Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Träna sig i goda tankar
 

Jag försöker träna mig i goda tankar, tankar om livet, om mig själv och om andra. Tänk man kan bestämma sig hur man vill tänka. När jag är förbannad på min man ibland brukar jag tänka att nu har jag bestämt mig för att vara förbannad, så nu får jag det :))

När jag var yngre och fick barn kunde jag känna avundsjuka, jag ville vara som "alla" andra. Köpa som andra och hinna med som andra och resa som andra. Numera tänker jag knappt tanken på vad andra gör, jag gläds med andra men jag lägger fokus på oss. Det tog kraft och energi att hela tiden försöka uppnå något som man kanske inte ens varken kunde eller hade råd med.

När man börja sätta värde på sitt eget liv och lägga fokus på det händer det underbara saker. Man inser att man planerar sitt liv som man mår bra av och man behöver inte vara avundsjuk för man förverkligar istället sina egna drömmar och sitt eget liv utifrån det man själv önskar. Det känns som att man blir lite klokare med åren och man kan jobba med att hitta sig egen glädje och följa den. Så känn ingen avundsjuka, känn istället förmågan att skapa det liv du drömmer om och gör det i små, små korta steg.

Lite tankar från mig idag ...
 
Kram Lotta

Kyla
 
 
Idag nöp det i kinderna ordentligt under promenaden, men det är skönt att komma ut. Jag älskar promenader med mina vänner. Här hemma har vi allt lite snö, det är ett annat lugn på vintern och inte så mycket jobb ute. Vi har stor trädgård så på sommaren finns det alltid så mycket mer att göra, men det är ju ofta terapi att vara i trädgården. 
 
 
 
Nu har jag massor av jobb ikväll, men jag gillar att sitta på kvällarna vid datorn för det gör mina barn också. Bäst att sätta lite fart...
 
Kram Lotta
 

Mina hjärtan
 
 
Min kompis Helena jobbar i pysselbutiken Medmera i Linköping, Helena som jag också går med. De hade fått in så söta hjärtan som jag blev sugen på att ge bort och göra brevpress av. De var så himla billiga så det blev 4 st och lätta att jobba med. Bara lite lim i kanterna så var det klart och så fick det bli spets på de som ska ges bort.
 

Man kan tro att en mindre pysselbutik ska vara dyrare än Panduro, men så är inte fallet. I många saker jag jämfört så har de bättre priser om du är i staden. Så idag säger jag heja till min vän Helena och bra kämpat med er butik som i många , många år gett Linköpingsborna pyssel i Linköping. Nu finns det även secondhand kläder i butiken och du kan boka pysselkalas.

Visst blir man lite nostalgisk av se sina barn så små. Livet går så fort,fort så det gäller att att hinna med.

Kram Lotta
 


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0