)
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta
 
Inlägget innehåller Adlinks
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0