Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Massage, blomsteraffär och så tips på snygg väska
 
Började dagen med att åka till Linköping idag och lämna Elin på sin skola. Tog vägen genom trädgårdsföreningen och hade bokat massage. 
 
 
 
Hade god tid på mig och stannade upp och njöt av allt det vackra. I år har de smyckat med massor av fin belysning i Linköping city så det vill jag åka och titta på någon kväll. 
 
 
p.a.u.s hade de gjort så fint med sina snygga presentkartonger och satt upp tomtar m.m Först hade jag bokat en skön massage, inte en sådan där som bara gör ont :)  utan en lite mjukare. Blir stel när man sitter vid datorn för mycket så det var väldigt skönt. Sedan sprang jag på stan en timme och köpte mitt favoritkaffe Irish creme sedan tillbaka igen och fixade mina ögonbryn. Så kul att träffa min vän Anna en stund också som äger p.a.u.s en driftig kvinna som inspirerar mig. 
 
 
 
När jag var klar tog jag lunch på stan. Tycker det är helt okej att sitta själv och äta. Gillar vara i mitt eget sällskap och bara sitta och mysa. Oftast jobbar jag från telefon under tiden. 
 
 
Blev lite blommor på torget också. 
 
 
Sedan tittade jag in i Ryds centrum och hälsade på Laura som äger Blooming design. En supertrevlig tjej och vilken fin butik sedan!
 
 
 
Hit måste du åka och kika om du har vägarna förbi, så mycket fint. 
 
 
 
Laura bjöd på kaffe och det blev en lång pratstund och sedan var det ingen ide att åka hem innan jag skulle till stan igen för att hämta Elin vid tåget. Så jag tog en tur till djuraffären för att handla mat och en ny vattenautomat till hönsen. Imorgon ska det storstädas där inne och de ska få strö som de kan bada i. 
 
 
Och när jag kom hem insåg jag att jag hade massor av jobb så nu har jag suttit i flera timmar och fixat mailen och ska sitta några timmar till. Har sålt riktigt mycket bilder till Tyskland denna månad och har flera böcker i Tyskland som vill ha mina bilder och gamla reportage m.m Så jag måste sätta ihop lite jobb.
 
Tipsar också om denna fina väska i samarbete med Sextifyra kvadrats butik. Nu har de fått påyllning av den snygga stile city väskan som är rymlig och toppen att bära på axeln. Du hittar den här 
 
 
Jacka här, mössa här , väska här ( samarbete ) poncho här  (gammalt samarbete) 
 
 
Själv ser jag mest ut som en liten tomtenisse då jag knappt orkar sminka mig eller kamma håret, men jag är lika glad för det :) När man kommer hem så får man fota i mörkret så det blir lagom suddigt men jag är inte så skitnoga. Det kan jag bjuda på :) 
 
Bäst att fortsätta jobba så jag kommer ifatt innan det blir natt. Ha det så bra fina läsare. 
 
Kram Lotta
 
 
Inlägget innehåller Adlinks

Lite massage
 
Lite massage har jag haft idag, så skönt!  Annars så är jag på G igen. Har motionerat en stund tre dagar i rad nu. Idag måste jag sätta mig vid datorn en lång stund, ligger lite efter med pappersjobb osv.  Kan ju jobba sent på kvällarna och styra min tid vilket jag är tacksam för.
 
En suddig morgonbild från min hall bjuder jag på idag :) tittar in senare igen och så får ni ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
 

Blomsterarrangemang till jul
 
Idg har jag pysslat med blommor som jag har placerat ut på lite olika ställen. Här kommer några tips till er också. Att plantera i höga glas tycker jag är så fint, dessa glas är från Ikea. Kostar 79 kr tror jag. Blommorna är från Linköpings trädgådshandel som har extra fina amaryllis och hyacinter som de driver upp själva. Lökarna är kraftiga och blommorna blir extra fina. Ska visa er sedan så vackra de blir när de blommar. 
 
 
 
Plantera i höga glas är smidigt när det gäller just amaryllis som gärna vill vika sig när de blir långa. Om man vill kan man klippa av dem när de blommar och sätta i vas istället. Jag tycker det är fint att blanda högt och lågt tillsammans, lite i vas och några hyacint i glas. Jag använder lava, vit mossa, blåbärsris, murgröna, pinjebark, grön mossa m.m för att dekorera med.
 
 
Gamla lyktor finns ej längre
 
 
 
Tycker man att det är fär dyrt att köpa mycket växter så är det ett tips att sätta några kvistar i olika glas. Då kan man fråga vänner och bekanta om man få sno en kvist eller gå till skogen och hämta något grönt.
 
 
Själv så älskar jag julros som är min favorit till jul. Ska man välja en som är bättre inne så ska det vara den utan blad.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0