Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Valborg
 
Möbler Mio har utgått, matta här, lampor BTC orginal
 
Varje år på Valborg brukar vi vara hemma hos oss och fira lite. Min bästa vän med familj kommer och det ska ätas lite god mat och om det går eldar vi en rishög. Ikväll ska det visst regna en hel del så det blir kanske ingen eld. Vi slår inte på stort när vi ses utan håller det enkelt för man ska slippa krav. Skönt tycker jag!
 
Vi har varit och handlat och så är min bänk färdigmålad. Ska gå ut en stund till innan det är dags att hoppa i duschen. Den här veckan har jag inte jobbat så mycket vid datorn så nästa vecka blir det flera dagar vid datorn och så två reportage, längtar efter det med.
 
Ha en fin dag!
Kram Lotta
 
 

Arbetsbänk
 
Väggen vid min verkstad har jag funderat på, att ställa en bänk där. Jag behöver många olika platser när jag fotar hemma och här är en skön plats med stenmur utmed hagen och lä. 
 
 
Vi kom på att mannen började på en grillbänk som han inte blev nöjd med och då fick jag ta det som en arbetsbänk istället. 
 
 
Jag började gräva ur för att lägga sten också, det tog hela dagen igår. Men det är roligare att göra det lite ordentligt, man blir mer nöjd då. Sedan fiberduk och sättsand. Hade lite hjälp också som ni ser :)
 
 
Ska vattna lite på stenen innan det är klart, det ska visst regna imorgon så sättsanden kommer sätta sig lite. Jag kan inte så mycket egentligen, men jag gör ändå :)
 
 
Innan jag gick in idag så målade jag bänken med rödfärg en gång. Om det är upphåll imorgon blir det färg en gång till och sedan kan jag börja inreda. 
 
Kram Lotta
 
 

Besöka Tranås
 
Jag är en stor fan av staden Tranås, där har de både klädaffärer jag gillar och inredningsbutiker. Det är lagom stort och ligger ca 40 min från mitt hus. 
 
 
Jag och min bästis skulle ha en egen dag med mys och hade tänkt Stockholm, men vi orkade inte åka så långt så det blir fina Tranås istället.
 
 
 
Det blev inte mycket shopping för mig, jo en tallrik Mateus som jag ska börja spara på. Annars är jag inne i en period där jag sparar till större saker och betar av det som behöver göras hemma.
 
 
 
 
 
 
 
Vi avslutade vår dag med lunch i Mjölby på Ahlbackens cafe och en promenad. En skön och mysig dag som gav mycket energi.
 
Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0