Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerArbetsbänk
 
Väggen vid min verkstad har jag funderat på, att ställa en bänk där. Jag behöver många olika platser när jag fotar hemma och här är en skön plats med stenmur utmed hagen och lä. 
 
 
Vi kom på att mannen började på en grillbänk som han inte blev nöjd med och då fick jag ta det som en arbetsbänk istället. 
 
 
Jag började gräva ur för att lägga sten också, det tog hela dagen igår. Men det är roligare att göra det lite ordentligt, man blir mer nöjd då. Sedan fiberduk och sättsand. Hade lite hjälp också som ni ser :)
 
 
Ska vattna lite på stenen innan det är klart, det ska visst regna imorgon så sättsanden kommer sätta sig lite. Jag kan inte så mycket egentligen, men jag gör ändå :)
 
 
Innan jag gick in idag så målade jag bänken med rödfärg en gång. Om det är upphåll imorgon blir det färg en gång till och sedan kan jag börja inreda. 
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Anna

Åh så fint!! Vad duktig du är!
Kram Anna

2015-04-29 // 22:43:38
URL: http://annasskattkammare.blogspot.com
heycherryberry.blogg.se

Åh vad fint! Du är så duktig och handlingskraftig. Jag har också en massa idéer, men efter heltidsjobb och med tre barn så stannar det ofta vid idéer. Jag gör bara det nödvändigaste. :(

Svar: Livet har olika perioder, jag har också haft det så, nu har jag möjligheten att vara hemma mer när jag har företag och det är guld. Hoppas du får lite tid i helgen. Kram Lotta
Fyra årstider

2015-04-30 // 08:56:38
URL: http://heycherryberry.blogg.se/
Bodil

Oj... vad du kan, det ser så mysigt ut! Du tar verkligen tag i dina ide'er, jag har en del på gång, nu får JAG ta tag i mitt, du ger verkligen inspiration, tack, tack!! Ha en underbar Valborgssmässoafton och var rädda om varandra!! KRAM :) ;)

Svar: Detsamma till dig gulliga Bodil, jag har lite svårt att sitta still :) Kram Lotta
Fyra årstider

2015-04-30 // 12:18:30
Mikeška

Dobrý den,p.Lotta sleduji Vás už 2 roky a získala jsem od Vás mnoho inspirace. Jsem z České republiky ,bohužel jazyky neumím,ale odvážila jsem se Vám napsat v češtině snad Vám to překladač z části přeloží .Máte krásné bydlení,rodinu a o zvířecích mazlíčcích nemluvě.Máte stejného kocourka jako já jmenuje se Jerry.Není dne abych Vás virtuálně nenavštívila,děkuji za velmi krásný blogg.Mějte se krásně a přeji mnoho krásných příspěvků.....Mikeška

2015-05-06 // 10:48:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0