Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt vara här och nu..
 
Idag har jag haft en superskön dag i min trädgård. Trimmat och klippt buskar och det är så skönt när det blir gjort och samtidigt går jag där och funderar på livet. Förr la jag mycket mer tid på att oroa mig över saker som inte blir gjorda, att allt skulle vara så perfekt osv. Jag såg bara saker som var klart, nu ser jag resan dit och tar hand om livet också.

Nu är jag mer här och nu och det är en stor skillnad i hjärnan. Att leva här och nu hjälper mig i arbetslivet, i min relation till min man och mina barn osv. Att vara närvarande där man är just då och inte hela tiden tänka framtid ger mig så mycket mer glädje. Jag är mycket gladare nu, när jag sänkt mina krav och kan njuta. Min relation med med min man har klart förbättras till att han möter en positiv fru..nästan varje dag:)

 
Visst kan jag känna att jag vill hinna med saker, men jag mår inte dåligt över det på samma sätt. Allt har sin tid och det viktigaste är att trivas med livet, det gör jag nu...jag har nog aldrig haft det så bra som jag har nu trots pressen att vara sin egen med allt var det innebär. Jag har inte en massakravlängre som jag tror att jag måste leva upp till, jag lever istället som jag vill och hur jag vill och det ger ren och skär glädje! 
 


Släng kraven ni tror andra förväntar sig av er och du förväntar dig av dig själv i soppåsen och gör vad tusan ni vill..gör något galet vet ja:)..då blir livet så mycket roligare. 
 
 
Kram Lotta

Vackra Sturehofskrukor i kvällssol
 
 
Vilken dag vi hade igår, en dag som man vill aldrig ska ta slut. Solen lös på oss hela kvällen och jag bara njöt till sent på natten. Planterade blommor, rensade ogräs, trimmade gräset och god mat osv. 
 
 
 
 
 
Nu har jag jobbat en stund,  skickat bilder till Expressen och till ett företag så nu ska jag ut i trädgården. Det passar mig perfekt att kunna styra min egen tid och så kan barnen vara här omkring med sina kompisar. Inatt har de sovit i tält hos vår granne i torpet med hennes barnbarn, sonen var så trött så han gick över till min säng och sov till kl halv tolv:)
 
Ha en skön dag!
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Att träffa ett bokförlag..

Jag var i Göteborg igår och träffade bokförlaget, å jag vet inte vart jag ska börja för skriva om det mötet. På vägen dit så gick jag genom ett soligt Göteborg för att rensa hjärnan lite och för att kunna tänka vad det är jag vill med mitt liv. Jag kom fram till att alla de möten med människor som jag har och haft har vävs samman på olika sätt och lett mig till den jag är idag. Jag är uppskattar livet och de chanser jag får till utvecklas, livet är för kort för att inte våga. Jag kommer troligtvis bara få ett erbjudande om att göra en bok och den chansen borde man ta om det erbjuds...

Det visade sig att redaktören även var fotograf en mycket duktig sådan som fotar underbara bilder och som jag beundrar nu när jag vet vilka jobb hon gjort. Vi hade mycket trevligt,det "klickade"..ska någon få göra en bok om mig så är det hon tänkte jag. Jag fick höra rara ord om mina bilder och min blogg och mina ideer...det låter mycket lovande att Fyra årstider kan bli en bok..men inget är klart ännu. Jag ska fundera, bokförlaget ska komma med ett slutbesked, många hundratusentals kronor utlägg för dem och avtal ska i så fall skrivas...så jag håller er nyfikna ett tag till..:) Jag är mycket lycklig att jag åkte, och jag kan inte sluta le åt att de faktiskt de som mailade mig....bara det är banne mig en egoboost i sig själv.


Tusen tack för mail, kommentarer och sms igår..ni är underbara! Kvällen firades på Liseberg med mamma och ungar. En underbar solig kväll i Göteborg!

Kram Lotta

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0