Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSälja bilder
Ni får stå ut med att jag är lite fantig just nu med att visa allt jag gör..men jag känner mig stolt och glad att äntligen fått komma igång. Har fått sälja denna bild till användas i en trädgårdsrapport. Kul att se mina bilder som helsida. Klicka här och titta på s. 54.

Kram Lotta

För er som längtar...
 
 
 
Jag går tillbaka och tittar på alla foton som jag aldrig visat..många härliga sommarbilder. Skulle kunna fylla två bloggar. Tänk vad många kort jag har fotat under 1.5 år som bloggen har funnits. Ni som längtar kan gå tillbaka i min album och titta på vänster sida...dessa bilder är från sommaren vid poolen en härlig sommardag och dessa bilder har jag visat tidigare!
 
 
 
Jag längtar efter att kunna fotografera i sommar till sent om kvällarna. Nu när jag har utvecklat mitt fotande ska det bli härligt att få kunna exprimentera lite mer. Nu ska jag pyssla sagohus med min dotter.
 
Kram Lotta

Fantastiskt
Det är helt otroligt vad mycket snö det kommer nu. För en månad sedan längtade jag efter vår..men nu när jag ser att det kommer dröja bestämmer jag mig för att älska vinter.


Jag fascineras över att vi inte kan bestämma över vädret. Vi människor vill styra allt i vår värld..men vädret rår vi inte på. Härligt! Här hemma har vi skottat taken, så runt husen ligger det stora högar av snö.

Vår gamla skolbyggnad..utanför bor våra kaniner

Hela familjen är samlade här hemma idag till en lugn dag. Jag ska bara ut och ge kaninerna mat sedan ska vara inne och mysa, pyssla, baka och fota. Barnen sitter och leker och sjunger på sina rum..de känner nog med att det är skönt med lugn och ro. Nu ska jag krypa ner i sängen igen hos min man..det är ingen brådska att äta frukost idag.

Kram Lotta

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0