Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerRegn
 
Samarbete med Sharpman
 
 
Regnkläder här, klänning här
 
 
Nu måste Lotta skynda sig och inte sitta här och häcka :) ska iväg på tjejmiddag till Titta in hos Thess och hennes koloni. Idag har vi fotat hönsbilder som kommer bli reportage, ska berätta mer senare. Blev regnkappa också för det har regnat i stort sett hela dagen.
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta

Kindahöns
 
Jag bor i Östergötland och Kindahönsen härstammar från den by jag växt upp i, så jag ville gärna ha dem. Så ikväll bjuder jag på bilder på vår fina tupp Messi och hönan Lisa med sina kycklingar. Kindahönan är både bra på att ruva och värpa. Dessa kommer från en genbank och är hämtade i kindabygden. 
 
 
 
 
Tuppen är väldigt trevlig och snäll mot oss och mot sina hönor, när de små kycklingarna inte kom upp i redet så fick de klättra på hans rygg osv. De är så roliga att sitta och titta på. 
 
Jag skulle kunna tänka mig en vit höna och någon orange i framtiden, men just nu är detta bra. En liten tonårshöna har jag inte visat heller, den ska ni få se en annan gång. 
 
 
 
Tills dess säger vår lilla kyckling tittut i mammas sköna fjädrar :)
 
 
Kram Lotta
 
Mer om höns hittar du här

Delikatesser
 
 
 
 
När vi kom hem från Skåne så hade delikatessboxen kommit. Jag var lite nyfiken på den så vi ska prova några månader. Älskar ostar och allt som har med delikatesser att göra.
 
Till maten blev det Mia som är ett sött dessertvin. Det blev gott tillsammans och så bra att lådan kom just när vi varit borta. De som var i lådan åt vi på kvällen och det blev en del över till nästa dag. Var med en liten beskrivning på sakerna i lådan och några recept också. Mycket gott man får prova som man aldrig hade provat annars och maten låg i en box väl nedkyld när den kom.
 
 
Idag har jag kört hårt i trädgården, det växer så det knakar både gräs och buskar. Alltid massor av jobb, men jag gillar det.
 
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0