Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEnkelt julpynt

Billigaste julpyntet fann jag i förra årets Lantliv tidning. Så enkelt och dekorativt med en kvist i en gammal loppisflaska. Jag har pyntat med några tranbär. Mer pynt får ni se imorgon då jag även fixat en enkel julgrupp i helgen.

Idag är det sängläge för mig. Är risig, men kanske att det ser ut att vända. Lite mer krafter nu på e.m dagen efter att ha sovit, men feber på kvällen. Hoppas att ni har det bra. Här är det så fint ute med massor av snö.

Kram Lotta

Pakettomtar&tomteverkstad
Pakettomatar House of linneaJag har skapat lite tomteverkstad i skafferiet..bara för inspirationen. Har slagit in några julklappar som ska hänga i barnens paketkalender. Här blir det inte en om dagen. Älskar dessa Mailegnissar..så fina. Mitt fina syskrin har blivit etikettlåda.
Hade tänkt att göra så mycket här hemma i helgen och skulle fotat den sista familjen för i år, men jag har blivit sjuk. Orkar knappt stå upp..så här blir det en mycket lugn helg. Hoppas på att orka sätta upp lite stjärnor..men vi får se vad orken räcker till. Har beställt vackraste hjärtan från Westergaard & Kovac i julklapp/styling till mig själv..så de längtar jag att få sätta upp till advent.

Ta hand om er!..nu måste jag vila..slut om artist:)
Kram Lotta

Badrummet går framåt

Lampor ovanför badrumsmöbel  ska bli 2st från Cest la vie home,
badrumsmöbel Qvesarum ska till underlimmade porslinshoar
 
På golvet blir det grå granit små plattor
 
Tror att vi har de flesta inköpen till badrummet klart nu...så snälla byggare..kör så det ryker:) Det händer en massa varje dag nu. Äntligen börjar det gå åt rätt håll, det är mycket som ska göras innan man får börja "lullulla". Är så nöjd med vår badrumsmöbel!
 
 
 
Fönstren är insatta 3 st (spröjs fattas) och vi har fått tak i stora delen och i bastun. Vi har valt ett lite ruffigt tak kommer bli samma på väggen vid bastu och tvättdel. Idag sätter snickaren igen hålen för rören i golvet. Det ska bli så spännande att se om det blir som vi tänker oss. Till jul är det klart..då får vi fira med eget spa och ett antal hundra tusen mer i lån:) men det hoppas jag det är värt.
 
Ha det gott
Kram Lotta
 
Mer bilder från badrummet hittar du här om du scrollar 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0