Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerÄta i jul
 

Har ni ätit gott i jul? Japp det har jag med, något extra än vanligt med lite mer fika för man träffar människor osv. Tror jag gått upp något kilo, men det kan jag unna mig. Jag har tränat hela julen som vanligt och imorgon hoppas jag på en runda igen. Vi får se om det blir lite nyårsfirande här hemma för maken känner sig lite krasslig. Vi har handlat all mat, så jag hoppas det ska bli lite enkelt kalas.

Ha en skön kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Blommor till nyår
 
 
Mina iskonvaljer blommor så fint här hemma, de har hållit sig fina hela julen och luktar inte så starkt som man kan tro. De fick bo i små glas med lite vitmossa. Enkelt och fint tycker jag. 
 
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Norins ost
 
Tänk den som bodde granne med en ostbutik :) ja det är säkert någon av er som gör det. Jag älskar Norins ost i Linköping. De har grym service där. De kan det där med att möta människor som är så viktigt när man jobbar med kunder och så har de så mycket god ost. Osten man köper inpackad i en mataffär går inte jämföras med den i ostbutiken. Jag är dålig på namn ( jag har lite dåligt minne, namn sätter sig inte så bra) så jag går bara in och säger att jag vill ha lite blandat. Det är så mycket gott, så det blir aldrig fel. Så mitt tips är ät ost, så ljuvligt gott med ett glas vin till. Som godis!
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0