Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMassage, blomsteraffär och så tips på snygg väska
 
Började dagen med att åka till Linköping idag och lämna Elin på sin skola. Tog vägen genom trädgårdsföreningen och hade bokat massage. 
 
 
 
Hade god tid på mig och stannade upp och njöt av allt det vackra. I år har de smyckat med massor av fin belysning i Linköping city så det vill jag åka och titta på någon kväll. 
 
 
p.a.u.s hade de gjort så fint med sina snygga presentkartonger och satt upp tomtar m.m Först hade jag bokat en skön massage, inte en sådan där som bara gör ont :)  utan en lite mjukare. Blir stel när man sitter vid datorn för mycket så det var väldigt skönt. Sedan sprang jag på stan en timme och köpte mitt favoritkaffe Irish creme sedan tillbaka igen och fixade mina ögonbryn. Så kul att träffa min vän Anna en stund också som äger p.a.u.s en driftig kvinna som inspirerar mig. 
 
 
 
När jag var klar tog jag lunch på stan. Tycker det är helt okej att sitta själv och äta. Gillar vara i mitt eget sällskap och bara sitta och mysa. Oftast jobbar jag från telefon under tiden. 
 
 
Blev lite blommor på torget också. 
 
 
Sedan tittade jag in i Ryds centrum och hälsade på Laura som äger Blooming design. En supertrevlig tjej och vilken fin butik sedan!
 
 
 
Hit måste du åka och kika om du har vägarna förbi, så mycket fint. 
 
 
 
Laura bjöd på kaffe och det blev en lång pratstund och sedan var det ingen ide att åka hem innan jag skulle till stan igen för att hämta Elin vid tåget. Så jag tog en tur till djuraffären för att handla mat och en ny vattenautomat till hönsen. Imorgon ska det storstädas där inne och de ska få strö som de kan bada i. 
 
 
Och när jag kom hem insåg jag att jag hade massor av jobb så nu har jag suttit i flera timmar och fixat mailen och ska sitta några timmar till. Har sålt riktigt mycket bilder till Tyskland denna månad och har flera böcker i Tyskland som vill ha mina bilder och gamla reportage m.m Så jag måste sätta ihop lite jobb.
 
Tipsar också om denna fina väska i samarbete med Sextifyra kvadrats butik. Nu har de fått påyllning av den snygga stile city väskan som är rymlig och toppen att bära på axeln. Du hittar den här 
 
 
 
Själv ser jag mest ut som en liten tomtenisse då jag knappt orkar sminka mig eller kamma håret, men jag är lika glad för det :) När man kommer hem så får man fota i mörkret så det blir lagom suddigt men jag är inte så skitnoga. Det kan jag bjuda på :) 
 
Bäst att fortsätta jobba så jag kommer ifatt innan det blir natt. Ha det så bra fina läsare. 
 
Kram Lotta
 
 

Lite massage
 
Lite massage har jag haft idag, så skönt!  Annars så är jag på G igen. Har motionerat en stund tre dagar i rad nu. Idag måste jag sätta mig vid datorn en lång stund, ligger lite efter med pappersjobb osv.  Kan ju jobba sent på kvällarna och styra min tid vilket jag är tacksam för.
 
En suddig morgonbild från min hall bjuder jag på idag :) tittar in senare igen och så får ni ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
 

Blomsterarrangemang till jul
 
Idg har jag pysslat med blommor som jag har placerat ut på lite olika ställen. Här kommer några tips till er också. Att plantera i höga glas tycker jag är så fint, dessa glas är från Ikea. Kostar 79 kr tror jag. Blommorna är från Linköpings trädgådshandel som har extra fina amaryllis och hyacinter som de driver upp själva. Lökarna är kraftiga och blommorna blir extra fina. Ska visa er sedan så vackra de blir när de blommar. 
 
 
 
Plantera i höga glas är smidigt när det gäller just amaryllis som gärna vill vika sig när de blir långa. Om man vill kan man klippa av dem när de blommar och sätta i vas istället. Jag tycker det är fint att blanda högt och lågt tillsammans, lite i vas och några hyacint i glas. Jag använder lava, vit mossa, blåbärsris, murgröna, pinjebark, grön mossa m.m för att dekorera med.
 
 
Gamla lyktor finns ej längre
 
 
 
Tycker man att det är fär dyrt att köpa mycket växter så är det ett tips att sätta några kvistar i olika glas. Då kan man fråga vänner och bekanta om man få sno en kvist eller gå till skogen och hämta något grönt.
 
 
Själv så älskar jag julros som är min favorit till jul. Ska man välja en som är bättre inne så ska det vara den utan blad.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0