Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerLeva genom sina drömmar
Kopp Country style, pläd koffert

Jag är sååå tacksam över att fått så många fotograferingar. I helgen väntar ett nytt stort bröllop i Vadstena klosterkyrka och familjefotografering och igår hörde sig tidningen Må bra av sig angående bilder till reportage. Vi (jag & Kristin) har även vårt första hemmahos reportage på G hos en tidning. Det jag tidigare drömt om är nu sant och håller på att förverkligas.
Jag trodde aldrig att jag skulle våga göra det som jag gör nu. Starta egen firma fanns inte på kartan..så började jag blogga. Jag visste inte att jag kunde fotografera. Någonstans så fann jag mod till våga pröva och starta eget. Jag har inte varit så säker som ni ibland har skrivit till mig. Jag har varit skitnervös i perioder..men det går jätte bra. Jag kanske måste gå ner lite i tid till våren på förskolan för nu ett tag har jag varit fullbokad * Im a Happy woman*.
Nu behöver jag inte fundera på hur det skulle gått..nu vet jag! Tack för att ni finns och allt stöd jag får genom er!

Kram Lotta

P.s Nu är bänken klar som min man målat från Jula..mer bilder kommer imorgon.

Vita trädgårdsmöbler och tid tillsammans

Igår kunde vi ta fram våra nya trädgårdsmöbler. Det är bara soffan som fattas som inte är färdig målad ännu. Min gulliga man valde att köpa dem billigt på Jula i acasiaträ och sedan måla dem. Vilket jobb det var, men han gillar att måla som tur är.

Kuddar och plädar House of Linnea

Möblerna är grundmålade och har sedan 3 lager färg.

Korg lokalbutik, glas citygross, lykta House of Linnea

Kruka Cest la vie home, tallrik Ellis Corner

Igår firade jag och mannen med vin och ost. Satt i uterummet under en pläd framför datorn på kvällen med tända ljus när myggen kom och pratade och skrattade. Vi betalade vår resa till Korfu och kom fram till att vi efter 19 år tillsammans fortfarande trivs väldigt bra i varandras sällskap och att vi har det så bra.

Vi kom fram till att vi skapar vår egen lycka. Vi formar vårt liv tillsammans och sätter upp små mål. Sedan kan de ta lång eller kort tid..kanske aldrig blir uppfyllda och endast finns som drömmar.

Jag tror det är bra att hitta vi känslan som man och hustru. Att prata om sitt förhållande, skratta tillsammans och att visa uppskattaning lika mycket som man kan visa ilska. Vi har lätt för att visa allt..vårt förhållande för andra kan te sig som en bergochdalbana..men vi trivs.

Ha en skön dag. Själv ska jag vara ute i trädgården hela dagen och njuta av sol och bad i poolen.

Kram Lotta

P.s Jag lägger väldigt lite tid på att titta runt till er..det betyder inte att jag gillar din blogg...det betyder bara att jag prioriterar min familj och vara ute i det fina vädret. Livet är för kort för att inte hinna njuta..förra året satt jag mycket vid datorn..det har jag prioriterat om. Jag försöker istället att bjuda på många inlägg.

Svensk midsommar vid havet
Har firat en lugn och skön midsommar tillsammans med min bästa väns familj vid kusten. Har tagit premiärdopp i havet...bara tjejerna vågade sig i :-)Vi hyrde ett hus vid havet där vi kunde fiska, sitta vid havet, äta god mat, dansa kring midsommarstången och bara njuta av livet. Lungt och stilla som vi alla behövde.
Huset var som gjort för bloggLotta..så himla gulligt. Nu är jag utvilad och ändå har en dag hemma imorgon. Hoppas att ni alla har haft det skönt i midsommar..ikväll myser jag och mannen med vin och musik i uterummet.
 
Ha en fortsatt fin helg
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0