Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVårpysslat i uteköket

Porslin Greengate Balders hage, Ellis Corner,


Idag har jag haft en sådan skön dag! Jobbat lite ( fått ett spännande erbjudande) , tagit en promenad i skogen, pysslat med tvätt, bokat målaren som kommer bli färdig till påsk och så flyttat ut porslin till  uteköket.

När jag skulle ta lite bilder började det bli mörkt ute, men som du ser så är det som en vitaminkick att titta in på hyllorna där. Jag tror att jag bara ska ha vitt porslin, men det funkar inte.Så nu är det bara att sätta igång att baka och pyssla där ute igen, är inte det vår.

Kram Lotta

Tvättstugan är vårpyntad
 
 
Lampor House doctor, Ikea kök, blandare Qvesarum, 
 
 
Idag jobbar jag hemma, sitter vid brasan nu och ska svara på alla mail och kolla över tidningar och reportage. Imorse städade jag undan lite för idag ska det bli sol så jag vill komma ut lite också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I tvättstugan har det blivit vårpyntat, vi har vårkänslor här hemma, blommor börja sticka upp ur jorden, fåglarna sjunger och det är för varmt på dagarna med täckjacka. Underbart!
 
Ha en underbar dag alla fina
 
Kram Lotta
 
.....................
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Vad har du för smink?
 
 
 
Fick en fråga vad jag har för smink, och smink har jag...bara att jag använder det nästan aldrig. Jag gillar att handla, se att jag har krämer osv hemma, men sanningen är den att jag är skitdålig på att ta hand om min hud och göra mig snygg i smink. Jag handlar Mary Kay eller på flyget när vi åker utomlands, jag har ingen koll på vad som jag behöver eller vad som är mode osv.
 
 

Jag har nog en ganska trygg inställning att jag är rätt okej ändå, jag behöver inte sminka mig för att tycka om mig själv. Jag har aldrig sminkat mig osv för jag ska lämna barn på förskolan osv. Jag duger som jag är, men så är det kul att snygga till sig ibland.. även om det är inte så ofta. Jag önskar att jag var mer intresserad av smink och kläder, jag skulle också vilja se så där fräsch och fin ut lite oftare. Jag försöker...men mysbyxor är helt klart outstanding:)

Kram Lotta
 
.................................
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0