Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Planterat sommarblommor

Planterade nya blommor igår i blomlådorna på framsidan. De flesta växter jag köper är sådana vi kan övervintra som oliv och citronträd, men så är det kul att ha lite sommarblommor också.Nu ska jag fortsätta att bara vara, hade en skön morgon i grannens lusthus. Satt där åt frukost, planerade för framtiden  m.m. Känner mig så harmonisk, har så mycket mer tid nu när jag inte jobbar dubbelt som jag gjorde tidigare i två och halvt år. Funderar på saft eller baka bullar...eller så skiter jag i både och :) vi får se vad jag känner för.

Ha en härlig och fin dag!

Kram Lotta

Reportage Amelia sommar

Reportage Amelia sommar 2012 
Av Anna Kvarnström & Anne-Charlotte Andersson, Text Jessica Holm

Nu finns Amelia sommar ute i butik och i den hittar ni ett reportage av mig och Anna Kvarnström. Vi har båda fotograferat och stylat bilderna, men det är Anna som tipsar inför sommarfesten.

Det jag kommer ihåg mest från denna dag var när Anna stod ute i trädgården här hemma och pyntade kom plötsligt en häst fram.....jag trodde jag skulle dö av skratt. Egentligen var det inte så kul för Anna, men hon ropade..."Lotta brukar det gå lösa hästar här inne i trädgården" ..hi.hi...Ha en härlig dag!
Kram Lotta

Tacksam

Tacksamhet känner jag idag, mot livet! att jag fötts i min familj , att jag blivit kär i världens bästa man..min i snart 21 år, att vi fått två fina barn, alla mina vänner som finns överallt omkring mig. Över möjligheten att arbeta med det jag älskar och att det går bra. Jag tar det inte för givet , men jag tänker vara stolt och glad över alla dagar som det går.

Klev ur bilen efter här hemma efter att ha lunchat med min fotografvän Cecilia och träffat brudpar i staden och blir träffad rakt i hjärtat av vår underbara natur..himmel vad jag älskar bo på landet. Allt är helt stilla, tyst och alldeles underbart ...om det finns något som ger mig energi i livet så är det att få bo här!

Kram LottaFotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0