Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Stylist för stylad shoot


Nu kan jag berätta att jag har fått i uppdrag att vara stylist för en workshop i Norrtälje med duktiga bröllopsfotografer. Det kommer bli en heldag med tex. styled shoot på seneftermiddag och följas upp med workflow på kvällen.

De duktiga fotograferna Izabelle Hesselberg och Emmi-Sabina Forsberg på 2 brides Photography som håller i det och det ska bli så kul. Nu får hjärnan jobba för att detta ska bli den snyggaste stylade shooten på länge:) Livet är galet kul, tänk vad mycket jag får uppleva.
 Kolla in deras hemsida, klicka på bilderna. Älskar deras bilder!

Kram Lotta

Nuåker vi på spa


Nu lämnar jag och min man jobb och vardagen för att ta semester och ta in en natt på spa i Falkenberg med behandling, middag, övernattning och frukost...Mums! Nästa vecka fyller jag år, så detta få bli min present från min man. Stället dit vi ska heter Stilla rum..någon som har varit där?
Tycker det är viktigt att vårda kärleken lite och få vara tillsammans bara han och jag. Nu när barnen blivit större så har vi mycket tid automatiskt, men ibland kan man behöva lite extra.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4Dnn4hWy0l0]Här hemma tar våra släktingar över rodret och tar hand om hus och barn. Jag tar med kameran så får ni se lite bilder när vi kommer hem. Stilla rum lät som ett fint Lotta ställe ute på landet, där vi får vara själva bara han och jag på kvällen och inga andra gäster..ingen tv m.m...vad ska vi göra då..hi,hi:)
Ha det nu så bra så hörs vi av när jag är hemma igen!

Kram Lotta

Att ta ett stort beslut...att ta tjänstledigt

Jag utbildade mig till pedagog från att ha jobbat i butik med inredning i 10 år. Jag blev lärare, men fick ganska snart arbete på en kooperativ förskola. Att komma dit var som att komma hem, personal som fick mig att växa och alla barn som ger så oerhörd glädje varje dag.


Innan jag började på förskolan startade jag bloggen Fyra årstider, det är nu 3 1/2 år sedan. Med bloggen öppnades en ny dörr. Jag fick utlopp för det kreativa inom mig, jag började styla och fotografera och fann likasinnande vänner över hela världen.

Helt plötsligt öppnades möjligheter för mig som jag aldrig tidigare hade upplevt. Jag lärde mig att fotografera och se i bilder och det blev tillslut så starkt att jag startade mitt företag som Fotograf & stylist. Hade någon sagt det till mig några år tidigare,  så hade jag aldrig kunna tro att jag skulle våga det.I två år har jag jobbat med bloggen, med mitt företag som Fotograf & stylist och samtidigt varit pedagog på förskolan. Från börjag 80% och nu senast 50%. Jag har älskat båda mina jobb så mycket. Det ena har gett glädje till det andra.

Från den dagen i september förra året då jag började jobba halvtid på förskolan så har mitt företag bara rullat på. Jag har fått sälja reportage till 20 olika tidningar, jag har fått vara med på tv, jag har fotograferat många fina brudpar & barnfamiljer samt företag,  jag har fått fin publicitet i tidningar, varit med i böcker osv och bloggen har ökat till ca 2000 personer varje dag. Helt fantastiskt!Det har gått så bra, för bra...så jag har sista tiden fått jobba mer än vad jag orkar och hinner med. Mitt mål i livet är att njuta, att ha tid att leva och våga göra det som man tycker om. Visst har tjänat pengar som ger mig en massa roligt osv, men är det värt det? Jag har i vissa perioder inte kunnat leva upp till det som jag strävar efter hela tiden. Jag har sista månaden fått ta ställning till att välja mellan min kära förskola och mitt företag. Jag kommit till den punkten att jag måste statsa eller göra färre saker i mitt företag.


Denna process kan tänkas verka enkelt för er, men inte för mig..om ni visste vad jag legat sömnlös och fällt många tårar. Jag har behövt tid för att komma fram till att jag nu kommer helhjärtat satsa på mitt företag.

Idag har jag ansökt om att ta tjänstledigt för att våga satsa fullt ut. Sista tiden har jag inte kunnat vara på förskolan utan att haft tanken på mail som kommer in, jobb som ska levereras till tidningarna m.m. Jag har fått sitta och jobba varje kväll osv, så nu är det dags för en förändring och våga ta klivet vidare även om det är läskigt och otäckt just nu. Inga pengar trillar in på kontot om jag inte själv ser till det.


När tjänstledigheten träder in är ännu inte bestämt, men min förhoppning är att komma igång senast 1 maj. Jag kommer inte ta det som ett nederlag om jag inte lyckas, men då har jag åtminstone provat och slipper fundera över hur det annars skulle ha gått. Som tur är behöver de vikarier på förskolan varje vecka, då jag kan hoppa in och pussa lite på alla goa ungar som jag kommer sakna så oerhört mycket.

Det är svårt att ta beslut när man trivs, men nu känns det skönt att ha kommit hit och kunna berätta det för er. Så snart så smäller det:) nu ska jag få tiden att utvecklas, att bara fokusera på ett jobb, göra alla reportage som jag längtar efter osv. Förskolan finns alltid kvar, men mitt företag är det nu eller aldrig som gäller.

Tack till alla som hjälpt mig att komma hit, det här känns rätt i hjärtat just nu!


Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0