Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerKärlek och 40 års kris


Nu sitter jag och väntar på kärleken som jobbat i Skottland en vecka, ska bli så skönt när han är hemma igen. Gud vad jag älskar min man! Jag har haft lite smått 40 års kris när jag gått ner i vikt, fast jag är ju bara 38 år hi,hi. Känt att livet leker och jag vill ut och ha kul...jag lite tokig i huvudet har jag känt mig :) alldeles för mycket i hormoner i kroppen som hoppar runt. 

En morgon skickade jag sms till min man och sa "herregud du tror nog jag är galen, men det är livsglädje" ..jag skulle inte lämna honom för en minut, även om jag vill ut och roa mig vilket jag inte känt förr. Eftersom jag har väldens bästa så skickar han små meddelande hur mycket han älskar mig osv när han är borta...visst kan man bli lite nykär så här på äldre dagar:) Jag älskar då min man mer nu och djupare...herregud vi har det så bra på alla plan. Han måste tycka det är bra med kris, jag är då ingen tråkig fru..hi,hi

Ha en härlig helg..här väntas bara roligheter, men det tar vi i nästa inlägg...

Kram Lotta

Frukost lchf
 
 
 
Vad roligt att många av er inspireras av min viktresa, jag får ganska många frågor och mail om det. Flera av er har hört av sig och också börjat. Idag ska jag ta mig ut och springa..jag har lite mycket energi vissa dagar så det känns som det är dags att börja med det.
 
Frågor kommer om min frukost, jag äter nästan alltid två ägg, några skivor skinka och några skivor ost och en kopp kaffe. Det står jag mig på till minst kl 14 utan stoppa i något emellan. 
 
 
 
Idag sitter jag vid datorn och jobbar, bäst att fortsätta. Många fina hem vi har besökt sista tiden som ska få se på sina bilder framöver.
 
Härlig dag ute också, solen lyser och alla färger gör en glad ända in i själen!
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite
 

Redigering av bilder

Just nu försöker jag jobba av och redigera bilder, tänk så skönt det känns att komma ifatt. Nu har jag bestämt mig för att säga upp mig från mitt jobb från förskolan ( bara varit tjänstledig hittills), känns galet att säga upp sig från en heltid, men det att fota och styla är så kul och det går bra.

Tänk om jag inte lyssnat på hjärtat och vågat då hade jag aldrig fått uppleva det här...

Ha en fin dag!
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0