Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLocktång
 
Alltså satan vilken träningsvärk jag har idag efter slängt in 10 kubikmeter ved, men det känns fint. Veden är inne och jag har fått trimma mina muskler :)
 
I veckan så kom min locktång som jag beställt på Lycko. Det brukar alltid vara spännande och se om man hittar det man söker och den här var bra. Jag valde mellanstorleken för mitt hår är lite långt men inte speciellt tjockt. 
 
 
Locktång hittar du HÄR
 
Nu slipper jag låna dotterns och har en egen när jag ska ut och resa i en storlek som passar mitt hår. 
 
 
Idag ska jag inte jobba med kroppen, idag ska jag på söndagmiddag med min mans släkt och så hoppas jag kunna fira Natalie som varit med i Paradise hotell, barnens kusin och som haft fullt upp med det.
 
Ha en skön söndag och fina läsare, dags att ut och öppna luckan till mina höns.
 
Kram Lotta
 

Odla och vara den man är
 
När jag är hemma då ser jag ut som hejsan hoppsan och det får ni se idag. Många bloggar och instgram är så mycket yta, så jag tycker ni kan få lite mer livet sådär rakt upp och ner. Jag visar mer av vardagslivet på instagram och lite mer fina bilder här på bloggen. Det känns bra för mig. 
 
 
 
 
Igår plockade vi in potatis, lök och egna tomater till middag Jag glir glad av den känslan att hämta in sin egen mat och att barnen får vara med. Jag hoppas att det ska få dem att förstå innebörden av vad mat osv kommer ifrån. Jag vill odla mycket mer och min man med så vi hoppas på växthus och mer odlingsbäddar i framtiden. 
 
 
Idag blir det jobba med veden så det är väl bara ladda 
 
 
Ha en fin lördag!
Kram Lotta
 

Sol och bikni
 
Nu har jag jobbat undan lite så nu blir det trädgården, ska klippa gräs hos grannen och ta ut mina hönor en stund ( jag brukar vilja sällskapa så ingen räv kommer på dagen) 
 
 
 
 
När sonen kommer hem ska vi gräva upp löken och potatisen och fixa i trädgårdslandet, han har längtat efter det. Vilket väder vi har ute idag, helt underbart! Ska försöka ge mig på vedhögen också, men det blir nog imorgon.
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0