Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVi åkte till kusten
 
 
Det viktigaste var att ta med mina vänner till ett ställe där vi hann prata och umgås, så jag fick låna min mans släktingars stuga vid kusten. Jag ville visa dem hur mycket de betyder för mig och jag ville hålla det enkelt. Så jag överraskade dem med mat och vin och så pratade vi kvällen lång och gick promenad på eftermiddagen och morgonen vid havet. Livskvalite med världens bästa och enklaste människor. Så glad att jag fick med dem alla fyra på en liten tripp.
 
 
 
 
 
Ikväll är det dags för Lotta att jobba lite, men jag återkommer senare :) Kalle lagar fiskgratäng och ikväll humorgalen. 
 
Kram Lotta

Köpa lökar
 
Jag var på Lidl en dag och köpte lökar, fick massor för bara 240 kr (bilden nedanför). Sedan besökte jag riktiga trägårdshandeln för lite till och säger bara jösses så dyrt det blev där. Trodde inte det var så stor skillnad på pris. Lidl är kanske i det bästa när man vill välja färger och kvalite, men för mig är det inte så skitnoga. Så det är mitt tips idag, köp lök på Lidel :)
 
Har ni annars något bra tips vart man kan beställa lökar?
 
 
 
Nu ska jag fylla på med lite schampoo, balsam här, 4 produkter gav 20 % just nu och boka biobiljetter till helgen. 
 
Imorgon visar jag några bilder från vår tjejhelg. Imorgon ska jag också bort och ha en egen skön dag med att fixa naglar och ansiktsbehandling. Sedan är det studiedag två dagar slutet av veckan så mannen har tagit ledigt och vi ska vara tillsammans. Äntligen har Elin lite mer kraft att göra saker. Tyvärr har ju hennes ben tappat alla muskler så hon har väldigt svårt att gå, men det kommer lite mer dag för dag. Den här veckan som kommer är hon ledig från behandlingar, bara dags att fylla på blod snart. 
 
 
Kram Lotta

Skämma bort dem man älskar
 
Jag har förmånen att ha många vänner, många nära vänner. Fyra av dem är lite speciella för mig för de har ringt, skickat meddelande, besökt mig och sett till mig varje dag och varje vecka att jag mår bra nu när Elin är sjuk.
 
Så idag tar jag med mig dessa fyra på en överraskning. Vi ska äta gott, ut och gå och dricka vin och sova borta. En tjejhelg och nu är de bara mina i två dygn. De här fyra ska jag skämma bort lite extra för det är de värda. Jag har packat en massa mat och god dricka och ska hoppa i duschen nu.
 
Ha det så bra ni också
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0