Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFin bricka
 
 
Mitt enkla julpynt får vara kvar och framme en bit in i januari, jag tycker det är mysigt och granen vill jag inte bli av med. Tomtarna däremot har jag tagit bort. Istället har jag satt fram den fina brickan Elin köpte till mig i julklapp på ÖB. 
 
 
Jag är kvar på sjukhuset idag, vi får se om vi kommer hem och vilken tid det blir. Ska visa den fina klänningen då tänkte jag. Ikväll är det första gången på 25 år som jag inte firar med min bästis och hennes familj. Känns märkligt, men om vi kommer hem idag då kommer Elin och vi vara så trötta så vi orkar inget firande mer än familjen.
 
Ha en toppenfin dag!
Kram Lotta

Stick i ryggen
 
 
Jag bad om att få några bilder på nålen som Elin får i ryggen i sin behandling av sin leukemi , numera bara var 8:e vecka till behandlingen är slut i 2.5 år men från början var det oftare. Man ger cytostatika i ryggen för att det ska sprida sig upp i ryggraden och hjärnan så att cancern inte kommer tillbaka.Detta är en av de olika metoder som man använder sig av. Sedan är det stick i benet som hon ska snart ta för sista gången och så alla dessa olika dropp osv . 
 
 
Vi dokumenterar Elins behandling i hennes pärm och så lite här på bloggen för att komma ihåg allt hon får vara med om. Det är inte klokt att man får vänja sig vid allt det här men Elin klagar aldrig när hon får behandlingar, det är biverkningarna som är det värsta. Hon bara gör det. Hon är svårstucken så hon blir i alla fall nedsövd varje gång och det tycker hon är skönt att få sova.
 
 
Jag har själv ibland svårt att förstå och kanske är det lika bra det att vi bara lever och har det bra. Vi vet inget om framtiden mer än att det ser ljust ut för Elin, hon är så mycket piggare nu och orkar så mycket mer så vi utgår från det. Cancern har lämnat kroppen och vi vill aldrig se den igen. Hon har klarat av det värsta och mitt hjärta säger att det här går bra. Hon måste få finnas med oss livet ut. Jag kan inte tänka mig att leva utan henne. 
 
Så nu har jag packat väskan och ska bo hos min kära dotter i två dagar på sjukhuset. Det känns inte ett dugg jobbigt. Vi har det bra där och väljer glädje. På nyårsafton kommer vi troligtvis hem igen.
 
Kram Lotta

En skön dag med sol
 
Har haft en superskön dag! Är jättetrött i kroppen och har träningsvärk (har gjort knäböj och lite annat några dagar) men ååå vakna till sol imorse. Bild från vår balkong.
 
 
 
Det är så himla mysigt när man får gå och dra och allt får ta lite tid. Dricka kaffe, lägga upp benen på en stol och fundera över dagen. 
 
 
  
Jag har lovat att fixa bankkort till ungarna sådär i ett år nu så det ville Philip att vi skulle göra idag. Men först ville jag ut i solen och till djuren. 
 
  
 
 
 
Att klä på sig, gå ut i tystnaden och möta solen är livskvalite..Jag har min lilla vän Findus med mig vart jag än går. 
 
 
 
 
 
Sedan drog jag bara på mig mössan och satte på solglasögonen så tog vi hämtade paket och åkte till banken. 
 
 
 
 
Philip var så fin i sin nya jacka han fick i julklapp. Fyndade på rea.
 
 
När jag kom hem så fick jag prova min fina klänning från Sofia Moore, ni ska få se mer av den på nyårsafton. Ska kolla med dem om vi kan fixa en rabattkod också. Den satt superbra och jag vill ha en till sådan klänning som man kan ha på bröllop. Den förra var toppen, men den här sitter ännu bättre och inget hål mellan tuttarna :) 
 
 
 
 
Innan solen gick ner så hann jag ut och springa 4.5 km. Jäklar så tungt det gick men jag tog mig runt i alla fall. Nu gäller fasta för mig fram till lunch (kaffe brukar jag unna mig) och så träning 3 dagar i veckan framöver. Lite striktare lchf mat också som jag mår bäst av. Slängde mig i badet när jag kom hem och katten såklart var med. Han är så social. 
 
Imorgon åker jag till sjukhuset men jag har ordnat lite inlägg på bloggen när jag är där så titta in om du vill.
 
Nu blir det middag med sonen.
 
Kram Lotta
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0