Är du intresserad av min bok maila: info.fyraarstider@gmail.com
TRANSLATE

I STOLT SAMARBETE MED


MIN BLOGGDESIGN ÄR GJORD AVTotalt antal besökare Besökare online Besökare idag


Hem & Trädgård Allmänt Allmänt
Leva genom sina drömmar
Kopp Country style, pläd koffert

Jag är sååå tacksam över att fått så många fotograferingar. I helgen väntar ett nytt stort bröllop i Vadstena klosterkyrka och familjefotografering och igår hörde sig tidningen Må bra av sig angående bilder till reportage. Vi (jag & Kristin) har även vårt första hemmahos reportage på G hos en tidning. Det jag tidigare drömt om är nu sant och håller på att förverkligas.
Jag trodde aldrig att jag skulle våga göra det som jag gör nu. Starta egen firma fanns inte på kartan..så började jag blogga. Jag visste inte att jag kunde fotografera. Någonstans så fann jag mod till våga pröva och starta eget. Jag har inte varit så säker som ni ibland har skrivit till mig. Jag har varit skitnervös i perioder..men det går jätte bra. Jag kanske måste gå ner lite i tid till våren på förskolan för nu ett tag har jag varit fullbokad * Im a Happy woman*.
Nu behöver jag inte fundera på hur det skulle gått..nu vet jag! Tack för att ni finns och allt stöd jag får genom er!

Kram Lotta

P.s Nu är bänken klar som min man målat från Jula..mer bilder kommer imorgon.

Vita trädgårdsmöbler och tid tillsammans

Igår kunde vi ta fram våra nya trädgårdsmöbler. Det är bara soffan som fattas som inte är färdig målad ännu. Min gulliga man valde att köpa dem billigt på Jula i acasiaträ och sedan måla dem. Vilket jobb det var, men han gillar att måla som tur är.

Kuddar och plädar House of Linnea

Möblerna är grundmålade och har sedan 3 lager färg.

Korg lokalbutik, glas citygross, lykta House of Linnea

Kruka Cest la vie home, tallrik Ellis Corner

Igår firade jag och mannen med vin och ost. Satt i uterummet under en pläd framför datorn på kvällen med tända ljus när myggen kom och pratade och skrattade. Vi betalade vår resa till Korfu och kom fram till att vi efter 19 år tillsammans fortfarande trivs väldigt bra i varandras sällskap och att vi har det så bra.

Vi kom fram till att vi skapar vår egen lycka. Vi formar vårt liv tillsammans och sätter upp små mål. Sedan kan de ta lång eller kort tid..kanske aldrig blir uppfyllda och endast finns som drömmar.

Jag tror det är bra att hitta vi känslan som man och hustru. Att prata om sitt förhållande, skratta tillsammans och att visa uppskattaning lika mycket som man kan visa ilska. Vi har lätt för att visa allt..vårt förhållande för andra kan te sig som en bergochdalbana..men vi trivs.

Ha en skön dag. Själv ska jag vara ute i trädgården hela dagen och njuta av sol och bad i poolen.

Kram Lotta

P.s Jag lägger väldigt lite tid på att titta runt till er..det betyder inte att jag gillar din blogg...det betyder bara att jag prioriterar min familj och vara ute i det fina vädret. Livet är för kort för att inte hinna njuta..förra året satt jag mycket vid datorn..det har jag prioriterat om. Jag försöker istället att bjuda på många inlägg.

Svensk midsommar vid havet
Har firat en lugn och skön midsommar tillsammans med min bästa väns familj vid kusten. Har tagit premiärdopp i havet...bara tjejerna vågade sig i :-)Vi hyrde ett hus vid havet där vi kunde fiska, sitta vid havet, äta god mat, dansa kring midsommarstången och bara njuta av livet. Lungt och stilla som vi alla behövde.
Huset var som gjort för bloggLotta..så himla gulligt. Nu är jag utvilad och ändå har en dag hemma imorgon. Hoppas att ni alla har haft det skönt i midsommar..ikväll myser jag och mannen med vin och musik i uterummet.
 
Ha en fortsatt fin helg
Kram Lotta


Fotograf - Malin WahlinVälkommen till Fyra årstider min dagbok på nätet. Min önskan är att få ge dig en stund avkoppling med inspiration genom mina bilder och texter. Jag lever på landet tillsammans med min älskade familj. Jag tycker om att vara i naturen, jobba i mitt företag, hålla på med inredning och pyssel, träna, mode, fika med vänner, resa och äter lchf - 18 kg. I maj 2015 blev min dotter sjuk i leukemi.

Jag jobbar också som fotograf och kreatör genom mina reportage i Sverige och resten av världen.

Vill du kontakta mig på mail: info.fyraarstider@gmail.comAllmänt
Altan mot pool
Badrum och tvättstuga och walk- in- closet
Bakning
Barnrum & Tonårsrum
Blommor
Boken Fyra årstider
Butiker
Cancer
Fotografering
Fotografering brudpar
Fotouppdrag
Föreläsning - workshop - inspiratör
Företaget
Hall
Hemma på landet
Hälsosammare liv/LCHF/träning
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Katten Findus
Kontor och pysselrum
Kök
Köksträdgård
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri
Outfit - kläder/skor/smink/behandlingar
Planteringsbänk/Utekök
Pool
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten butiker/företag
Skafferi
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum och utekök
Uthus/källare/skola
Vardagsrum
Verkstad och arbetsrum
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

I STOLT SAMARBETE MED
ÅRETS NYFÖRETAGARE

Årets nyföretagare i Mjölby kommun 2014


RSS 2.0