Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Hemma
 
 
 
Nu är jag hemma från Gamleby och Brolle. Å han är ju så bra och snygg :))! Vi sov i stuga i närheten och så hem till våra familjer efter frukosten. En lagom och jättemysig tur. Nu väntar jag på alla i familjen och passar på att jobba en stund.
 
 
Kram Lotta
 

Att säga ja....
 
 
 
Det växer så det knakar. Jag är i trädgården idag, eller springer ut och in och grejar lite med vad jag vill. Ungarna har kompisar och mannen är på kurs. 
 
 
 
Jag försöker att säga ja till saker när barnen frågar om det passar. Så här är de med kompisar om dagarna. Jag tänker att vi ska göra lite kul vi också, men de har ju så mycket roligt varje dag med sina vänner och jag roar mig själv. Att säga ja innebär att se möjligheter...det går inte alltid, men väldigt ofta går det bättre än vad man tror. Om man ger dem ansvar och de har roligt så tror jag att de ger tillbaka och tar ansvar. Men jag är larvig med vissa saker, den lille får tex. inte vara sjön själv ännu..men snart så. Jag förväntar mig att de ska ha fantasi och inte tror att allt ramlar över dem. Det finns massor att hitta här hemma på landet och det lär jag mina ungar och alla deras vänner. 
 
 
Kram Lotta
 
 
 

Lite utmaningar...
 
Jag ger mig själv lite utmaningar då och då..jag har två som jag jobbar med just nu. Det är att laga mer mat, rolig mat. Så det krävs planering...vilket jag urkass på. Jag lever lite mer hejsan hoppsan och mycket i nuet och då är planering inte så kul och jag är inte intresserad av matlagning. I mitt företag däremot älskar jag planering och planering och drömmar vad vi ska göra med huset. Det man gillar är roligt att planera och mat är inte min grej..men det kan bli. 
 
Så har jag bestämt mig för att börja läsa mer böcker som jag tror att jag gillar och lätta att ta till sig. Efter detta kommer fler utmaningar som jag ska pröva...vänta får ni se :)
 
Kram Lotta
 


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0