Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerStädat uterummet
 
Idag har jag haft en dag med vänner. Började dagen med promenad med en av mina bästa vänner och avslutade dagen med två av mina bästa vänner som var här på middag. Underbart!
 
Elins hb har inte sänks, hon är ganska pigg och glad och det känns som det kan bli en bra vecka. Jag njuter! Imorgon blir det promenad igen med en annan av mina nära vänner så jag är så glad för det. Att de kommer hit, tar med mig ut och att hinna både prata och motionera. Idag visar jag en bild från vårt uterum, har städat där ute och redo för vår.
 
Kram Lotta

Frukost och duka fint
 
Det har varit så skönt att ha en helg hemma utan att fara omkring och samtidigt är jag en ganska rastlös person som tycker om när det händer saker, men när Elin är sämre då blir vi andra också lite låga och så tar vi det lugnare. Så igår var en latdag för oss, jag tog bara en promenad med en vän och sedan blev det inte så mycket gjort. 
 
 
Sötaste äggen ska fyllas och ha på bordet i vår, eller stoppa smycken i finns här 
 
 
Idag ska vi sätta lite fart, vi har så himla många småsaker i varje rum som borde fixas. Något som är trasigt, kablar som ligger osv så det tänkte jag vi skulle ta tag i. Gå igenom vad vi behöver köpa för att kunna laga saker osv. 
 
 
Underlägg här, koppar och blomkruka här, keramikkronor här 
  
På bordet har jag tänt Voluspa ljus från Tullhuset. Älskar de ljusen och doften på denna är mild. Har flera stycken av dem och eldat upp många. Min man är känslig mot starka dofter men denna klarar han av, finns här Älskar duka lite fint på morgonen när alla är hemma och tända ljus. 
 
 
 
 
Fick hem dessa söta äggen i veckan från Westcoast company som jag ska fylla med något fint, ska fundera på det. De är annars söta att ha smycken i. Jag behöver ha lite ordning på mina ringar som jag brukar ta av mig och lägga lite överallt. Ställde dem på bordet så länge, men kommer nog vara sötast med någon liten blomma i om e ska står där. Får fundera på det.. 
 
Hoppas att Elin kan vara med oss ute lite idag. Hennes blodvärden har sänks, det syns för hon är vit och kall i huden och hennes ansiktsuttryck blir lite annorlunda. Det brukar bli så efter en högdos. Förra gången så behövde vi inte fylla på blod, då ökade det av sig själv men det tog två veckor innan hon blev pigg. Vi får se hur det blir denna gången, bara ta en dag i taget så går det bra. 
 
 
Ha en skön söndag!
 
Kram Lotta
 
 
 Adlink

Badrum, tvättstuga och städning
 
Sista dagarna har jag försökt komma ifatt med tvätten och få ordning i tvättstugan. Jag fick en ide att bli klar med tvätt och städning och ha ett fint hus överallt samtidigt..men det sket sig rätt fort :) Jag kommer aldrig till det läget längre för jag orkar inte och tycker inte det är värt den energi som det tar. 
 
 
Förr kunde jag hålla på en hel dag och bara städa och köra järnet för det skulle vara så, men det kan jag inte längre. Jag blir så sur och tråkig och tycker det känns så meningslöst. Nästa dag så finns det ny tvätt, ny disk osv. Vi hjälps ju åt massor här hemma, Kalle tex. lagar nästan all mat och det är jag så tacksam att slippa. Då dammsuger jag hellre och tar hand om tvätten. Barnen städar sina rum själva osv. 
 
 
Nej jag är mer en person som fixar lite ytan och gör sedan något roligt. Helst gör jag det roliga först och tråkiga sist. Sedan när det blir alldeles för skitigt i badrum osv då kan jag ta tag i det eller så gör min man. Jag måste få lite inspiration för att vilja städa och den kommer inte så ofta. Nu är det så att vi har ganska fint ändå, men vissa dagar ligger det saker överallt och jag är inte sämre än de andra i familjen. Jag gillar när det är fint, men jag vägrar lägga all tid på att alltid plocka. Jag vill leva också. 
 
 
Jag älskar ju röja och sortera däremot så jag får nog ta tag i det igen så är det lite lättare att hålla ordning. Ta bort grejer och inte ha så mycket framme. Då brukar det bli bra.
 
Ha nu en skön kväll! Här blir det lite mat och melodifestival och mina föräldrar kommer på besök.
 
Mer bilder från badrummet hittar du här om du scrollar 
 
Kram Lotta
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0