Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVinn kycklingprodukter från Kronfågel
 
 
Nu är det dags för att tävla ut en massa goda kycklingprodukter i samarbete med Kronfågel. Du kan vinna produkter som minutfilé, kycklingbacon, kycklingpinnar, minutstrimlor/minutskivor, minut-kyckling och kryddmarinerad kycklingfilé till ett värde av 300 kr.
 
 
Du ska: 
1. Berätta vilka smaker minut-kyckling finns i under mina kommentarer
2.  Berätta varför du skulle vilja vinna 
 
Du hittar Kronfågels hemsida HÄR 
 
Här hittar du fler bloggares tävlingar HÄR
 
(Tävlingen slutar den 6/4 och koras den 7/4) 
 
Lycka till!! 
 
Kram Lotta
 
Samarbete med Kronfågel sker genom mitt företag som Fotograf & bloggare 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Karoleen

1. Minut-kyckling finns i smakerna classic, cesar och bbq.

2. Nu på våren och sommaren vill jag bara äta fräscha sallader med kött eller kyckling. Det är underbart nyttig och gott, och nu efter vintern behöver jag tappa några kilon som jag hittat under vintern =) Därför skulle jag vilja vinna, för att få igång motivationen igen =)

2016-03-30 // 07:31:04
URL: http://karoleen.se
Berit

Minutkycklingen finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ.

Jag vill vinna därför att:

När barnen kommer hem från skolan är frågan alltid:
Vad blir det för mat?? Och då ska ju maten vara klar på minuten :-) ...

2016-03-30 // 08:27:25
Charlotte

Svar: Minutkyckling finns i smakerna:
Caesar, Classic och BBQ
Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte äter kött ifrån två och fyrbenta, dvs inte kött ifrån kyckling heller, medans maken äter "allt". Jag tillagar så att han får äta kött, men just kyckling har vi inte köpt på flera år av den anledningen att jag tycker det är inget vidare att tillaga rått. Detta verkar ju perfekt, så kan maken få kyckling även på hemmaplan och inte enbart då vi går ut och äter. Ska absolut testa dessa!

2016-03-30 // 08:39:24
Irene

Ceasar, Classic coch BBQ.
Så skönt med enkel mat som är snabblagad. Då blir det mer tid till att göra roliga saker denna ljuvliga årstid.

2016-03-30 // 08:47:21
Camilla

Smakerna är:Caesar,Classic och bbq
Blivit inspirerad av dig lotta till att äta lchf och älskar kyckling. Så detta skulle vara toppen att vinna så man lätt kan fixa en snabb, nyttig måltid 😋

2016-03-30 // 09:07:57
Erika

1. Classic, Caesar och BBQ.
2. Jag är student och jobbar extra på ett gruppboende vilket ger mig väldigt lite tid till att laga mat och få i mig alla de näringsämnen jag behöver. Det är lättare att köpa mikromat eller en hämtpizza vilket varken är så bra för min kropp eller ekonomin. Kyckling är något av det godaste jag vet och denna variant som är färdiglagad och kryddad hade passat mig utmärkt! Nyttig snabbmat de dagar jag inte hinner stå i köket som kan ersätta pizzan. Perfekt!

2016-03-30 // 09:26:22
Malin

Caesar, Classic och BBQ :D

Jag vill vinna eftersom att jag är gravid och har fått dille på kyckling. Mmmmm... när man får en craving så vill man ju ha det snaaaaaaabbbbt!!! ;)

Hoppas på jättetur!

2016-03-30 // 09:48:53
Ann-Louise

Vad roligt med en tävling ;-)

svaret är : Caesar, Classic och BBQ

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då mina 2 små söner ( och mamman och pappan ) verkligen älskar kyckling i all dess form.
Som mammaledig till 2 små killar är det ibland lite si och så med att få tiden att räcka till. Smidig matlagning men med bra mat är ju toppen!
Detta skulle vara super för oss i vardagsstressen :-)
Hoppas hoppas på tur!

2016-03-30 // 10:10:39
URL: http://villastormen.blogspot.se
Cicci

1. Finns i smakerna Classic, Caesar och BBQ.
2. Det vore toppen med en vinst från kronfågel för att hela familjen ääääälskar kyckling i alla former. Det är enkel, nyttig och makalöst god mat. När vi nu dessutom har drabbats av diabetes i familjen då 11-årige sonen insjuknade i mitten av februari har maten blivit extra viktig. Mycket tid går åt att handla,planera och ordna med maten. Spontanitet och slarv m mat och mattider får kliva åt sidan då det nu gäller att planera och servera god och nyttig, kolhydratsmässig bra mat istället! Det kräver energi och ett stort mått tålamod så en vinst med dessa goda råvaror skulle vara guld värt i vår familj 🙏🏻.

2016-03-30 // 10:17:07
Åse

1. Ceasar, Classic och så BBQ.
2. Jag hoppas på turen att vinna då jag fullkomligt älskar kyckling! I alla dess former! Gärna snabblagad som denna. Jag har redan bett min lokala butik ta hem denna kyckling. :) Perfekt för mig!

Kram Åse

2016-03-30 // 10:30:42
URL: http://www.detvitadromhuset.blogspot.se/
Anne-Mari

1.Classic, Bbq och Ceasar.
2. Jag har en mage som krånglar, då är kyckling lätt mat som jag tål.Dessutom älskar jag kyckling!
Vh.Anne-Mari

2016-03-30 // 10:50:26
therese

1. Finns i smakerna Classic, BBQ och Ceasar.
2. Jag har precis "lärt mig" att äta kyckling, har inte ätit det på flera år (!). Men eftersom jag inte har ätit det, så har jag inte många recept, och jag vet liksom inte hur kyckling kan ätas, haha :P.
Jag vill vinna för att få testa lite mer kycklingprodukter, och hitta på / lära mig nya recept :) .

2016-03-30 // 11:02:51
Frida Elmgren

Hej hej,

1. BBQ, Caesar och Classic
2. Jag fullkomligt älskar kyckling, kanske för mycket ibland när resten av familjen blir trött på mig ;) Men det skulle vara kul att få prova på nya produkter och inte välja samma variant hela tiden. Så jag håller tummarna och passar samtidigt på att önska dig en riktigt mysig vecka!

Hälsningar Frida

2016-03-30 // 12:19:47
Anna

Hej och tack för en fin blogg.
Smakerna är: BBQ, Caesar och Classic
Och vinna skulle jag gärna för att jag dels gillar kyckling och dels för att jag är inne i en period med väldigt dålig sömn så jag orkar knappt laga mat. Då är färdiga alternativ härligt!
MVH Anna

2016-03-30 // 13:53:52
Mia

Svar: Caesar, Bbq och Classic

Vore otroligt kul att få prova tillsammans med familjen.
Vår lilstora kille på 10 år här hemma har det senaste året blivit en liten gourmet som älskar just kyckling.
Han har tidigare varit precis tvärtemot och inte alls varit direkt intresserad av mat överhuvudtaget. Fantastiskt att ha fått god mat som gemensamt intresse och just caesarsallad är både maken och sonens favorit. Vore så kul att testa!

2016-03-30 // 14:11:05
Helen

1) Minut kycklingen finns i Caesar, Classic och BBQ

2) Vi i familjen älskar kyckling, sonen blev så glad då det kommit kycklingpinnar....för han är inte alls förtjust i fiskpinnar, så dom vill han testa.

Sen åker vi i väg med husvagn ofta och gör olika utflykter så det vore smidigt att få testa andra kyckling produkter än filèn. som är enklare att använda!

Helen

2016-03-30 // 14:11:36
Amalia Jansson

1) Smakerna är Ceasar, BBQ och classic.

2) Jag vill vinna för att på måndag börjar jag mina tolv veckor mot bikini fitness tävling och det innebär 12 veckor utav diet. Kyckling är relativt dyr mat och för att få lite variering och liva upp dessa tolv veckor på dieten så skulle det vara så kul att få pröva detta. Jag älskar kyckling i alla former och detta låter ju så gott.

2016-03-30 // 14:27:29
Beatrice

Bra erbjudande!Såg även att lantmännen kör en kampanj där man kan få en rabattkupong.Tips!

http://www.savly.se/samla-grodden-och-fa-en-rabattkupong-vard-50-kr/

2016-03-30 // 15:10:34
Sara B

Kronfågels minut-kyckling finns i smakerna classic, ceasar och bbq.

Med skola dagtid och träning kvällstid blir det inte mycket tid över till att laga god och hälsosam mat. Kronfågels minut-kyckling skulle vara räddaren i nöden då man kommer hem vrålhungrig på kvällen och inte har orken att ställa sig vid spisen. Kycklingen skulle jag lägga i ett pitabröd tillsammans med några grönsaker eller blanda ner i en god sallad!

Tack för en mycket bra blogg!

2016-03-30 // 15:54:21
Helena i Uppsala

finns i Classic-, Caesar- och BBQ-smak
Ja, kyckling är fortfarande riktig festmat för mig och det kommer ju några kycklinghelger här i vår framför allt Valborg/Sista april. Då ska man sitta på filt i Engelska parken och ha picknick på kyckling, potatissallad och champagne före mösspåtagningen i Carolinabacken.

2016-03-30 // 18:57:53
Jessica Hellström

Minutkycklingen finns i smakerna BBQ, Classic och Ceasar.

Kronfågel gör hela familjen glad, för vem vill inte ha middagen fixad på ett kick, varierad och god, perfekt för alla hungriga magar som kräver mat snabbt. Har suktat efter kycklingbacon ett tag, för jag har hört så mycket bra om det, kanske får jag testa det snart.

2016-03-30 // 18:59:55
Kim

Svar: Classic, Caesar, BBQ

Vill gärna vinna men mest för barnens skull. Vår familj är mycket aktiva och det här med logistiken efter jobb och skola brottas vi med som alla andra... Vi bor på landet så det blir mycket skjutsa och hämta till fotboll, bandy, dans mm. Tyvärr har vår son en genmutation sedan födseln, med extrem muskelproduktion som innebär stela och onda muskler. Det här medicineras och lindras med sjukgymnastik och annat. Vi kämpar med maten, då han har svårt att gå upp i vikt, behöver äta oftare och inte lägger på sig fett. Snabba proteiner är bra och krävs eftersom han också tränar mycket, viljet han älskar och även mår bra av. Vår dotter är smal, har inget intresse av att äta, känner ingen hunger själv och tränar också mycket. Kyckling är det enda köttet hon tycker om så det här låter helt perfekt för oss som äter mängder med grönsaker.
Hoppas på lite vardagslyx som kan underlätta, minska på det dåliga samvetet och oron för att inte få i barnen tillräckligt med protein!

Följer er kamp och förundras över er styrka tillsammans. Vet så väl hur oron över sitt/sina barn tar över ens liv, fyller ens tankar, dränerar energi och tynger ens hjärta tills det brister. Barnsjukhuset, läkarna och systrarna är fantastiska, men känslan när vi är där där för behandlingar, provtagningar, uppföljning mm är hemskt jobbig fortfarande....
Vi kämpar på, alla på sitt sätt och förhoppningsvis tillsammans med sina älskade💕

2016-03-30 // 19:07:52
Britt

BBQ, Classic och Caesar smak
Äter inte rött kött och försöker att välja lchf för allergin skull!!!
Vore kul att på detta sätt prova nya smaker, helt enkelt😄
Britt

2016-03-30 // 19:11:12
Berit Söllwander

Kycklingen finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ.
Jag vill gärna ha minutkyckling i frysen i kolonistugan. Det blir perfekt att ta fram till något gott efter en dag med trädgårdsarbete och pyssel.

2016-03-30 // 20:48:09
Anette

Caesar, Classic och BBQ är smakerna!

Jag har grymt svårt att komma tillbaks till matlagningslusten som jag hade innan en jobbig period i livet. Pga det väljer jag sånt som går fort att tillaga och då skulle detta vara en mycket god hjälp!

2016-03-30 // 21:18:39
A House With A View

Vilken fin tävling, jag vill gärna vara med i den :)

1) Smakerna finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ.

2) Kyckling gillas av alla i min familj och är ett perfekt val till middagen när vi alla kommer hem sent efter jobbet/skolan och middagen snabbt måste fram på bordet! Kanon också att kunna variera i många olika rätter.

Hoppas på tur!!

Kramar aka

2016-03-30 // 21:45:32
URL: http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
Shirin Ebrahimi

Det finns i tre smaker, BB Q, Cesar och Classic
Passar perfekt för mig eftersom jag äter Lchf samt man kan göra så goda och snabba maträtter med dem

2016-03-30 // 22:13:24
URL: http://shirinsweetpiece.com
Eva Fridström

rätt svar är Bbq Classi Ceasar.
2 för att vår dotter Ebba äter bara kyckling och det blir jobbigt Och enformit med min kycklig i vitlök och örtprovensal som vi alltid gör .Och även jag skulle få prova på något enkelt då inte lusten till att laga mat finns :)

2016-03-30 // 22:45:24
URL: http://pysseliten.blogg.se
Sara

Åhh vilken härlig tävling!Smakerna är Classic, Caesar och BBQ och jag hoppas på att vinna eftersom jag och min familj älskar god mat och då gärna provar kronfå ges nya sortiment!

2016-03-31 // 00:32:17
URL: http://https://frupblog.wordpress.com
Britt Thormeyer

Den finns i Classic,BBQ ,Caesar smak.Tycker det är svårt med mat till mej själv mitt på dan så detta är ju så bra,detta kan man ju äta i massor.

2016-03-31 // 06:55:32
Nicole

Smakerna är Classic, Caesar och BBQ.
Jag skulle vilja vinna då jag precis fått mitt första barn och detta kit skulle vara perfekt och smidigt att laga till då man inte har samma tid och ork att laga mat. Dessutom är ju kyckling himla gott och kan varieras på många sätt! 😊👍🏻

2016-03-31 // 10:19:31
URL: http://bynicole.blogg.se
Maria

Finns i smakerna Classic, Caesar och BBQ

Måltid med kyckling känns alltid rätt,
kan lagas till på så många sätt
Gör veckoplaneringen mycket lätt
Jag hoppas på vinst av strimlor och spett

2016-03-31 // 10:25:10
URL: http://designhappens.blogg.se
Maria

Svar: Classic, Caesar & BBQ.

För att jag helt enkelt bara älskar kyckling och som arbetssökande skulle dessa 300 kr vara guld värt!

2016-03-31 // 12:48:09
URL: http://metalqueen.blogg.se
Helena Rahlenius

Kul tävling!
Smakerna finns i BBQ,classic och Caesar.
Vi älskar kyckling här hemma men behöver lite variation i smaker och detta vore toppen !

2016-03-31 // 14:54:52
URL: http://minvardagpalandet.blogg.se
Emelie Mosell Haquinius

Vi börjar med smakerna Classic, Caesar och sist men inte minst BBQ.
Jag vill vinna för att kunna bjuda hela storfamiljen på en middag härhemma☺

2016-03-31 // 16:45:51
URL: http://emeliemh.com/
Joakim Ramqvist Hallin

Riktigt läckert, gott och nyttigt likaså..

2016-03-31 // 16:58:50
URL: http://joakimramqvisthallin.blogg.se
Eva Rosenberg Carlsson

Caesar, classic och Bbq är de goda smakerna!
Jag vill vinna för att kunna njuta tillsammans med min familj av något både gott, nyttigt och befriande smidigt när tiden är knapp och hungern stor!

2016-03-31 // 19:16:47
Linda

Smakerna är ceasar, bbq och classic. Jag skulle vilja vinna för jag är studerande och har svårigheter med ekonomin just nu. Dyra varor som kött är inte något jag äter varje dag fastän jag gillar det, kyckling är min favorit. Jag tränar ändå mycket så jag behöver en proteinkälla.

2016-03-31 // 21:24:53
URL: http://liunder.blogg.se/
Sandy

Smakerna är bbq, caesar och classic.

Vill vinna eftersom jag som nybliven 23-åring(!) nyss börjat laga mat och denna vinst hade varit ett förberedande steg för mer komplicerad matlagning framöver.

2016-03-31 // 22:17:05
Jennifer Lundvall

Minutkyckling kommer i smakerna Classic, Caesar och BBQ


Vilken rolig tävling och härligt pris,
minutkyckling kan hjälpa när det blir kris!

Att laga mat tar tid från en stressig vardag,
ja middagen känns som ett riktigt bakslag!
(efter en lång arbetsdag, med chefens ”imorgon tar vi nya tag!” Jag blir helt knäsvag och längtar efter fredag)

Men att vinna kyckling gjord på en minut,
då skulle jag av lycka slå bakut!

2016-04-01 // 11:44:01
Hanna

Mums! De kommer i smakerna caesar, classic och BBQ!

Jag lever en hektisk livsstil, med stress upp över öronen. Samtidigt som jag kämpar med min vikt och träning, måste alla andra vardagssysslor också fungera. Minutkycklingen är perfekt för mig, snabbt, enkelt och det ser väldigt smarrigt ut! Hoppas på en vinst :)

Kram
Hanna

2016-04-01 // 13:16:38
jacquline

Smakerna är Ceasar, BBQ och Classic.

Är man 25 år, har två barn, två hundar och hus samtidigt som man bara har en inkomst så blir tillfällena att bjuda familjen på mat inte så ofta. Hade velat bjuda tillbaka och lite lyxigare mat denna gången :)

2016-04-02 // 11:26:07
URL: http://letmeguess.blogg.se
Mari-Lois

Finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ.
Reser mycket , bra att ha i kylbagen att äta efter vägens istället för att besöka snabbmatskedjor.

2016-04-02 // 16:40:39
Therese Lindgren

- kycklingen finns i Caesar, Classic och BBQ
Kämpar med viktnedgång och behöver all hjälp jag kan hitta speciellt till de eviga matlådorna som ska med till jobbet..! För övrigt älskar jag kyckling! ★

2016-04-03 // 09:01:28
Anna

Smakerna är Classic, Caesar och BBQ :)
Jag har blivit sådär jobbigt vår-inspirerad som man ofta blir såhär års, och känner för att bland annat (förutom att städa, tvätta bilen och förnya garderoben - the usual) testa massa nya roliga recept! Satt senast igår och skrev ut fina kycklingrecept faktiskt, så detta vore ju toppen! :)

2016-04-03 // 19:30:53
Jennifer

Smakerna är classic, caesar och bbq!
Minutkyckling behövs i mitt kylskåp. Är ofta ute i sista minuten och de dagar när livet och psyket inte är på topp och orken att laga mat inte riktigt finns där är ju det här den magiska lösningen. Plus att studentkylskåpet ekar tomt och att jag ÄLSKAR kyckling. Ska börja skriva den där C-uppsatsen nu så hade varit en räddare i nöden.

2016-04-03 // 22:02:18
Kristina

Classic, Caesar och BBQ.
Min sambo och jag är lika dåliga på att laga mat så detta låter underbart enkelt och gott!

2016-04-03 // 23:18:46
Sandra

Jag skulle vilja prova nåt enkelt som går snabbt att äta när man har ont om tid. Du vet, när man inte orkar steka till färsk kyckling för att sedan tärna den ner i en god sallad.

2016-04-04 // 02:18:31
URL: http://mittlivitankar.blogspot.se/
Sandra

Oj, jag glömde ju skriva att de finns i smakerna BBQ, Classic och Ceasar.

2016-04-04 // 02:19:15
URL: http://mittlivitankar.blogspot.se/
Sofia

Classic, ceasar och bbqsmak :)
Jag vill vinna därför att både jag och min pojkvän har jobb med väldigt oregelbundna tider vilket gör att man ofta kommer hem sent på kvällen. Motivationen är då inte på topp för matlagning men med några paket minutkyckling i kylen skulle det blir lätt som en plätt!

2016-04-04 // 10:20:56
Julia | Nygift & nybliven husägare

Kul tävling! Smakerna finns i classic, Caesar och BBQ :)

Jag är inne i en period där jag vill prova nytt när de gäller middagar. Eftersom jag jobbar oregelbundet på sjukhuset här i Varberg så är det vitkigt att allt går snabbt att fixa till eller slänga ihop innan/efter jobbet.

Vi skull väldigt gärna prova dessa då det verkar väldigt smidigt och går att variera oändligt. Hoppas på vinst :)

2016-04-04 // 13:53:45
URL: http://www.jullan.finnen.se
Sanna

Wow, vilken toppen tävling!

Här hemma älskar vi att äta kyckling i alla dess former, och vi (läs jag) har länge varit nyfiken på att prova dessa nyheter. Vi älskar nämligen att äta kycklingsallad, kycklingpaj och liknade rätter där dessa produkter verkligen skulle komma till stor nytta och underlätta när man vill ha maten klar på bordet fort. Det där med att ha maten på bordet fort är ju något man ofta vill, och särskilt när man har barn och fullt upp i vardagen med annat som tar tid men ändå vill njuta och äta gott.

Svar: Minutkycklingen finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ.

Kram Sanna

2016-04-05 // 11:15:43
URL: http://mammasvardag.se
Paola

Ceasar, Classic och BBQ

Hallå! Familjen Kyckling här. I allt som har med kyckling att göra är familjen kär! Den enda måltiden vi inte äter kyckling ännu är till dessert. Men nog ska vi kunna ändra på det här. Med nya spännande smaker från Kronfågel sätter vi på vardagen ännu mer kycklingpiff, vad bra! Hoppas därför vinnare bli jag!

2016-04-05 // 18:01:44
Kristina Karlsson

Svar:Caesar, classic och BBQ.

Jag läser ju till tandsköterska och är inne i en tentaperiod. Vinner jag får vi lite lyx i vardagen, samtidigt som familjen får smaka på nya spännande kreationer fastän jag varken har tid eller råd!

2016-04-06 // 21:58:25
Emma N

Classic, Caesar och Bbq

Jag önskar att få vinna då min sambo snart åker ifrån mig i fyra månader och då jag helt värdelös på att äta då jag är själv vore lite produkter det ultimata. Att laga mat till mig själv tycker jag är så tråkigt och då blir de ofta ingenting. En vardag med kronfågeln skulle min kropp bli lycklig av.

2017-03-30 // 19:48:24

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0