Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Vi åkte till kusten
 
 
Det viktigaste var att ta med mina vänner till ett ställe där vi hann prata och umgås, så jag fick låna min mans släktingars stuga vid kusten. Jag ville visa dem hur mycket de betyder för mig och jag ville hålla det enkelt. Så jag överraskade dem med mat och vin och så pratade vi kvällen lång och gick promenad på eftermiddagen och morgonen vid havet. Livskvalite med världens bästa och enklaste människor. Så glad att jag fick med dem alla fyra på en liten tripp.
 
 
 
 
 
Ikväll är det dags för Lotta att jobba lite, men jag återkommer senare :) Kalle lagar fiskgratäng och ikväll humorgalen. 
 
Kram Lotta

Köpa lökar
 
Jag var på Lidl en dag och köpte lökar, fick massor för bara 240 kr (bilden nedanför). Sedan besökte jag riktiga trägårdshandeln för lite till och säger bara jösses så dyrt det blev där. Trodde inte det var så stor skillnad på pris. Lidl är kanske i det bästa när man vill välja färger och kvalite, men för mig är det inte så skitnoga. Så det är mitt tips idag, köp lök på Lidel :)
 
Har ni annars något bra tips vart man kan beställa lökar?
 
 
 
Nu ska jag fylla på med lite schampoo, balsam här, 4 produkter gav 20 % just nu och boka biobiljetter till helgen. 
 
Imorgon visar jag några bilder från vår tjejhelg. Imorgon ska jag också bort och ha en egen skön dag med att fixa naglar och ansiktsbehandling. Sedan är det studiedag två dagar slutet av veckan så mannen har tagit ledigt och vi ska vara tillsammans. Äntligen har Elin lite mer kraft att göra saker. Tyvärr har ju hennes ben tappat alla muskler så hon har väldigt svårt att gå, men det kommer lite mer dag för dag. Den här veckan som kommer är hon ledig från behandlingar, bara dags att fylla på blod snart. 
 
 
Kram Lotta

Skämma bort dem man älskar
 
Jag har förmånen att ha många vänner, många nära vänner. Fyra av dem är lite speciella för mig för de har ringt, skickat meddelande, besökt mig och sett till mig varje dag och varje vecka att jag mår bra nu när Elin är sjuk.
 
Så idag tar jag med mig dessa fyra på en överraskning. Vi ska äta gott, ut och gå och dricka vin och sova borta. En tjejhelg och nu är de bara mina i två dygn. De här fyra ska jag skämma bort lite extra för det är de värda. Jag har packat en massa mat och god dricka och ska hoppa i duschen nu.
 
Ha det så bra ni också
 
Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0