Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHemma
 
 
 
Nu är jag hemma från Gamleby och Brolle. Å han är ju så bra och snygg :))! Vi sov i stuga i närheten och så hem till våra familjer efter frukosten. En lagom och jättemysig tur. Nu väntar jag på alla i familjen och passar på att jobba en stund.
 
 
Kram Lotta
 

Att säga ja....
 
 
 
Det växer så det knakar. Jag är i trädgården idag, eller springer ut och in och grejar lite med vad jag vill. Ungarna har kompisar och mannen är på kurs. 
 
 
 
Jag försöker att säga ja till saker när barnen frågar om det passar. Så här är de med kompisar om dagarna. Jag tänker att vi ska göra lite kul vi också, men de har ju så mycket roligt varje dag med sina vänner och jag roar mig själv. Att säga ja innebär att se möjligheter...det går inte alltid, men väldigt ofta går det bättre än vad man tror. Om man ger dem ansvar och de har roligt så tror jag att de ger tillbaka och tar ansvar. Men jag är larvig med vissa saker, den lille får tex. inte vara sjön själv ännu..men snart så. Jag förväntar mig att de ska ha fantasi och inte tror att allt ramlar över dem. Det finns massor att hitta här hemma på landet och det lär jag mina ungar och alla deras vänner. 
 
 
Kram Lotta
 
 
 

Lite utmaningar...
 
Jag ger mig själv lite utmaningar då och då..jag har två som jag jobbar med just nu. Det är att laga mer mat, rolig mat. Så det krävs planering...vilket jag urkass på. Jag lever lite mer hejsan hoppsan och mycket i nuet och då är planering inte så kul och jag är inte intresserad av matlagning. I mitt företag däremot älskar jag planering och planering och drömmar vad vi ska göra med huset. Det man gillar är roligt att planera och mat är inte min grej..men det kan bli. 
 
Så har jag bestämt mig för att börja läsa mer böcker som jag tror att jag gillar och lätta att ta till sig. Efter detta kommer fler utmaningar som jag ska pröva...vänta får ni se :)
 
Kram Lotta
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0