Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTräffa fina människor
 
Idag ska jag träffa eller har träffat tre av mina favorittjejer, det är min bästis sedan jag var liten, Helena som jag går med och bor i byn och så Johanna som fixar mina naglar. Tre fantasiska människor som jag kan prata med om allt i livet. De kan lyssna när man behöver stöd och peppa och som kan glädjas när det går bra. Sådana där riktiga vänner som varje människa behöver. 
 
Nu är dagens bilder klara på semlorna och jag ska snart ladda för att ut och gå, blir en mil i benen idag efter redan varit ute en vända tidigare.
 
Kram Lotta

Skön helg
 
Har haft en himla skön helg hemma. Mycket god mat, vin, varit ute, slappat och tränat. Nu ser jag fram emot en ny spännande vecka. Föreläsning på lördag , du kan fortfarande boka din biljett HÄR och vi passar på att spendera hela helgen tillsammans jag och min man på Asia Spa. Jag fyller år veckan efter så det blir lite födelsedagsfirande för mig också.  
 
Nu är det bäst jag sätter fart, idag är det full dag med ärenden. Så välja bilder till bildspelet och besöka frissan med nya slingor.
 
 
Kram Lotta

Findus 5 veckor och kattskål
 
 
Idag kom det en bild på Findus och hans syster Izzy, den är lite suddig men jag vill gärna ha den här på bloggen. Roligt att följa hur han växer. Imorgon är han 5 veckor och vi får hämta honom när han är 12 veckor. Känns som en låååång väntan.
 
 
Findus till höger med sin syter Izzy 
 
Jag har köpt en fin kattskål (från Lindholms i Linköping)  till honom, annars är det bara transportbur, sele, kam, kloklippare och kattlåda vi behöver. Kanske ett klösträd och några små leksaker. Han kommer bli en utekatt när han kommit i ordning här hemma. Jag har tagit mammaledigt i två veckor för att vi ska hinna umgås och lära känna varandra..hi,hi
 
 
Kram Lotta
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0