Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFyraårstider ska bli bok, nu är det klart
 
 
Nu skriver jag detta med en tår i ögat och med nervösa fingerslag på tangenterna. Nu har min bokförläggare från Andina förlag varit här och skrivit avtal med mig. Nu får jag berätta...

Kommer ni ihåg att jag var i Göteborg, att ett bokförlag kontaktade mig och ville att jag skulle komma för att diskutera tankar omkring en bok. Redan den dagen när jag gick där ifrån visste jag att Fyra årstider skulle bli bok, men inte förrän idag har jag skrivit avtal och kan öppet gå ut med detta.


 
Bild Andina förlag

Nästa år ska ni kunna köpa en bok om Fyra årstider med innehåll av vackra bilder i en lantlig miljö. Boken kommer byggas upp kring de fyra årstiderna och vårt lantliv här hemma med blommor, saft & syltning, lite dukningar, tips, bakning osv. Jag kommer fotografera alla bilder, skriva texterna med hjälp av många andra.

Detta är ju en stor utmaning för mig, det känns väldigt nervöst just nu. Men är det någon som ska få göra bok om mig så är det dom. Jag har träffat en underbar förläggare som själv är fotograf och som i många år fotograferat Nyblom & kollen katalogerna, så detta känns bra...men gud himmel..jag behöver nog något lugnande nu:)..som champagne..

Kram Lotta

Jag gör det, det händer....

Jag är så pirrig, lite nervös och helt vimsig!

Idag är det en stor dag för mig, jag kan bara inte förstå det. Ibland utsätter man sig för saker som man bara måste igenom, för det är spännande och utvecklande och för att man kanske bara får en chans i livet...så idag smäller det. Jag gör det, det händer.

 Dags och fixa lunch till en långväga gäst...:) Jag återkommer med mer info..snart...

Kram Lotta

Nu ser jag fram emot nästa årstid

Känns bara så skönt att gå in i nästa årstid, jag fick en vår och sommar med mycket tid hemma. Jag har fått känna årstiderna från norr till söder när jag varit ute och gjort reportage. Jag har haft många fina kvällar här hemma på landet, kunnat bada i poolen, gå i skogen osv. Jag känner inte alls som de som säger att det varit så dåligt väder. Jag har kunnat ta ledigt när vädret varit fint, jag gillar inte när det är stekhett heller. Nu välkomnar jag hösten med mycket mys med allt vad det innebär.

Kram Lotta

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0