Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Vinterlådor
 
Jag hörde att det skulle bli kallt och snö så mina jättefina och stora plättar i luften behövde tas bort från blomlådorna för att övervintras. Jag gjorde istället lite vinterfint i lådorna. Har fortfarande så svårt att förstå att imorgon är vi redan i november. 
 
 
 
I år valde jag ris från kungsgran, gillar den lite mer silvriga färgen. Det blev grönkål, svartkål, rödlök, någon blomma och brysselkål.
 
 
 
 
 
Att göra en blomlåda fint till vintern behöver inte kosta så mycket, det kan räcka med bara granris och rödlök så blir det dekorativt. Jag använder små grillpinnar som jag sätter löken på.
 
Hoppas det gav lite inspiration till era vinterlådor.
 
Kram Lotta
 

Fågelbad
Bilder för Stenbolaget
 
Borta vid orangeriet har jag gjort fint med olika sorters sten. Älskar att inreda med sten och det är något jag vill göra mer i framtiden. När jag fick förfrågan att fota bilder åt Stenbolaget så passade det extra bra nu när vi fixat borta vid orangeriet. 
 
 
Den här fågelbadet som du hittar här  tycker jag är så vackert. Hönsen gillar det extra mycket och går och dricker upp vattnet. 
 
 
Stenbolaget säljer massor av olika produkter i sten och det här är en liten del av deras sortiment. Jag får ofta frågor hur jag får hem stenen och vi beställer alltid från en firma på nätet så betalar man för frakten och får det hemkört till dörren. Att hämta själv behövs både släpkärra och muskler :) så att beställa på nätet kan jag rekommendera. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 

Morgon i soffan
 
Godmorgon så skönt att få en extra timme. Jag har gått upp och satt mig i soffan för att mysa en stund. Ska kika lite på vilka julklappar barnen önskat sig och surfa runt lite. 
 
 
Kopp här
 
Philip sover hos mormor och bonuspappa så vi är tre som ska äta frukost sedan. Idag ska jag städa våran källare. Vi har en källare under huset som är riktigt fin med stora stenblock och vita fina rum. Där nere ska jag plocka lite ordning. Det är där nya vinkällaren ligger. I veckan som kommer ska vi åka och köpa släpkärra tillsammans med våra föräldrar och hittar vi en bardisk så kan vi bara åka och hämta den. En egen släpkärra kommer undelätta så mycket. Vi har dricka i källaren som har en perfekt tempratur för vin, men vi har inte inrett den ännu. Det är min mans projekt och då går det inte så fort för han får betala själv :)
 
 
Jag också frågor på vart vi beställt julbord. Jag fick tips om Ombergs turisthotell så det ska vi prova. Jag tar med min familj och bjuder dem för jag får aldrig äta julbord med något jobb eftersom jag är min egen chef. Någon som varit där? Jag blir bjuden varje vecka på massor av roliga event och luncher m.m i Stockholm men dit kan jag inte åka så ofta för det är så långt. Jag har tackat nej till nästan allt genom åren. 
 
 
Nej nu ska jag som sagt kolla in julklappar. Har tänt mitt nya ljus här som har en mild doft. De är lite känsliga med dofter i detta hus, men detta går toppen. Ska ta mig en till kopp kaffe och vänta att de andra vaknar och sedan ska vi fånga dagen. Kalle ska byta vatten i spabadet och krypa i den och fixa. Det är jag glad jag slipper :)
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta
 
Inlägget innehåller Adlinks


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0