Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLotta på svt

Oj,oj, oj vad det var spännande att ha svt här hemma idag. Jag har aldrig blivit filmad förrut, min östgötska låter säkert underbart på tv. Lotta har planterat , pysslat och låtsas blogga på bild. Det var verkligen spännande att se hur mycket som ligger bakom 4 min film, dvs 4 timmar här blev 4 min film och det är tydligen mycket i tv värld. Jag får vara glad att de tycker jag är en spännande person. Det handlar om mig som bloggare och fotograf.

måndag kl 19.15 får man bänka sig för att titta på Östnytt. För er som inte bor i Östergötland kommer det att finna på svt play...


Hjälp! Vad mycket dumheter man kan hitta på, men jag tror det blir toppen. De var så gulliga och trevliga och jag var tvungen att ta chansen:)..så varför inte.

Nu måste tant fota julbilder till Dansukker och fundera över dagen, fler bilder kommer i nästa inlägg.

Kram Lotta

LantLotta i tv
 
Förkläde  Lantmusen, blus Lucky Lina Nordljus
Fotograf min son
 
 
Hjälp! imorgom kommer svt Östnytt hit och filmar....hej och hå hur ska det gå:) "Var bara dig själv så går det bra"..japp det är inga problem när man har kamera i ansiktet:) det ska nog gå bra ..hi.hi. Få se om jag kan få till ett foto så ni får se hur det går till. De ska intervjua mig om min väg från blogg till företag.
 
 
Igår fotade vi bilder till Dansukker, jag skaffade mig ett fint förkläde och kom på att det var i alla fall ingen som kunde fota mig. Jag hade fullt upp att fotografera bakverk och barnen. Barnen var mutade för att vara med..jag erkänner..men fina bilder blev det..*ler*
 
Butiken Lantmusen passar på att ge alla i sin butik fraktfritt en vecka tom. 6/10 om du uppger koden "Lotta". Kika in om du är shoppingsugen
 
Ha en bra dag
Kram Lotta

Fotografera julkampanj
 
Muffinsformar Balders hage och Klara form, tomtar Maileg House of Linnea

Nej, jag är inte galen. Jag ska bara fotografera julbilder för Dansukkers julkampanj. Kan ni tänka er hur bra det känns att får baka , pynta jul och samtidigt tjäna pengar på det...wieeeee julgalen som man är. Bäst att börja.

Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0