Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerNågra inköp till katten
 
Nu närmar det sig och igår kom leverans av lite kattsaker. Denna kattlåda tycker jag både verkade bra och såg snygg ut. Jag har även en vanlig enkel till han i början om han nu skulle tycka den är lite svår i början. Vi bor ju stort, så när han kommer så tar vi några dagar här nere i huset innan han får gå upp. 
 
 
Dessa köpte jag i Stockholm på Bruka, inget katten behöver, men jag :)) Tycker den här burken var tydlig och bra så inte mamma när hon kommer hit tror det är flingor i burken.
 
 
Ja, det är nedräkning...16 dagar dagar så hämtar vi Findus. Först är jag hemma en vecka med honom sedan har min man ledig två veckor så han ska få mycket sällskap och vi ska mysa massor!
 
Kram Lotta

Stoppa fingrarna i jorden
 
Jag har så länge jag kan minnas alltid älskat skita ner mig ute. Rota i jorden, plantera, bli skitig och jobba med kroppen. Den tiden är snart här och det ska bli så härligt. Nu ser det inte så roligt ut i kryddlandet men det kommer bli.
Längtar du med?
 
Kram Lotta

Kalklitir
 
Kalklitir här 
 
Ikväll ska vi börja måla Kalklitir, har inte kommit igång ännu för vi letar bil till mig också och mannen har jobb att planera framöver. Men som sagt ikväll då sätter vi igång för till helgen ska vi ha kalas i huset och då vill vi inte sova i vardagsrummet mer.
 
Idag är jag hemma och städar, tänkte ta lite ledigt men helt plötsligt skulle bokslutet bli klart på företaget så nu har jag suttit med alla siffror som ska in. Dags att fortsätta med städningen igen.
 
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0