Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerNätshopping piggar upp..jag erkänner

Jag har hållt mig länge, länge från att handla en massa strunt som min man kallar det..fast han låter mig hållas:-) Men nu gick det inte längre. Jag älskar Greengate och var bara tvungen att beställa lite nytt från Elsas hem. Någon som känner igen sig?


Det är nästan så man tror att fingrarna slinter på tangenterna när man beställer ibland.. oj...blev det så mycket..hur gick det till ????:-) Det ska tråkigt nog betalas också. Numera kan jag handla lite i mitt företag. När jag fotar och stylar går det åt en del rekvisita. Men jag försöker att tänka mig för, jag sparar numera till upplevelser. Nästa år i feb-mars då skulle jag vilja ut och resa...resa långt bort. Jag vill ge något tillbaka till min familj av det lilla jag kommer tjäna på att fotografera.


Denna underbara termos bara skrek...ta mig till Lotta och så fick det bli..hur skulle jag kunna hindra det? Jag har en last till och det är blommor..vill ha dem överallt. De förgyller min vardag.

Nu väntar en dag med städning och två snorisar här hemma..så bäst att väcka den snoriga maken och be om frukost. Eller är det den bloggande frun som borde bjuda den sjuka mannen?? *ler*.
Ta hand om er!
Kram Lotta
Kul är att nu finns mina bilder i Bagaren och kockens butik under Anskarsrum assistenter..Stolt och glad!!

Förkylning
Här har jag åkt på en dunder förkylning...sitter smäck i huvud, näsa och öron. Ingen ork till att blogga på kvällarna. Lägger mitt krut på att jobba på förskolan, ta hand om mina barn och redigera bilder i mitt företag, men kommer snart tillbaka med nya krafter även i bloggen. Under tiden får ni vila ögonen på min lille son som bakat sitt eget matbröd.
 
Tråkigt att känna sig sjuk..jag tycker inte om att känna mig dålig...men så är livet ibland. Bättre att ha feber och veta att man är sjuk på riktigt:-) Imorgon ska jag i alla fall bli fin i håret och det känns bra. Ta hand om er!!
Kram Lotta
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar 

En härlig dag.. med mycket fotograferat
Jag tar så mycket bilder nu..skulle kunna ha 10 inlägg, men jag kommer mig inte för att visa dem:-). Har ett annat system nu när jag lägger in bilder när man fotar i raw dvs. det tar lite längre tid.
 
fo
Idag har min underbara granne ställt upp som modell när jag fotat juciepress och milkshake åt Ankarsrum assistent. Efteråt fick vi festa loss på det goda:-) Det är tur man har goa vänner. Vi har känt varandra från vi var 8 år och är numera närmsta grannar...grannar är det inte så gott om här:-)
 
 
Bilderna blev bra och jag känner mig nöjd. En härlig dag! Alla bilder på pastellmaskiner får ni se i mars. De är så fina så jag skulle vilja behålla dem allihop.
 
Nu ska jag ta och röja här hemma. Vänder till en hel del när jag fotar. Bunkar, slevar och matvaror i hela köket. Tur att ingen ser hur det ser ut bakom kameran. Visar mer bilder framöver. Ska förbereda tända ljus och en mysigt mellis med barnen. Älskar att få vara hemma och möta dem i dörren på fredagar. Ta hand om er!
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0