Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMåla staket
 
 
Vi fortsätter att jobba ute, jag kommer fortsätta med allt jag kan hjälpa till med in till hösten för jag har ju mer tid hemma. Idag har vi rödmålat en vägg och målat staket på framsidan och vid källaren. 
 
 
Imorgon är en dag med ärenden så då ska lite inköp göras som fattas så vi kan komma vidare.
 
 
 
Nej nu kommer våra grannar på en drink och lite planering, så nu är det bäst jag slutar.
 
Kram Lotta

Dualit tekokare och frukost
 
Det där med frukost och äta tillsammans känner vi är viktigt. Att när vi är lediga vill vi göra det lite fint och handla lite extra bär osv. Frukosten på vardagarna ser helt annorlunda ut, då äter jag bara två ägg :) barnen får knappt i sig något för det är så tidigt. 
 
Min vattenkokare gick sönder, tjura lite för det först men sedan bestämde jag mig för att fixa en ny en sådan jag velat ha för länge sedan, en Dualit från Royal design. Då log mannen och sa att nu är du nog bra nöjd med att den gick sönder :)) våra maskiner i köket har börjat gå sönder, men alltså det är ju inte längesedan vi byggde nytt kök. Det bara börjar om., suck! Dags att byta både micro, diskmaskin och kylskåp, men vi jobbar ju på att få fint ute i sommar inte inne.
 
 
 
Nu ska jag jobba lite, ingen som vill ha frukost före kl 10 i det här huset. Vi är duktiga på att jobba på gården men frukosten och softa på morgonen är vår lattid eller kvällarna när man bara sitter och vilar sig.
 
 
 
En bild från mobilen på vårt första ägg, nu har vi fått två så idag blir det fest med att dela dem broderligt i familjen :)
 
 
Ha en fin dag mina fina bloggläsare, jag läser allt ni skriver varje dag och blir så glad. Alla frågor försöker jag svara på. 
 
Kram Lotta
 
 
---------------------
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 

Trädgård
 
Hej mina fina läsare, skönt att höra att fler känner igen sig från mitt förra inlägg.
 
Idag har jag varit i Halmstad en sväng, så himla fin trädgård och jag får så mycket inspiration. Nu är ju inte vår egen på långa vägar så fin som dem jag besöker, men den är också mycket större. Någon gång ska det bli en rabatt hos mig med blommor, en enda typ men det blir inte i år :)
 
 
Jagh har insett att trädgården måste vara en plats för inspiration och vila och den måste vara lättskött. Så nu gör vi allt vi kan för att få den mer lättskött, trots att den är som 7 villa tädgårdar typ. En sak i taget och det blir himla fint. Kul att jobba i trädgården för det är tacksamt helst med sten.
 
Nu blir det mat och promenad
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0