Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTräna sig i goda tankar
 

Jag försöker träna mig i goda tankar, tankar om livet, om mig själv och om andra. Tänk man kan bestämma sig hur man vill tänka. När jag är förbannad på min man ibland brukar jag tänka att nu har jag bestämt mig för att vara förbannad, så nu får jag det :))

När jag var yngre och fick barn kunde jag känna avundsjuka, jag ville vara som "alla" andra. Köpa som andra och hinna med som andra och resa som andra. Numera tänker jag knappt tanken på vad andra gör, jag gläds med andra men jag lägger fokus på oss. Det tog kraft och energi att hela tiden försöka uppnå något som man kanske inte ens varken kunde eller hade råd med.

När man börja sätta värde på sitt eget liv och lägga fokus på det händer det underbara saker. Man inser att man planerar sitt liv som man mår bra av och man behöver inte vara avundsjuk för man förverkligar istället sina egna drömmar och sitt eget liv utifrån det man själv önskar. Det känns som att man blir lite klokare med åren och man kan jobba med att hitta sig egen glädje och följa den. Så känn ingen avundsjuka, känn istället förmågan att skapa det liv du drömmer om och gör det i små, små korta steg.

Lite tankar från mig idag ...
 
Kram Lotta

Kyla
 
 
Idag nöp det i kinderna ordentligt under promenaden, men det är skönt att komma ut. Jag älskar promenader med mina vänner. Här hemma har vi allt lite snö, det är ett annat lugn på vintern och inte så mycket jobb ute. Vi har stor trädgård så på sommaren finns det alltid så mycket mer att göra, men det är ju ofta terapi att vara i trädgården. 
 
 
 
Nu har jag massor av jobb ikväll, men jag gillar att sitta på kvällarna vid datorn för det gör mina barn också. Bäst att sätta lite fart...
 
Kram Lotta
 

Ikea
 
Bord och Hylla ikea, Sminkspegel från sminkspegel.se, tapet Borås tapeter
 
Jag blev så nöjd på dotterns rum och den nya hyllan, den är oftast fylld med cd skivor, men här blev det krämer och parfymer. 
 
 
Sedan passade den perfekt mellan bordet och soffan för mer plats fanns det inte. Ordning och reda är min melodi det. 
Nu ska jag jobba lite, har hänt så mycket bra saker denna månad och jag är tacksam att tidningarna gillar mina jobb.
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från barnrum hittar du här om du scrollar lite
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0