Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Växthusbygge
 
Nu har det hänt lite mer med växthus/orangeriet, alla de 6 utedassen är borta och det är nästan tomt där inne. Nu ska taket bort så det blir öppet till nock. 
 
 
 
Det blir större än vad vi trodde från början , ca 12 kvm och vi har bestämt oss för att ta bort den uppmurade kanten och sedan gjuta igen golvet i ett stycke och så lägga tegel. Vi missar så mycket golvyta annars mot vad vi först hade tänkt. Sedan vill vi ha vit liggande panel och allt vitt. Så har vi lite andra lösningar, men det får ni se framöver. 
 
 
 
Jag gillar att få följa ett bygge och se hur mycket jobb det faktiskt är för att komma till det färdiga resultatet. Så här ser det ut just nu. Jag försöker övertyga min man om att vi ska bygga altanräcke först, men han är inte så intresserad av det, han vill gärna strunta i allt jobb på huset om han fick bestämma för att bara göra klart detta...men det får han inte :) så en sak i taget lite beroende på väder osv. 
 
 
Nu blir det mat sedan ska vi hoppa i badkaret, imorgon ska jag iväg på jobb.
 
Kram Lotta

Katt i korg
  
Vad ni är gulliga som undrar hur det går med Findus. Han sover mest på dagarna, nu har sonen hög feber och då ligger de tillsammans i sängen på dagarna. Han gillar den här korgen som jag hade ris i tidigare från Yawamaofsweden.
 
 
Sedan är det full rulle kan man säga gärna fram till kl 24, vi uppe lite längre de dagar min man är ledig då tycker inte Findus han ska sova heller. Sedan kommer han in på morgonen och vill gosa och det är ju bara mysigt. Han är väldigt förtjust i barnen och är mycket på deras rum och myser. Nu har han varit ute tre gånger några små stunder, men han tycker det är läskigt så vi tar lite i taget. Allt har funkat direkt med Findus, gå på lådan osv. Han springer inte i fönster, eller på borden, äter blommor osv Han var väldigt social, mysig och det är trevligt tycker vi.
 
 
Kram Lotta
 
                      

River växthus
 
Idag håller vi på ute och jobbar med vårt växthusbygge. När det regnar kan man ändå inte hålla på att måla ute vilket vi behöver göra på vårt hus. Det är bra att man har flera projekt som man kan ha samtidigt. Min man röjer och jag kör bort skräpet. Nu är det dags för lite mat och ikväll ska jag på tjejmiddag.
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0