Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MEDMIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Julreportage och inget internet
Hå,hå..jag lever:) Vi har ingen telefon hemma hos oss och heller inget internet så nu är jag i byn och bloggar. Vad gulliga ni är som saknar mig..jag håller på att dö av blogglängtan. Massor har jag att visa också, men träden har ramlat över telefonledningen flera gånger..suck.

Idag har jag varit hos Kristin i Småland..stylat och fotat julreportage till Året Runt.  Kristin hon har så mysigt så jag vill flytta in *ler*. Varje gång så tänker jag att jag är så lycklig som får jobba med henne!! Nu kan jag njuta av alla helger ledigt fram till jul..wiee vad jag ska pynta och mysa. Har varit i staden och köpt färdigt nästan alla julklappar..så nu är det gjort också.

Ha det så bra..så hoppas jag att internet funkar snart.
Kram Lotta

Enkelt julpynt

Billigaste julpyntet fann jag i förra årets Lantliv tidning. Så enkelt och dekorativt med en kvist i en gammal loppisflaska. Jag har pyntat med några tranbär. Mer pynt får ni se imorgon då jag även fixat en enkel julgrupp i helgen.

Idag är det sängläge för mig. Är risig, men kanske att det ser ut att vända. Lite mer krafter nu på e.m dagen efter att ha sovit, men feber på kvällen. Hoppas att ni har det bra. Här är det så fint ute med massor av snö.

Kram Lotta

Pakettomtar&tomteverkstad
Pakettomatar House of linneaJag har skapat lite tomteverkstad i skafferiet..bara för inspirationen. Har slagit in några julklappar som ska hänga i barnens paketkalender. Här blir det inte en om dagen. Älskar dessa Mailegnissar..så fina. Mitt fina syskrin har blivit etikettlåda.
Hade tänkt att göra så mycket här hemma i helgen och skulle fotat den sista familjen för i år, men jag har blivit sjuk. Orkar knappt stå upp..så här blir det en mycket lugn helg. Hoppas på att orka sätta upp lite stjärnor..men vi får se vad orken räcker till. Har beställt vackraste hjärtan från Westergaard & Kovac i julklapp/styling till mig själv..så de längtar jag att få sätta upp till advent.

Ta hand om er!..nu måste jag vila..slut om artist:)
Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0