Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerJobbar hemma
 
 
Brickbord Holmbytorp, korg Zetas

Nu jobbar jag hemma några dagar. Dags att komma ifatt och boka nya jobb. Min man har semester veckan ut och är det fint väder så bygger han på altanen som inte gått så bra nu när det regnat. Fast jag tycker det är bra att regnar för då får han en paus. Själv är jag inte så bra på med projekt som tar tid..jag är mycket mer rastlös än honom. Fort ska det gå så man hinner njuta och ha kul också :)

 
Kram Lotta

Minisemester

Bilder iPhone

Nu är vi hemma igen från vår lilla minisemester. Jag bjöd min bästa vän Maria med bloggen Promenader på landet på en liten resa i 40 års present. Vi bodde på ett litet bed and breakfast som heter Äppelgården. Enkelt och mysigt och imorse fick vi frukost i pergolan. 

Vi har varit vänner från vi var små och firat många, många semestrar tillsammans. Det skönt att resa med någon som känner en utan och innan. Inga konstigheter och man kan vara som man är och bara ha det bra. Vi tänker väldigt lika och Maria ser väldigt positivt på allt så med henne finns inte mycket bekymmer. Igår var vi runt och tittade oss omkring i Falkenberg, Skrea, Halmstad och Tylösand och så gick vi en promenad. 
Idag hade jag lovat följa med till Ullared, det gick det med. En timme och sedan var jag klar:) gillar inte när det är mycket folk. Det bästa med en sådan här resa är att hinna prata och umgås.

Nu ska jag fixa ordning lite för grillkväll..killarna i huset är på fotboll och kommer snart hem.

Kram Lotta


Bok Mitt liv på landet - Fyra årstider
 
 
 
Det närmar sig för boklansering, jag har låtit den tanken vila nu ett tag nu för att smälta och förstå. Men nu närmar det sig och jag har börjat få frågor om min bok så här kommer lite info.
 
Mitt liv på landet - Fyra årstider är en lantlig bok med inblick med livet på landet här hemma på gården. Du kommer hitta delar av vårt hem i den, vad vi gör här hemma under årstiderna som pyssel och recept m.m. Du kommer även få se bilder på oss i familjen. Jag är stolt och glad och lite nervös...men det ska bli så kul när den finns i min hand. Det är jag som har skrivit texterna och fotograferat alla bilder utom dem på mig. 
 
Boken kommer att tryckas på Göteborgs tryckeri nu i sommar och kommer att finnas till försäljning i september. Boken kommer inte i första hand kunna köpas genom mig utan genom mitt bokförlag Andina förlag, på bokhandeln och på nätet som Bokus   Adlibris  Cdon Bokia
 
På bokmässan har du möjlighet att träffa mig för att köpa boken och jag kan signera ett ex, är där alla dagar..... så galet kul att jag inte förstår det är sant :)) Så om du kommer, tveka inte kom fram och hälsa...det ska bli så kul att träffa er alla!!
 
Boksignering på bokmässan sker torsdag kl 14-15, Fre 11-12 & 17-18, lör 15-16 och söndag 12-13
 
Om du vill köpa in boken för försäljning till ditt företag så kontaktar du mitt bokförlag Andina förlag på mail HÄR
 
Hoppas vi ses på bokmässan!
Kram Lotta
 
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0