Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Städat uterummet
 
Idag har jag haft en dag med vänner. Började dagen med promenad med en av mina bästa vänner och avslutade dagen med två av mina bästa vänner som var här på middag. Underbart!
 
Elins hb har inte sänks, hon är ganska pigg och glad och det känns som det kan bli en bra vecka. Jag njuter! Imorgon blir det promenad igen med en annan av mina nära vänner så jag är så glad för det. Att de kommer hit, tar med mig ut och att hinna både prata och motionera. Idag visar jag en bild från vårt uterum, har städat där ute och redo för vår.
 
Kram Lotta

Frukost och duka fint
 
Det har varit så skönt att ha en helg hemma utan att fara omkring och samtidigt är jag en ganska rastlös person som tycker om när det händer saker, men när Elin är sämre då blir vi andra också lite låga och så tar vi det lugnare. Så igår var en latdag för oss, jag tog bara en promenad med en vän och sedan blev det inte så mycket gjort. 
 
 
Sötaste äggen ska fyllas och ha på bordet i vår, eller stoppa smycken i finns här 
 
 
Idag ska vi sätta lite fart, vi har så himla många småsaker i varje rum som borde fixas. Något som är trasigt, kablar som ligger osv så det tänkte jag vi skulle ta tag i. Gå igenom vad vi behöver köpa för att kunna laga saker osv. 
 
 
Underlägg här, koppar och blomkruka här, keramikkronor här 
  
På bordet har jag tänt Voluspa ljus från Tullhuset. Älskar de ljusen och doften på denna är mild. Har flera stycken av dem och eldat upp många. Min man är känslig mot starka dofter men denna klarar han av, finns här Älskar duka lite fint på morgonen när alla är hemma och tända ljus. 
 
 
 
 
Fick hem dessa söta äggen i veckan från Westcoast company som jag ska fylla med något fint, ska fundera på det. De är annars söta att ha smycken i. Jag behöver ha lite ordning på mina ringar som jag brukar ta av mig och lägga lite överallt. Ställde dem på bordet så länge, men kommer nog vara sötast med någon liten blomma i om e ska står där. Får fundera på det.. 
 
Hoppas att Elin kan vara med oss ute lite idag. Hennes blodvärden har sänks, det syns för hon är vit och kall i huden och hennes ansiktsuttryck blir lite annorlunda. Det brukar bli så efter en högdos. Förra gången så behövde vi inte fylla på blod, då ökade det av sig själv men det tog två veckor innan hon blev pigg. Vi får se hur det blir denna gången, bara ta en dag i taget så går det bra. 
 
 
Ha en skön söndag!
 
Kram Lotta
 
 
 Adlink

Badrum, tvättstuga och städning
 
Sista dagarna har jag försökt komma ifatt med tvätten och få ordning i tvättstugan. Jag fick en ide att bli klar med tvätt och städning och ha ett fint hus överallt samtidigt..men det sket sig rätt fort :) Jag kommer aldrig till det läget längre för jag orkar inte och tycker inte det är värt den energi som det tar. 
 
 
Förr kunde jag hålla på en hel dag och bara städa och köra järnet för det skulle vara så, men det kan jag inte längre. Jag blir så sur och tråkig och tycker det känns så meningslöst. Nästa dag så finns det ny tvätt, ny disk osv. Vi hjälps ju åt massor här hemma, Kalle tex. lagar nästan all mat och det är jag så tacksam att slippa. Då dammsuger jag hellre och tar hand om tvätten. Barnen städar sina rum själva osv. 
 
 
Nej jag är mer en person som fixar lite ytan och gör sedan något roligt. Helst gör jag det roliga först och tråkiga sist. Sedan när det blir alldeles för skitigt i badrum osv då kan jag ta tag i det eller så gör min man. Jag måste få lite inspiration för att vilja städa och den kommer inte så ofta. Nu är det så att vi har ganska fint ändå, men vissa dagar ligger det saker överallt och jag är inte sämre än de andra i familjen. Jag gillar när det är fint, men jag vägrar lägga all tid på att alltid plocka. Jag vill leva också. 
 
 
Jag älskar ju röja och sortera däremot så jag får nog ta tag i det igen så är det lite lättare att hålla ordning. Ta bort grejer och inte ha så mycket framme. Då brukar det bli bra.
 
Ha nu en skön kväll! Här blir det lite mat och melodifestival och mina föräldrar kommer på besök.
 
Mer bilder från badrummet hittar du här om du scrollar 
 
Kram Lotta
 


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0