Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerJag är trött
 
 
Min kropp känns tung, känner mig trött. De dagarna kommer varje vecka när den säger vila, spara energi, lata dig och jag gör det. Jag behöver tid att bara gå här hemma, inte vara uppbokad på saker, inte åka iväg bara få gå i min egen lilla värld och tänka. 
 
 
Elin fick sitt nya behandlingschema igår, det är full rulle i ett år kan man säga så jag vet att jag måste tanka energi när tillfälle ges. Sedan vet jag också dagen efter kan kännas helt annorlunda då vill jag vara igång och ha massor att göra. Många snälla människor hör av sig och vill ses, ringer, skickar meddelande osv men en sådan här dag orkar man inte ens svara. Jag försöker jobba undan med saker, dricka kaffe och vara bara mamma. 
 
 
 
 
Idag är jag trött, trött i huvud och kropp och vill ingenting och det är ok det med. Nu är det snart dags för sängen.  
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Fina Sprudla och café Flora
 
Igår när jag var ute och fotograferade reportage fick jag krama Linda på Sprudla igen. Å vad jag gillar henne. Hon är så varm, go och fin människa. Egentligen känner vi inte varandra så mycket men det lilla jag sett och träffat henne räcker. Ibland vet man direkt.... hon är en sådan person som jag tycker om.
 
 
Sedan är Sprudla en underbar butik i Ljungskile som man man inte vill missa. Så har du vägarna förbi , åk dit. jag vill ha allt där inne, sååå mycket snyggt!
 
 
Brevid Sprudla tog jag lunch och kaffe på cafe Flora lika mysigt där också. Jag satt där ensam och samla lite energi innan jag åkte hem. 
 
 
 
Idag är jag mest trött. Jag låter min kropp ha de där tråkiga dagarna när jag inte orkar. Jag samlar energi till nästa vecka. Då blir Elin inlagd ca en vecka och jag ska fota två reportage. Vi har ett eget litet semesterparadis här hemma på landet med pool osv. så det är skönt att bara vara hemma. 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta

Kolla in denna tävling
 
Skulle du vilja vinna en alldeles egen Macbook (värde 15000 kr) och flera andra fina priser som 3-5:e pris presentkort i värde av 1000 kr och 6-10:e goodiebag med värde av 500 kr.
 
Ta då chansen att utforma och skapa din egen tandborste HÄR på Jordans sida. Jag ska också vara med mest för skoj skull, så kan vi se hur era och min kommer se ut om några veckor.  
 
 
Jag tänker att det är kul att utforma en personlig tandborste som visar vem jag är. Vi får se hur den blir, bara sätta igång och skapa. 
 
Inlägg i samarbete med Jordan
 
Kram Lotta
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0