Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerPlanterat sommarblommor

Planterade nya blommor igår i blomlådorna på framsidan. De flesta växter jag köper är sådana vi kan övervintra som oliv och citronträd, men så är det kul att ha lite sommarblommor också.Nu ska jag fortsätta att bara vara, hade en skön morgon i grannens lusthus. Satt där åt frukost, planerade för framtiden  m.m. Känner mig så harmonisk, har så mycket mer tid nu när jag inte jobbar dubbelt som jag gjorde tidigare i två och halvt år. Funderar på saft eller baka bullar...eller så skiter jag i både och :) vi får se vad jag känner för.

Ha en härlig och fin dag!

Kram Lotta

Reportage Amelia sommar
 
Reportage Amelia sommar 2012 
Av Anna Kvarnström & Anne-Charlotte Andersson, Text Jessica Holm
 
Nu finns Amelia sommar ute i butik och i den hittar ni ett reportage av mig och Anna Kvarnström. Vi har båda fotograferat och stylat bilderna, men det är Anna som tipsar inför sommarfesten.
 
 
 
 
 
Det jag kommer ihåg mest från denna dag var när Anna stod ute i trädgården här hemma och pyntade kom plötsligt en häst fram.....jag trodde jag skulle dö av skratt. Egentligen var det inte så kul för Anna, men hon ropade..."Lotta brukar det gå lösa hästar här inne i trädgården" ..hi.hi...
 
 
 
Ha en härlig dag!
Kram Lotta

Tacksam

Tacksamhet känner jag idag, mot livet! att jag fötts i min familj , att jag blivit kär i världens bästa man..min i snart 21 år, att vi fått två fina barn, alla mina vänner som finns överallt omkring mig. Över möjligheten att arbeta med det jag älskar och att det går bra. Jag tar det inte för givet , men jag tänker vara stolt och glad över alla dagar som det går.

Klev ur bilen efter här hemma efter att ha lunchat med min fotografvän Cecilia och träffat brudpar i staden och blir träffad rakt i hjärtat av vår underbara natur..himmel vad jag älskar bo på landet. Allt är helt stilla, tyst och alldeles underbart ...om det finns något som ger mig energi i livet så är det att få bo här!

Kram Lotta

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0