Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerKlänning för bröllop
 
 
Idag blir det bröllop för min mans kusin och hans Ulrika. Jag har längtat och älskar bröllop när man är gäst. Min klänning köpte jag förra året till min mans andra kusins bröllop, men den hann aldrig komma så nu får jag äntligen använda den. Den har blivit något stor vid brösten och så har jag sytt igen hålet mellan tuttarna, det är min man som valt klänningen men hålet var inte min grej :)
 
Den är figursydd från Sofia Moore och även väskan kommer där ifrån. Håret har jag varit och fixat hos Hon & Han. Nu blir det fest och jag kanske kan få till en bild på oss tillsammans också om bara min man hoppar i duschen :)
Kram Lotta

Blått och vitt
 
 
Idag har vi handlat lite kläder och skor. Jag gillar blått och vitt på sommaren, så nya skor från Skopunkten blev det. Blir bra till tex. linne förra året från Lindex och fina kortbyxor från Tullhuset. 
 
 
 
 
Nu kan bara solen titta fram lite igen så man kan gå barbent.
 
Kram Lotta

Kantsten
 
Tänk vad lite sten kan göra en lycklig , men jag har kanthugget denna grusgång i 15 år så jag vet hur jobbigt det är. Förr var kanthugga ett av de viktigaste momenten i mitt liv :) en kanthuggen grusgång får folk att tycka att här är det ordning och fint. Jag som ofta brydde mig om vad andra tyckte. Nu skiter jag i sånt :) nu vill jag bara ha lättskött. 
 
Nu är vi äntligen igång, som jag har längtat. Alla år vi renoverat inne och vi inte haft råd att fixa ute. Vill man resa lite också så måste man prioritera, men i år är det huset och trädgården som ska fixas så mycket vi orkar och hinner. 
 
Nu är det utgrävt och under stenen är en markduk och sedan stenmjöl och mellan stenen en annat stenmjöl som är ogräshämande, allt från Flisby 
 
 
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0