Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Jag är trött
 
 
Min kropp känns tung, känner mig trött. De dagarna kommer varje vecka när den säger vila, spara energi, lata dig och jag gör det. Jag behöver tid att bara gå här hemma, inte vara uppbokad på saker, inte åka iväg bara få gå i min egen lilla värld och tänka. 
 
 
Elin fick sitt nya behandlingschema igår, det är full rulle i ett år kan man säga så jag vet att jag måste tanka energi när tillfälle ges. Sedan vet jag också dagen efter kan kännas helt annorlunda då vill jag vara igång och ha massor att göra. Många snälla människor hör av sig och vill ses, ringer, skickar meddelande osv men en sådan här dag orkar man inte ens svara. Jag försöker jobba undan med saker, dricka kaffe och vara bara mamma. 
 
 
 
 
Idag är jag trött, trött i huvud och kropp och vill ingenting och det är ok det med. Nu är det snart dags för sängen.  
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Fina Sprudla och café Flora
 
Igår när jag var ute och fotograferade reportage fick jag krama Linda på Sprudla igen. Å vad jag gillar henne. Hon är så varm, go och fin människa. Egentligen känner vi inte varandra så mycket men det lilla jag sett och träffat henne räcker. Ibland vet man direkt.... hon är en sådan person som jag tycker om.
 
 
Sedan är Sprudla en underbar butik i Ljungskile som man man inte vill missa. Så har du vägarna förbi , åk dit. jag vill ha allt där inne, sååå mycket snyggt!
 
 
Brevid Sprudla tog jag lunch och kaffe på cafe Flora lika mysigt där också. Jag satt där ensam och samla lite energi innan jag åkte hem. 
 
 
 
Idag är jag mest trött. Jag låter min kropp ha de där tråkiga dagarna när jag inte orkar. Jag samlar energi till nästa vecka. Då blir Elin inlagd ca en vecka och jag ska fota två reportage. Vi har ett eget litet semesterparadis här hemma på landet med pool osv. så det är skönt att bara vara hemma. 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta

Kolla in denna tävling
 
Skulle du vilja vinna en alldeles egen Macbook (värde 15000 kr) och flera andra fina priser som 3-5:e pris presentkort i värde av 1000 kr och 6-10:e goodiebag med värde av 500 kr.
 
Ta då chansen att utforma och skapa din egen tandborste HÄR på Jordans sida. Jag ska också vara med mest för skoj skull, så kan vi se hur era och min kommer se ut om några veckor.  
 
 
Jag tänker att det är kul att utforma en personlig tandborste som visar vem jag är. Vi får se hur den blir, bara sätta igång och skapa. 
 
Inlägg i samarbete med Jordan
 
Kram Lotta
 


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0