Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerValborg
 
Möbler Mio har utgått, matta här, lampor BTC orginal
 
Varje år på Valborg brukar vi vara hemma hos oss och fira lite. Min bästa vän med familj kommer och det ska ätas lite god mat och om det går eldar vi en rishög. Ikväll ska det visst regna en hel del så det blir kanske ingen eld. Vi slår inte på stort när vi ses utan håller det enkelt för man ska slippa krav. Skönt tycker jag!
 
Vi har varit och handlat och så är min bänk färdigmålad. Ska gå ut en stund till innan det är dags att hoppa i duschen. Den här veckan har jag inte jobbat så mycket vid datorn så nästa vecka blir det flera dagar vid datorn och så två reportage, längtar efter det med.
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 
 

Arbetsbänk
 
Väggen vid min verkstad har jag funderat på, att ställa en bänk där. Jag behöver många olika platser när jag fotar hemma och här är en skön plats med stenmur utmed hagen och lä. 
 
 
Vi kom på att mannen började på en grillbänk som han inte blev nöjd med och då fick jag ta det som en arbetsbänk istället. 
 
 
Jag började gräva ur för att lägga sten också, det tog hela dagen igår. Men det är roligare att göra det lite ordentligt, man blir mer nöjd då. Sedan fiberduk och sättsand. Hade lite hjälp också som ni ser :)
 
 
Ska vattna lite på stenen innan det är klart, det ska visst regna imorgon så sättsanden kommer sätta sig lite. Jag kan inte så mycket egentligen, men jag gör ändå :)
 
 
Innan jag gick in idag så målade jag bänken med rödfärg en gång. Om det är upphåll imorgon blir det färg en gång till och sedan kan jag börja inreda. 
 
Kram Lotta
 
 

Besöka Tranås
 
Jag är en stor fan av staden Tranås, där har de både klädaffärer jag gillar och inredningsbutiker. Det är lagom stort och ligger ca 40 min från mitt hus. 
 
 
Jag och min bästis skulle ha en egen dag med mys och hade tänkt Stockholm, men vi orkade inte åka så långt så det blir fina Tranås istället.
 
 
 
Det blev inte mycket shopping för mig, jo en tallrik Mateus som jag ska börja spara på. Annars är jag inne i en period där jag sparar till större saker och betar av det som behöver göras hemma.
 
 
 
 
 
 
 
Vi avslutade vår dag med lunch i Mjölby på Ahlbackens cafe och en promenad. En skön och mysig dag som gav mycket energi.
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0