Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerJulmarknad på Billa gård
 
 
Väst Ullared, jacka Cubus
 
Idag tog jag med mina fina ungar på julmarknad Billa gård. Min man var faktiskt med sugen, men han hade lovat att hjälpa idrottsföreningen i byn några timmar. 
 
 
 
Billa ligger ca 20 min från vårt hus, så det är nära. Det konstiga var att hemma hos oss var det snö, men det fanns inte så mycket där.
 
 
 
 
På gården har de öppnat en butik, som har öppet vid vissa tillfällen. Imorgon tex. mellan 10-16. Är du sugen på att handla så är det kontantbetalning som gäller.
 
I ett av rummen förvarade de sina växter, dit kunde man inte gå in, men kika genom ett fönster. På gården finns det två fina hus som de har smörgåsbuffe i. I stallet fanns det lite försäljare....tänk detta är faktiskt ett stall. 
 
Nu har vi bara tagit det lugnt en lång stund och nu ska vi hämta hem vår pappa för ikväll blir det middag och film.
 
Kram Lotta
 

Jul på Rosendal
 
 
När jag varit på Zeta och kommit till hotellet på Söder såg jag till att snabbt komma ut och ta Djurgårdsfärjan till Rosendal. 
 
 
 
 
 
Jag har alltid velat åka dit och i somras sprang jag bara förbi på tjejmilen. 
 
 
 
 
 
Det här är ännu ett underbart ställe som jag kunnat gå länge, men de stängde kl 16 så jag tog min fika och njöt av den stunden jag fick.
 
 
 
 
 
 
 

Innan jag for hem så var himlen alldeles underbart röd, vilken kväll jag fick innan jag tog mig in till staden för lite cityshopping.

Kram Lotta
 
 

Adventsamling i skolan
 
 
Jag har väntat lite på den här dagen och redan sörjt över att det är sista året mina barn sjunger i kyrkan på advent. 
 
 
 
 
 
 
Jag har berättat för er tidigare att det är lite speciellt för mig med den här stunden för jag har ju gått i samma skola och har mycket minnen här ifrån. Det är svårt att skiljas från traditioner och gå vidare, helst de som är kopplade till mina första år innan pappa och mamma skilde sig. Att mina barn har gått här betyder ju att jag fått och hålla liv i dem och minnas mina år som liten.


 
 
Det har varit en glädje att få komma till kyrkan och skolan varje år och få fira advent och skolavslutning. I år var både mina föräldrar och svärföräldrar med.
 
 
 
 
 
Det konstigt med den lille kommer alltid vara minst och liten :) Jag försöker att inte curla mina barn, jag gillar inte sånt..men den här killen han lyckas alltid komma undan med en massa genom att blinka åt sin mamma. Den stora tjejen har aldrig begärt så mycket, men han här vet precis hur mamma funkar om jag är snäll och gullig :)

På skolan var det kaffe och basar och insamling till skolresa.

 
 
Den här skolgården kan jag utantill. Det känns som varje sten, koja, m.m sitter kvar i min kropp. Jag kan stigarna och jag kan bergen. 


 
 
Föst kommer bergen och bakom där finns fotbollsplan och lekställning och utsikten ner mot sjön.
 
 
 
 
När vi åkte hem släppte jag av mamma, där är alltid pyntat och fint. Mamma är så duktig på att fixa saker med lite pengar. 


 
 
Hon har lärt sig det där med att göra fint, fast för en liten summa. Det är alltid hemtrevligt och mysigt där och det finns alltid allt man behöver. 
 
 
 
 
 
När jag kom hem väntade dessa i sina burar på att få mat.
 
 
 
Nu väntar jag på en väldigt speciell person som varit bortrest i två veckor...min man. Ska bli så underbart att få hem honom igen och få en hel familj. Dessutom ska han jobba hemma länge och ha ett långt jullov. 
 
Nu ska jag fortsätta jobba en stund innan det är helg och snart kommer fler bilder från Stockholm.
 
Kram Lotta
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0