Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerGrill
 
Har varit ute i solen hela dagen, så varmt som en härlig sommardag. Har skrapat bort allt ogräs mellan stenar och lagt i ogräshämmande fogsand, det är toppen och blir så fint. Elin har haft skola. 
 
Sedan ringde min man och varit och fixat överraskning och handlat mat. Grillat såklart och så lite vin, Love it!
 
 
Våra barn ska få några fina presenter efter det här året och efter klarat skolan osv och Philip är duktig på att sjunga och spela gitarr så han har fått en ny fin gitarr, förstärkare och mikrofon så nu blir det sjunga och spela av. Han är lite blyg än så länge men han sjunger på nätet med en tjej på andra sidan jorden, om du vill lyssna så finns låten HÄR Han är superduktig, tycker hans mamma såklart. 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ut och stänga luckan till hönsen och fortsätta njuta av kvällen, det är sommarfeeling här hemma och det känns så härligt när alla är hemma igen.
 
Kram Lotta
 
 

Hairtalk Linköping
 
Å vilken härlig dag jag haft. Vaknade först att mannen låg brevid i sängen, så himla härligt. Inatt kom han hem efter rest en hel dag. Sedan tog jag och susade in till Linköping och hade en tid hos Amanda för att sätta om mina hairtalk. Jag vann håret , men får bekosta själv att sätta om dem ca var 6 vecka. Inte gratis direkt men jag är så nöjd. Då lossar man tejpen med en spray och sätter ny tejp och flyttar upp dem, under tiden växer det egna håret.
 
 
Passade även på att färga lite , så det det smälter in lite mer. Blev supernöjd! Här ser ni mitt hår hänger på en docka. 
 
 
 
Amanda Pripp jobbar på Studio Leander i Linköping, priser osv är är upp till olika hår och hur mycket man vill ha. Skulle någon vara intresserad så bokar man först en tid för att prata ihop sig. 
 
 
Tog min favoritlunch på stan och sedan besökte jag min morbror som ligger på intensiven. Vet hur mycket det betyder att få lite besök när man ligger där inne och han var bättre idag. 
 
 
 
Så här blev håret denna gång, ser ut ungefär som innan men färgat några grå :)
 
 
 
Idag har jag bestämt mig för att inte hålla på att jobba en massa här hemma, ska göra det i veckan för då har Elin skola. Ikväll ska jag hälla upp ett glas vin och softa kvällen lång, alldeles för tjusig nu för att gå ut och skita ner mig :)  men imorgon är på G igen med gröna foppa och arbetskläder. Gud vad jag älskar kontraster. 
 
Kram Lotta
  

Kolmården från mobilen
 
Förra helgen hade Elin haft leukemi i ett år, då hade vi tänkt att fara till Kolmården som en överraskning men då kunde hon inte gå, men den här helgen gick det bra så jag bjöd med ett helt gäng och vi drog dit. 
 
Barnen hade varsin kompis med sig (en av Elins vänner kunde tyvärr inte) så de gick omkring med dem, jag tog med mina föräldrar så fick jag trevligt sällskap. Vi har biljetter till Grönalund i sommar och om man sparar dem och visar så får man även 30% på entre till Kolmården så det passade bra. Förra året när Elin hade så ont då önskade hon sig att få åka dit, då ville hon göra sådana mysiga familjegrejer men kunde aldrig för hon var så sjuk. 
 
 
 
Först när vi kom dit så regnade det inte, men sedan kom det en hel del regn under ca en timme. Efter vi sett delfinshowen så sken solen igen och vi kunde gå i parken i finare väder. Men för oss är regn bara vatten så inga sura miner, alla var så glada att bara få vara där. Vi hade regnkläder och jag köpte regncape till alla. 
 
 
 
 
 
För mig handlar det mer och mer om att göra saker nu, inte vänta med allt när det gäller sina föräldrar. För i min omgivning finns det så många som mist sina föräldrar (min bonuspappa) så man får vara rädd om tiden. Nu orkar de fortfarande gå en hel dag osv så det gäller att passa på. 
 
 
 
Häromdagen begravde min bonuspappa sin syster och min mammas bror kom till intensiven så att få dessa glada dagar tillsammans samma vecka med sina föräldrar känns värdefullt. 
 
 
Nya bergbanan ser väldigt stor ut och blir klar i sommar
 
 
På Kolmården har de gjort så fint de senaste åren, nya Bamses värld var jättefint. Det hade jag inte sett innan. 
 
 
Jag blev extra kär i staketet och skulle vilja ha sånt borta vid min köksträdgård som jag ska fixa. 
 
 
Det kändes som tom. gorillorna tyckte det var roligt att jag kom. Han satt där sur och tråkig......
 
.
...tills jag dök upp. Visste inte att jag såg så rolig ut...hi,hi :)
 
Kolmården blev en toppendag. Att få se barnen skratta, kunde gå med sina kompisar, jag fick vara med mina föräldrar blev min morsdagpresent. Det bästa av allt, få vara med dem som betyder så för mycket för en. Så glad för det funkade.
 
Kram Lotta
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0