Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVäxthusbygge
 
Nu har det hänt lite mer med växthus/orangeriet, alla de 6 utedassen är borta och det är nästan tomt där inne. Nu ska taket bort så det blir öppet till nock. 
 
 
 
Det blir större än vad vi trodde från början , ca 12 kvm och vi har bestämt oss för att ta bort den uppmurade kanten och sedan gjuta igen golvet i ett stycke och så lägga tegel. Vi missar så mycket golvyta annars mot vad vi först hade tänkt. Sedan vill vi ha vit liggande panel och allt vitt. Så har vi lite andra lösningar, men det får ni se framöver. 
 
 
 
Jag gillar att få följa ett bygge och se hur mycket jobb det faktiskt är för att komma till det färdiga resultatet. Så här ser det ut just nu. Jag försöker övertyga min man om att vi ska bygga altanräcke först, men han är inte så intresserad av det, han vill gärna strunta i allt jobb på huset om han fick bestämma för att bara göra klart detta...men det får han inte :) så en sak i taget lite beroende på väder osv. 
 
 
Nu blir det mat sedan ska vi hoppa i badkaret, imorgon ska jag iväg på jobb.
 
Kram Lotta

Katt i korg
  
Vad ni är gulliga som undrar hur det går med Findus. Han sover mest på dagarna, nu har sonen hög feber och då ligger de tillsammans i sängen på dagarna. Han gillar den här korgen som jag hade ris i tidigare från Yawamaofsweden.
 
 
Sedan är det full rulle kan man säga gärna fram till kl 24, vi uppe lite längre de dagar min man är ledig då tycker inte Findus han ska sova heller. Sedan kommer han in på morgonen och vill gosa och det är ju bara mysigt. Han är väldigt förtjust i barnen och är mycket på deras rum och myser. Nu har han varit ute tre gånger några små stunder, men han tycker det är läskigt så vi tar lite i taget. Allt har funkat direkt med Findus, gå på lådan osv. Han springer inte i fönster, eller på borden, äter blommor osv Han var väldigt social, mysig och det är trevligt tycker vi.
 
 
Kram Lotta
 
............................
 
Mer om Findus kan du läsa här om du srollar ner
 
 

River växthus
 
Idag håller vi på ute och jobbar med vårt växthusbygge. När det regnar kan man ändå inte hålla på att måla ute vilket vi behöver göra på vårt hus. Det är bra att man har flera projekt som man kan ha samtidigt. Min man röjer och jag kör bort skräpet. Nu är det dags för lite mat och ikväll ska jag på tjejmiddag.
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0