Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEn vecka med mycket tankar och känslor
 
Vi har varit hemma idag och hunnit massor av bra saker. Plåtarna från poolen är borttagna, fotbollsmålen är uppsatta som sonen fått, vi tagit ut växter och jag har gått två promenader och firat morsdag. Dagarna fortsätter och jag kan inte förstå att det var i måndags Elin fick sin diagnos med leukemi det känns som ett år.
 
Vi har hunnit uppleva så mycket tankar och känslor denna veckan då hjärtat ibland suttit utanför kroppen. Glädjen över små saker är så mycket starkare och tårarana ligger så nära skratt. 
 
 
Allting har gått mycket lättare än vad jag trodde innan. Jag trodde att jag skulle falla långt, långt ner och aldrig komma upp på ytan förrän långt senare men så har det inte varit. Vi har sedan vi kom hem från sjukhuset kunnat leva ett normalt fint liv. Elin mår så bra så vi njuter, hon har nästan inga biverkningar ännu och hon vill ta den här kampen. Sonen som oroat sig mycket över sin syster har landat. 
 
Varje dag som allt känns bra blir som en extra gåva. Vi pratar helt öppet om allting och skojar precis som innan. Är det någon gång vi behöver få ha roligt så är det nu. 
 
 
Vi kommer få ta en dag i taget, det kommer bli massor av tuffa dagar framöver så vi bara landar och har det bra. Jag är ifatt mentalt och här hemma så har vi hunnit saker som jag inte trodde skulle vara möjligt en sådan här vecka med cancerbesked. 
 
Hoppas ni har det bra och jag skickar en extrakram till alla fantastiska mammor
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Lugn och skön dag
 
 
En lugn och skön dag inne har det varit. När det regnar så kan man pyssla med andra saker och så har vi haft besök av faster, farmor och farfar på en fika. Nu blir det jobb vid datorn och så fixar jag ordning på alla kläder när vi har satt in byrå i Elins walk in closet. Hoppas ni har en skön dag!
 
Kram Lotta

En vecka sedan beskedet...
 
Jag är inte rädd för döden, inte ett dugg faktiskt för Elin är en fighter ända från barn har hon varit envis som en get. Tanken finns inte på kartan!. Jag är bara rädd för allt som hon måste gå igenom för att våga fortsätta vara den hon är och våga stå upp för sig själv tex. utan hår osv. Att vara 16 år tappa hår, svullna upp av kortison och få humörssväningar m.m känns jävligt nu när hon ska växa ifrån sina föräldrar så blir hon istället beroende av oss!! Sedan ytterligare alla biverkningar som må illa osv. Att ytterligare behöva kämpa för något i livet när man redan gått igenom så himla mycket i skolan gör mig ledsen. Eftersom hon varit med om mycket och redan som barn byggt upp ett gott självförtroende och fin som människa så har hon med sig det in i detta, tack och lov . Hennes humor som gör att vi skrattar när vi borde gråta och tvärtom. Peruken är redan beställd, den är så fin. Äkta fint hår och man kan inte se att det är en peruk. Jag struntar i håret egentligen, för det kommer nytt, men för henne som är 16 år ju håret något av det viktigaste. 
 
Idag är det en vecka sedan vi fick första beskedet att Elin har leukemi, kommer aldrig glömma den dagen de kommer in i sjukhussalen och sätter sig på varsin stol och berättar det. Kändes som tiden stannade och jag skulle ramla ner i ett stort svart hål och aldrig komma upp igen. Men det gjorde jag/vi.
 
Idag har jag varit ute och sprungit, vi monterar möbler till hennes walk in closet, båda ungarna är med kompisar, jag har kunnat jobba osv. Nu har vi landat i detta besked och bara ser framåt. Vi ska besegra detta jävliga med allt positivt vi bara kan under tiden och bryta ihop däremellan. Vi ska kunna visa känslor, prata och ha så bra vi bara kan. Jag tänker möta denna sjukdom med allt jag byggt upp genom åren och som jag har inom mig och allt det positiva som redan finns i familjen. Jag känner redan denna vecka att hade jag inte både byggt upp min kropp både fysiskt och psykiskt många år innan detta så hade denna käftsmäll tagit ännu hårdare. 
 
Idag är en bra dag, jag är faktiskt mer glad än ledsen och det känns som livet fortsätter på ett fint sätt ändå. Det kommer bli en vardag i detta med och även om det tar 2.5 års behandling så ser jag mig själv stå att gråta på tex. Elins student och säga "Fuck you cancer you picked the wrong girl".
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0