Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerNuåker vi på spa


Nu lämnar jag och min man jobb och vardagen för att ta semester och ta in en natt på spa i Falkenberg med behandling, middag, övernattning och frukost...Mums! Nästa vecka fyller jag år, så detta få bli min present från min man. Stället dit vi ska heter Stilla rum..någon som har varit där?
Tycker det är viktigt att vårda kärleken lite och få vara tillsammans bara han och jag. Nu när barnen blivit större så har vi mycket tid automatiskt, men ibland kan man behöva lite extra.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4Dnn4hWy0l0]Här hemma tar våra släktingar över rodret och tar hand om hus och barn. Jag tar med kameran så får ni se lite bilder när vi kommer hem. Stilla rum lät som ett fint Lotta ställe ute på landet, där vi får vara själva bara han och jag på kvällen och inga andra gäster..ingen tv m.m...vad ska vi göra då..hi,hi:)
Ha det nu så bra så hörs vi av när jag är hemma igen!

Kram Lotta

Att ta ett stort beslut...att ta tjänstledigt

Jag utbildade mig till pedagog från att ha jobbat i butik med inredning i 10 år. Jag blev lärare, men fick ganska snart arbete på en kooperativ förskola. Att komma dit var som att komma hem, personal som fick mig att växa och alla barn som ger så oerhörd glädje varje dag.


Innan jag började på förskolan startade jag bloggen Fyra årstider, det är nu 3 1/2 år sedan. Med bloggen öppnades en ny dörr. Jag fick utlopp för det kreativa inom mig, jag började styla och fotografera och fann likasinnande vänner över hela världen.

Helt plötsligt öppnades möjligheter för mig som jag aldrig tidigare hade upplevt. Jag lärde mig att fotografera och se i bilder och det blev tillslut så starkt att jag startade mitt företag som Fotograf & stylist. Hade någon sagt det till mig några år tidigare,  så hade jag aldrig kunna tro att jag skulle våga det.I två år har jag jobbat med bloggen, med mitt företag som Fotograf & stylist och samtidigt varit pedagog på förskolan. Från börjag 80% och nu senast 50%. Jag har älskat båda mina jobb så mycket. Det ena har gett glädje till det andra.

Från den dagen i september förra året då jag började jobba halvtid på förskolan så har mitt företag bara rullat på. Jag har fått sälja reportage till 20 olika tidningar, jag har fått vara med på tv, jag har fotograferat många fina brudpar & barnfamiljer samt företag,  jag har fått fin publicitet i tidningar, varit med i böcker osv och bloggen har ökat till ca 2000 personer varje dag. Helt fantastiskt!Det har gått så bra, för bra...så jag har sista tiden fått jobba mer än vad jag orkar och hinner med. Mitt mål i livet är att njuta, att ha tid att leva och våga göra det som man tycker om. Visst har tjänat pengar som ger mig en massa roligt osv, men är det värt det? Jag har i vissa perioder inte kunnat leva upp till det som jag strävar efter hela tiden. Jag har sista månaden fått ta ställning till att välja mellan min kära förskola och mitt företag. Jag kommit till den punkten att jag måste statsa eller göra färre saker i mitt företag.


Denna process kan tänkas verka enkelt för er, men inte för mig..om ni visste vad jag legat sömnlös och fällt många tårar. Jag har behövt tid för att komma fram till att jag nu kommer helhjärtat satsa på mitt företag.

Idag har jag ansökt om att ta tjänstledigt för att våga satsa fullt ut. Sista tiden har jag inte kunnat vara på förskolan utan att haft tanken på mail som kommer in, jobb som ska levereras till tidningarna m.m. Jag har fått sitta och jobba varje kväll osv, så nu är det dags för en förändring och våga ta klivet vidare även om det är läskigt och otäckt just nu. Inga pengar trillar in på kontot om jag inte själv ser till det.


När tjänstledigheten träder in är ännu inte bestämt, men min förhoppning är att komma igång senast 1 maj. Jag kommer inte ta det som ett nederlag om jag inte lyckas, men då har jag åtminstone provat och slipper fundera över hur det annars skulle ha gått. Som tur är behöver de vikarier på förskolan varje vecka, då jag kan hoppa in och pussa lite på alla goa ungar som jag kommer sakna så oerhört mycket.

Det är svårt att ta beslut när man trivs, men nu känns det skönt att ha kommit hit och kunna berätta det för er. Så snart så smäller det:) nu ska jag få tiden att utvecklas, att bara fokusera på ett jobb, göra alla reportage som jag längtar efter osv. Förskolan finns alltid kvar, men mitt företag är det nu eller aldrig som gäller.

Tack till alla som hjälpt mig att komma hit, det här känns rätt i hjärtat just nu!


Kram Lotta

Lillebror

Han är lite mer intresserad av kläder han, än vad jag är:)
Jacka Hm

Den här fina gossen kom till världen när jag gick på högstadiet. Han vägde mindre än 1kg när han föddes och det kändes som att lillebror aldrig fick komma hem. Han låg i kuvös en lång tid, om man visste inte om han skulle överleva, även min mamma blev sjuk vid graviditeten. Men han växte och blev stor, snäll och världens bästa lillebror.

Nu när han var hos mig häromdagen, så bad han om några nya foton och det fick han så gärna. Vi har inte samma pappa, som jag och min syster..men det gör inget för han är min bror ändå. Min extra pappa har heller aldrig känts som någon extra pappa för han har behandlat mig som sitt eget barn..jag har helt enkelt haft två. Även om min egen pappa är den som står mig närmast hjärtat.Vad gör man inte för sina syskon! Min syster och bror betyder jättemycket för mig. Vi har haft olika förutsättningar, vi har format våra liv på olika sätt, men vi är lika mycket värda i våra föräldras ögon. Jag gör allt för er mina kära syskon..det vet ni.

Idag har jag haft en härlig eftermiddag hemma med bakning, städning och haft barnen omkring mig. Är så glad att nu hinna med livet lite mer och bara ha det bra!

Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0